neobarca írta: ↑2024.10.31. 16:45:38
Sziasztok!
Mi a véleményetek róla, ha felépül ti egyből beraknátok a kezdőbe? Jelenleg annyira egyben van a mostani négyes. Nagyon érzik egymást és ezt a lestaktikát. Én nem vagyok benne biztos, hogy megbontanám.
Ja, nehéz kérdés, ráadásul Ara szerintem egész életében az egyéni képességeire épített. Tényleg nem tudom, mit tennék... amíg az ellenfelek nem ismerték ezt ki, lehet maradna a jelenlegi duó. Ha elkezdik megoldani a lecsapdát, akkor viszont egyértelműen Ara. Nem tudni mi lesz, lehet kapunk 4-4 gólt a Dortmundtól és a Socitól, és teljesen megváltozik az egész taktika kinézete. Talán még ez a két nagy, és összesen sem rengeteg meccs is kicsit kevés ahhoz, hogy kijelenthessük, hogy nem csak baromi nagy mákunk volt eddig néha a centikkel.
Flick látni fogja majd, mennyire tud beleállni ebbe a koncentrált lestaktikába az uru. Mivel alapvetően kiváló képességű játékos, kétlem, hogy nehezebb lenne neki, mint Inigonak, aki szintén pillanatok alatt megtanulta, vagy mint Cubarsinak, aki meg csak 17. Ha Flick úgy látja, megy neki, akkor azért nem mindegy, hogy hiba esetén van-e játékosunk, aki még visszaérhet, vagy sem. Ha nem tudja ezt ilyen magas szinten csinálni, akkor lehet, hogy nem raknám be. Főhet a feje, de ez legyen a legnagyobb gond, ráadásul még egészüljön ki Chrissel is ez a dilemma.

De azt sem tudom, ha visszakerülne, melyiküket venném ki. Lehet Inigót egy hajszállal Cubarsi fölé teszem, de a kicsit lehet, hogy lestaktika szempontjából még okosabb.
A középpályával ugyanez a helyzet, 6 remek játékosunk van 3 posztra, kb bármelyik 3 kezdhetne, és akkor Torrét még ide sem vettem, aki brillírozott, amikor lehetőséget kapott. A támadóknál legalább ilyen "gond" nincs.
Egyszerre irigylem és nem is Flicket, lesz végre lehetősége, de eddig reaktívan, a keret által diktált lehetséges kezdőket tette fel, most meg nagyon neki kell majd állnia kiválogatni, mi is az erősorrend.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy