Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen, főleg a minapi beismerés után kb biztosra vettem hogy legalább az egyik lemegy, de inkább mindkettő. Koundé is, de ő tán jobban bírja.
Egy ilyen meccsen szerezhetne Fati önbizalmat, meg látnánk végre mit tud a srác, de ehelyett töretlenül bízik a mester a -1 emberes felállásban. Jöhetne Pau, Fati, Torre is.
Már többször éreztem, mintha más meccset néznénk, de ennyire valótlant még nem olvastam tőled. 3-4 pár centivel rontott utolsó passz? 8 perc telt el a meccsből, egy épkézláb támadásunk nem volt addig. Prime barca támadás? Az első visszapassz egyértelműen nem Yamalnak ment, ahhoz ordenáré lassú volt és a szög sem arra utalt. Yamal szépen készítette le, tudatos passz volt. Raphinha fel sem nézett és jobbal eltörte a labdát a hosszú felé (klasszikus góllövés alapok, ilyen szögből a hosszúra célzol, pont az itt látott kimenetel miatt, mert lehetnek rá érkezők, ha eltöröd). Itt is látszik, hogy a mozdulat nem lekészítés akart lenni. 4 passzból 2 tudatos volt, abból 1 különleges (Yamalé), 2 szerencse.bence0330 írta: ↑2024.10.01. 22:01:28Addig is volt már 3-4 pár centivel rontott utolsó passz, semmi szerencse nem volt ebben az égvilágon. Első gól szerencsés? Prime Barca szintű támadás volt, 3 pazar passzal egymás után. A második is max annyyira volt szerencsés, hogy jó helyre pattant, de amúgy hatalmas nyomás alá helyeztük őket, csoda lett volna, ha nem 3-0-val fordulunk.
Csak ők valahogy mégis máshogy tették, mert a végén be is húztak néhány BL címet, ami bennük bizony érezhetően bennük is volt.ElBartimaeus írta: ↑2024.10.01. 21:58:44Egy kicsit kezd emlékeztetni engem jópár évvel ezelőtti madridra az, ami velünk történik, i
Meg azért meglátszik rajta, mikor nem balról kell indulgatnia. Onnan se rossz, de itt érthető okokból komfortosabb, rendre jobbra is húzódik inkább tizesből és jött megint a Yamal-Raphinha váltásból gól, remekül érzik egymást. Ha lenne egy balszélsőnk, kb egyértelmű, hogy ez lenne az igazi felállás, így csak azért nem, mert ez mínusz egy embert jelent Torres személyében, akkor meg már lehet, hogy jobb, ha a brazil kicsit kevésbé komfortosan megy balról, egy Torre meg középen.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.10.01. 22:00:01Raphinha óriási értékünk idén, tavaly is nagyon komoly melót beletett a meccsekbe, sokszor szereztünk általa fontos pontokat, de idén egészen elképesztő mit megy, gólok, előkészítések, letámadás, tökéletes belépők a passzokra, nagyon-nagyon-nagyon emelem a kalapom.
Torres meg egy ilyen mickey egér meccsen sem tud 2 értelmeset a labdába érni, tényleg kezdő szint.![]()