Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, egy hajszállal nálam is előrébb lett volna (Torre pláne), de Lewy is jó. Amit a lengyel kihagyott a tizin, azt Raphinha azért kihagyta két nagy helyzetből. Mindketten hibáztak, mindketten nagy meccset mentek ettől még, de szerintem az első két gól az perdöntő.brazilfan írta: ↑2024.09.22. 21:44:09Kihagyta a Yamal által felajánlott 11-est.bence0330 írta: ↑2024.09.22. 21:34:10Lőtt két nagyon fontos, kifejezetten szép gólt, jóval fontosabb volt, mint Raphinha duplája, amikor már olyan nagy tét nem volt. Aki ugyan mezőnyben nyilván sokkal jobb volt, de szerintem Lewy IS megérdemli, 2-3 társával kb azonos arányban, nálam legalábbis. Tökéletes csatármunkát mutatott ma be, és sordöntőek voltak a megmozdulásai.
Raphinha nemcsak gólokat lőtt, hanem vezér volt. Amilyennek egy csk.-nak lennie kell.
Kihagyta a Yamal által felajánlott 11-est.bence0330 írta: ↑2024.09.22. 21:34:10Lőtt két nagyon fontos, kifejezetten szép gólt, jóval fontosabb volt, mint Raphinha duplája, amikor már olyan nagy tét nem volt. Aki ugyan mezőnyben nyilván sokkal jobb volt, de szerintem Lewy IS megérdemli, 2-3 társával kb azonos arányban, nálam legalábbis. Tökéletes csatármunkát mutatott ma be, és sordöntőek voltak a megmozdulásai.
Lőtt két nagyon fontos, kifejezetten szép gólt, jóval fontosabb volt, mint Raphinha duplája, amikor már olyan nagy tét nem volt. Aki ugyan mezőnyben nyilván sokkal jobb volt, de szerintem Lewy IS megérdemli, 2-3 társával kb azonos arányban, nálam legalábbis. Tökéletes csatármunkát mutatott ma be, és sordöntőek voltak a megmozdulásai.brazilfan írta: ↑2024.09.22. 21:29:49Jobbak voltunk, de szerintem nem volt 4 gólnyi különbség a két csapat között, centiken múltak azok a lesgólok.
Raphinha volt a meccs embere, nem is értem, hogy Lewandowski hogy kerülhetett oda. A végén a Villarreal nagyon szétesett, néhányan teljesen elszálltak és lábra mentek, Yamal felrúgásáért pirosat kellett volna adni.
Cancelo, Gündogan és Bernal nagyon hiányzik, már velük sokkal jobbak lennénk. Gavi lassan visszatér, szerintem már most októberben végülis lassan egy éve sérült, benne és Fatiban lehet bízni, hogy képesek hozzátenni. Torre is tudná hozni a mait, akkor ő is jelenthet egy embert. De Jong szerintem, ahogy visszatér rá pár meccsre, már jön hogy műteni kell, az a boka nem hiszem, hogy bírni fogja. Remélem, a helyére sikerül télen igazolniLG írta: ↑2024.09.22. 20:49:016/6, és elraktunk 22 gólt, ez parádés kezdés, mégha itt-ott vannak is hibák. A sérülések miatt nehéz idők jönnek, azokat túl kell élni. De az látszik, hogy vannak lehetőségek a csapatban, és ha sikerülne mélyíteni a keretet, akkor hosszútávon is ott lehetünk a legjobbak között.
Az a baj, hogy nehéz szezon az a nehéz idő.LG írta: ↑2024.09.22. 20:49:016/6, és elraktunk 22 gólt, ez parádés kezdés, mégha itt-ott vannak is hibák. A sérülések miatt nehéz idők jönnek, azokat túl kell élni. De az látszik, hogy vannak lehetőségek a csapatban, és ha sikerülne mélyíteni a keretet, akkor hosszútávon is ott lehetünk a legjobbak között.
Komoly gondokat okozott a Gerard Martin, Inigo Martinez, Sergi Dominguez védősornak... Sajnos ez ilyen, ez nagy jóindulattal is LaLiga alsóház szint, ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni.Bob_Marley írta: ↑2024.09.22. 20:31:41Győzelemnek örülök,agyatlan játéknak nem,de 6/6 és a győzelmet nem kell megmagyarázni,de le kell szűrni a kellő konzekvenciakat. Egy nem túl képzett és magas játék intelligenciával megáldott Pepe elég komoly gondokat okozott többek közt..
Ő kapta? Nem bánom igazán, mert amúgy sem volt rossz, és mégiscsak első két gól, ráadásul elég bravúrosak. De nálam Torre és a melója és a statja miatt előrébb lett volna, talán még Raphinha is hamarabb kapta volna meg a munka miatt, talán Yamal is, bár neki most a gól/gólpont nem támasztotta volna ezt alá. Szép csendben amúgy Inigo is elég jó meccset hozott.FCBsteve írta: ↑2024.09.22. 20:34:09Nem Lewy-nek adtam volna, kihagyott 11-est, 2 gól és más semmi...bence0330 írta: ↑2024.09.22. 20:27:26Hát, a támadójáték megint ott volt, pedig Yamal és Raphinha ma sem életük formájában fociztak, mág ha egész jól is, jelentősen jobban, mint a Monaco ellen. Torre pedig még jobban szétalázta az Olmo transzfert. Nem láttam, ki kapta, nálam ő a MOM.
Lewy ma ott volt a szeren mellette.
A kapott gólokhoz (amiből ma lehetett volna több), meg ezzel a kerettel hozzá kell szokni, TS kiesésével tényleg egy gyenge középmezőnyben vagyunk már ott.
De a meccs maga nagyon jó, nagyon látványos volt, a legjobb PL meccsekkel is simán konkurál. Kár, hogy kevés ilyen csapat futkározik már a Ligában, mint a sárgák. A Ligában továbbra is élmény ezt a Flick focit nézni. El fogunk fogyni szerintem, szóval ki kell élvezni minden pillanatát.
Flick előtt le a kalappal, mázli ide vagy oda, 5 gólt vágni... és azért mi is kihagytunk pár ziccert, igazábó szerintem mi is rúghattunk volna annyival többet, amennyit a Villarreal.
Torre-t már korábban is vártam a csapatba, lehet Olmo se sérül, ha többet pihen...
Lesz ott is bőven sok látványos meccsünk, 10 emberrel ez nyilván esélytelen volt, bár még ott sem voltunk fényévekre ettől. Simán el tudok képzelni a két német ellen ilxen 3-4 szerű végeredményt, a 3 kicsi közül meg szerintem lesz, akinek ötöt rúgunk.
Nem Lewy-nek adtam volna, kihagyott 11-est, 2 gól és más semmi...bence0330 írta: ↑2024.09.22. 20:27:26Hát, a támadójáték megint ott volt, pedig Yamal és Raphinha ma sem életük formájában fociztak, mág ha egész jól is, jelentősen jobban, mint a Monaco ellen. Torre pedig még jobban szétalázta az Olmo transzfert. Nem láttam, ki kapta, nálam ő a MOM.
Lewy ma ott volt a szeren mellette.
A kapott gólokhoz (amiből ma lehetett volna több), meg ezzel a kerettel hozzá kell szokni, TS kiesésével tényleg egy gyenge középmezőnyben vagyunk már ott.
De a meccs maga nagyon jó, nagyon látványos volt, a legjobb PL meccsekkel is simán konkurál. Kár, hogy kevés ilyen csapat futkározik már a Ligában, mint a sárgák. A Ligában továbbra is élmény ezt a Flick focit nézni. El fogunk fogyni szerintem, szóval ki kell élvezni minden pillanatát.
Flick előtt le a kalappal, mázli ide vagy oda, 5 gólt vágni... és azért mi is kihagytunk pár ziccert, igazábó szerintem mi is rúghattunk volna annyival többet, amennyit a Villarreal.
https://manutv.org/manutv/index.php?url ... gu-sport-2efrijegevaga írta: ↑2024.09.22. 17:23:03Tud esetleg valaki olyan linket küldeni, ahol a neten nézhető lesz ma a meccs. Spiler 2-t nem érem el ma , ahol vagyok
Én is így látom. Ha már lúd... kivettem volna Yamalt is, de hát Ferran is kiállítatta magát, pont most. Fati pedig most jött vissza. Talán elfért volna Pau bal szélen. A védelem elég gyengének tűnik, még ha Baena a legveszélyesebb is az ellenfélnél, akkor is Koundet vittem volna be középre. Remélem variál majd a szezonban ott Flick, egyelőre bízik a fiatalokban, csak Fortban nem valamiért, Dominguez és Gerard is előtte van a sorban. Valószínűleg ma meglesz az első pontvesztésünk alatta.Barcaman1993 írta: ↑2024.09.22. 17:57:51Pablo Torrenek örülök. Már rég be kellett volna pihentetés céljából. Gerard Martint nem értem, miközben Fort folyamatosan padozik. Koundé közép, Fort jobboldalt jó lenne már egyszer megnézni. Ez a védelem egy életveszély lesz Eric Garciaval kisegítve.
Pablo Torrenek örülök. Már rég be kellett volna pihentetés céljából. Gerard Martint nem értem, miközben Fort folyamatosan padozik. Koundé közép, Fort jobboldalt jó lenne már egyszer megnézni. Ez a védelem egy életveszély lesz Eric Garciaval kisegítve.
Szerintem, ha lenne a padon egy Gündogan, vagy bárki aki használható betenné. De hát nincs. Ezt a meccset így kell lejátszani. Ha tippmixelnék most egy 5 ötös menne a Villarrealra. Ezt az októbert túl kell élni valahogy. Aztán bízni Ansu feltámadásában és Gavi visszatérésében.