Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Komoly gondokat okozott a Gerard Martin, Inigo Martinez, Sergi Dominguez védősornak... Sajnos ez ilyen, ez nagy jóindulattal is LaLiga alsóház szint, ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni.Bob_Marley írta: ↑2024.09.22. 20:31:41Győzelemnek örülök,agyatlan játéknak nem,de 6/6 és a győzelmet nem kell megmagyarázni,de le kell szűrni a kellő konzekvenciakat. Egy nem túl képzett és magas játék intelligenciával megáldott Pepe elég komoly gondokat okozott többek közt..
Ő kapta? Nem bánom igazán, mert amúgy sem volt rossz, és mégiscsak első két gól, ráadásul elég bravúrosak. De nálam Torre és a melója és a statja miatt előrébb lett volna, talán még Raphinha is hamarabb kapta volna meg a munka miatt, talán Yamal is, bár neki most a gól/gólpont nem támasztotta volna ezt alá. Szép csendben amúgy Inigo is elég jó meccset hozott.FCBsteve írta: ↑2024.09.22. 20:34:09Nem Lewy-nek adtam volna, kihagyott 11-est, 2 gól és más semmi...bence0330 írta: ↑2024.09.22. 20:27:26Hát, a támadójáték megint ott volt, pedig Yamal és Raphinha ma sem életük formájában fociztak, mág ha egész jól is, jelentősen jobban, mint a Monaco ellen. Torre pedig még jobban szétalázta az Olmo transzfert. Nem láttam, ki kapta, nálam ő a MOM.
Lewy ma ott volt a szeren mellette.
A kapott gólokhoz (amiből ma lehetett volna több), meg ezzel a kerettel hozzá kell szokni, TS kiesésével tényleg egy gyenge középmezőnyben vagyunk már ott.
De a meccs maga nagyon jó, nagyon látványos volt, a legjobb PL meccsekkel is simán konkurál. Kár, hogy kevés ilyen csapat futkározik már a Ligában, mint a sárgák. A Ligában továbbra is élmény ezt a Flick focit nézni. El fogunk fogyni szerintem, szóval ki kell élvezni minden pillanatát.
Flick előtt le a kalappal, mázli ide vagy oda, 5 gólt vágni... és azért mi is kihagytunk pár ziccert, igazábó szerintem mi is rúghattunk volna annyival többet, amennyit a Villarreal.
Torre-t már korábban is vártam a csapatba, lehet Olmo se sérül, ha többet pihen...
Lesz ott is bőven sok látványos meccsünk, 10 emberrel ez nyilván esélytelen volt, bár még ott sem voltunk fényévekre ettől. Simán el tudok képzelni a két német ellen ilxen 3-4 szerű végeredményt, a 3 kicsi közül meg szerintem lesz, akinek ötöt rúgunk.
Nem Lewy-nek adtam volna, kihagyott 11-est, 2 gól és más semmi...bence0330 írta: ↑2024.09.22. 20:27:26Hát, a támadójáték megint ott volt, pedig Yamal és Raphinha ma sem életük formájában fociztak, mág ha egész jól is, jelentősen jobban, mint a Monaco ellen. Torre pedig még jobban szétalázta az Olmo transzfert. Nem láttam, ki kapta, nálam ő a MOM.
Lewy ma ott volt a szeren mellette.
A kapott gólokhoz (amiből ma lehetett volna több), meg ezzel a kerettel hozzá kell szokni, TS kiesésével tényleg egy gyenge középmezőnyben vagyunk már ott.
De a meccs maga nagyon jó, nagyon látványos volt, a legjobb PL meccsekkel is simán konkurál. Kár, hogy kevés ilyen csapat futkározik már a Ligában, mint a sárgák. A Ligában továbbra is élmény ezt a Flick focit nézni. El fogunk fogyni szerintem, szóval ki kell élvezni minden pillanatát.
Flick előtt le a kalappal, mázli ide vagy oda, 5 gólt vágni... és azért mi is kihagytunk pár ziccert, igazábó szerintem mi is rúghattunk volna annyival többet, amennyit a Villarreal.
https://manutv.org/manutv/index.php?url ... gu-sport-2efrijegevaga írta: ↑2024.09.22. 17:23:03Tud esetleg valaki olyan linket küldeni, ahol a neten nézhető lesz ma a meccs. Spiler 2-t nem érem el ma , ahol vagyok
Én is így látom. Ha már lúd... kivettem volna Yamalt is, de hát Ferran is kiállítatta magát, pont most. Fati pedig most jött vissza. Talán elfért volna Pau bal szélen. A védelem elég gyengének tűnik, még ha Baena a legveszélyesebb is az ellenfélnél, akkor is Koundet vittem volna be középre. Remélem variál majd a szezonban ott Flick, egyelőre bízik a fiatalokban, csak Fortban nem valamiért, Dominguez és Gerard is előtte van a sorban. Valószínűleg ma meglesz az első pontvesztésünk alatta.Barcaman1993 írta: ↑2024.09.22. 17:57:51Pablo Torrenek örülök. Már rég be kellett volna pihentetés céljából. Gerard Martint nem értem, miközben Fort folyamatosan padozik. Koundé közép, Fort jobboldalt jó lenne már egyszer megnézni. Ez a védelem egy életveszély lesz Eric Garciaval kisegítve.
Pablo Torrenek örülök. Már rég be kellett volna pihentetés céljából. Gerard Martint nem értem, miközben Fort folyamatosan padozik. Koundé közép, Fort jobboldalt jó lenne már egyszer megnézni. Ez a védelem egy életveszély lesz Eric Garciaval kisegítve.
Szerintem, ha lenne a padon egy Gündogan, vagy bárki aki használható betenné. De hát nincs. Ezt a meccset így kell lejátszani. Ha tippmixelnék most egy 5 ötös menne a Villarrealra. Ezt az októbert túl kell élni valahogy. Aztán bízni Ansu feltámadásában és Gavi visszatérésében.
https://vipleague.im/football-schedule-streaming-linksefrijegevaga írta: ↑2024.09.22. 17:23:03Tud esetleg valaki olyan linket küldeni, ahol a neten nézhető lesz ma a meccs. Spiler 2-t nem érem el ma , ahol vagyok
Raphinha nem volt válogatott meccsen, szóval ő azért pihent 2 hetet...bence0330 írta: ↑2024.09.22. 13:56:16
Raphinhát viszont padon kezdetném függetlenül mindentől, nem tudom, hogy a Monaco ellen fáradt volt-e, vagy csak extra rossz napja volt, de még 1 percet sem pihent idén, és ha belevesszük, hogy az elmúlt két szezonban összesen játszott végig kb ennyi meccset, nincs is ehhez hozzászokva.
Ferran esetében (is) nem két meccs az eltiltás piros lap után?
Nincs mit. Ja, amúgy nem tudom, mennyire vagy tapasztalt streames, de eszembe jutott, hogy a reklámok ellen plusz tipp (nekem legalábbis ez hasznos, én mindig így nézem, az is lehet, hogy másoknak is evidens), hogy ha az első pár reklám után ugye végre elértél a meccsig, azt húzd le külön ablakba. És akkor ha közben néha mást csinálsz, mondjuk fórumozol is, akkor alt+tabbal tudsz váltani, és így végig fullscreenes marad a meccs, ego nem kell újra rákattintani a teljes képernyőre kirakós gombra, amivel újabb reklámok ugranának ki. Remélem érthető.Saviola írta: ↑2024.09.22. 13:43:36Köszi Bence, nagykirály vagy!bence0330 írta: ↑2024.09.22. 12:38:40
https://vipstand.pm/sports/watch-football-live
Az időpont körül kattintható lesz a Barca meccs is, rákattintva általában az első link a legjobb, nagyon stabil, és jó minőségű. Ha valami gyengébb kapcsolatod lenne, akkor az alsó sorban lesznek a nem HD-s linkek. Én brave-ben nyomom, és blokkolóval, szóval nem tudom, a reklámok milyenek, de szerintem csak az elején kell kinyomni párat és kész (pl. mikor az elején a Barca-meccsre kattintasz, 1-2-szer reklám ugrik fel előtte, mire megnyitja, meg talán ugyanez a play gomb meg teljes képernyőre rakásnál, de utána semmi). Én évek óta ezt az oldalt találtam a legjobbnak és legstabilabbnak, érdemes elmenteni.![]()
![]()
Ja, a Villarreal kemény. Félek attól, hogy amúgy már most is rotálni kéne, főleg a 10 emberes extra erőfeszítés után, de tényleg nehéz lesz most kihagyni a jobbakat, szerencsére Yamal-Lewy-Pedri is le lettek hozva, aminek nagyon örültem. A Getafe elleni meccs elvileg jó lehet erre hét közben, remélem addig még kihúzzuk.
Köszi Bence, nagykirály vagy!bence0330 írta: ↑2024.09.22. 12:38:40
Az időpont körül kattintható lesz a Barca meccs is, rákattintva általában az első link a legjobb, nagyon stabil, és jó minőségű. Ha valami gyengébb kapcsolatod lenne, akkor az alsó sorban lesznek a nem HD-s linkek. Én brave-ben nyomom, és blokkolóval, szóval nem tudom, a reklámok milyenek, de szerintem csak az elején kell kinyomni párat és kész (pl. mikor az elején a Barca-meccsre kattintasz, 1-2-szer reklám ugrik fel előtte, mire megnyitja, meg talán ugyanez a play gomb meg teljes képernyőre rakásnál, de utána semmi). Én évek óta ezt az oldalt találtam a legjobbnak és legstabilabbnak, érdemes elmenteni.![]()