Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.10.02. 22:53:58

Troym írta:
2024.10.02. 22:33:51
bence0330 írta:
2024.10.02. 22:21:07
Nincs jelenleg top 12-6 keretünk szerintem összességében Európában.
Az ellenfeleink közül is max 2 van azon a szinten, szóval ezzel nehéz takarózni. Ha nem jutunk tovább, arra nem lesz elég magyarázat sem a keret, sem a sérültek száma, ahogy Xavi esetén sem volt elfogadható egyik magyarázata sem!
De nem aggódnék, szerintem ott leszünk a playoffban.
Ja, az meg se fordult a fejemben, hogy nem megyünk tovább a rájátszásba. Persze, ahhoz megvan a keretünk, még ha ilyen ellenfelek mellett nem is egy kötelező ujjgyakorlat, és jó lenne a 16-ban végezni. De ahhoz sajna nem elég ez a kb egy kezdőnyi keret, hogy meg kéne verni egy Benfica-Atalanta-Dortmund sort így csípőből, miközben Madridokkal kéne versenyezni a Ligában. Ez szerintem 6-7 plusz játékossal lenne kivitelezhető. Valahol ott lehetünk jelenleg sajna az ő szintjükön keretileg (sőt), ezek ki-ki meccsek lesznek, elbillenhet bármelyik bármerre. Télre egy Araujo-Chrissel, de legalább az egyikkel már más lenne a helyzet. Ezek akkor sem lennének ilyen rutinmeccsek, főleg az elmúlt évek fényében, és mindenképp elég kemény sorsolás. Más lenne, ha úgy nézne ki az elmúlt 5 évünk, mint a Madridé. De ebből a gödörből szerintem iszonyat nehéz kimászni, pláne úgy, hogy azért jelenleg hasonló erejű csapatokat kéne verni hozzá, ahol vagy betojik mindenki, ha felcsendül a BL-himnusz, vagy nem. Tavaly szerencsére ehhez megkaptuk a segítséget álomsorsolással, tavalyelőtt nem. Most meg gyengébb bőven a jelenlegi állományunk, mint az elmúlt két évben volt. A Dortmund épp most mészárolta ugye le 7-1-re a Celticet, a Benfica meg 4-0-ra az Atleticót. Az Atalanta meg tipik az a csapat, akik bárkit megvernének 1 meccsen, csak nem stabilak. Ezekből kéne viszonylag komoly pontszámot hozni.

Davi: ép kezdőtizeneggyel (ha nem is minddel, de legalább a két nagy védő közül eggyel és mondjuk egy Gavival) a kezdő top10-es. Ez még 1-2 hónapig nem lesz így. De a Pena-Baldé-Cubarsi-Inigo-Casado/Eric fogatnál nem tudom, hogy nincs-e csak a PL-ben 10-12 csapat, aki ezt a szintet tudja hátrafelé. Lehet, hogy nem olyan ügyesek, mint Casado meg Cubarsi, de cserében másfélszer olyan gyorsak és erősek, és többen vannak. De még egy Atalanta is bőven erősebb ott. Ha elöl működünk, és tudunk 4-5 gólokat vágni, nincs baj, mert ott rendben vagyunk, a támadókeretünk top8 biztos van, de azért erre nem nagyon lehet számítani azon a szinten már, ráadásul ahhoz oda akadálytalanul el kéne jutni, mindegy, kik vannak elöl, ha agyonvernek hátul-középen. És ez még csak a kezdő, amiben így is 0 km-es játékosok is szerepelnek, ha a cserékre nézünk, ami két sorozatban heti kettőben iszonyat lényeges szempont, akkor igazából ott nem tudom, hogy pusztán a padot nézve top30-ban megvagyunk-e Európában, szerintem simán nem, a legtöbb csapatnak legalább van pár közepes/okés játékosa a posztokra, nekünk ott ül pár B-s, Eric, és 1-2 addigra sérülésből épp visszatérő játékos. Mondjuk rajtuk sok fog múlni, ha DJ és Gavi jól térnek vissza, akkor legalább a mennyiséggel nem lesz gond, és a rotáció lehetősége adott lesz.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
davi10
Llegenda del Barça

2024.10.02. 22:44:47

Még ebben a hónapban elvileg visszatér Olmo, Gavi, talán novemberben Araujo, Christensen. Mondjatok már 10 jobb kerettel rendelkező csapatot.
Ne akarjunk előre magyarázkodni, bőven top 10-es keret ez, és igenis elvárás a továbbjutás.

Azt amúgy nem tudom, hogy nem éri-e meg anyagilag jobban a "középmezőnyben" végezni és játszani pár extra meccset.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2024.10.02. 22:37:56

Egyszer el fogjuk kapni a bayernt, ebben biztos vagyok.

Idegenben minden meccs nehéz lesz, nekünk mindig is az volt, még a legjobb időszakainkban is sokszor.
Tovább kell menni, nincs apelláta, nagyon nagy szégyen lenne, ha nem tudnánk továbbmenni ebben a mezőnyben, ezzel a sorsolással.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Troym
Director del Fútbol

2024.10.02. 22:33:51

bence0330 írta:
Nincs jelenleg top 12-6 keretünk szerintem összességében Európában.
Az ellenfeleink közül is max 2 van azon a szinten, szóval ezzel nehéz takarózni. Ha nem jutunk tovább, arra nem lesz elég magyarázat sem a keret, sem a sérültek száma, ahogy Xavi esetén sem volt elfogadható egyik magyarázata sem!
De nem aggódnék, szerintem ott leszünk a playoffban.
bence0330

Nincs jelenleg top 12-6 keretünk szerintem összességében Európában. Sőt. Szóval normál körülmények közt azt mondanám, oké, de jelenleg bizony kell egy adag szerencse és egy adag jó sorsolás is. A kisebbek közül azért szerintem eléggé belehúztunk, nézem pl. a Milan sorsolását, kaptak 3 nehéz ellenfelet, és 5 olyat, hogy Brugge, Bratislava, Zvezda, Girona, Zágráb. No comment a miénkhez képest, ebből simán továbbmennénk legalább 9.-16. helyen, nem is lenne kérdés kb.

Sajna most ez van, erős underdogként kéne valamit csinálni, ehhez nem a legszerencsésebb a sorsolásunk, mi csak 3 ilyen csapatot kaptunk, YB, Zvezde, Brest.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2024.10.02. 21:43:36

Azért nem megbántva a Benfica, Brest, Atalanta, Zvezda csapatokat, de ha miattuk nem jutnánk tovább, akkor amúgy is mit akarunk ebben a versenysorozatban? 13 ponttal simán tovább kéne jutni. Akkor még 10 kell, ha ez nem megy, jobb is ha nem jutunk tovább...
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.10.02. 19:56:12

Sajnos én hatalmas meglepetésnek tartanám, ha nem kapnánk ki a Bayerntől. 2022 őszén nagyon jól futottunk, ők nem voltak nagy formában, de még akkor is szívtunk ellenük. De Jonggal is folyton kikaptunk ellenük, szóval én nem tőle vároma megváltást.

A nagyobb baj az, hogy a bajorok után is lesznek még nehéz ellenfelek. Dortmund, Atalanta, Benfica :arrow: egyik sem tűnik simának. De még a Brest is nagyon jól fut eddig, Monaco után őket sem írnám le. 1 könnyű meccsünk lesz már csak igazából, meg 4 nehéz. :roll:
bence0330

2024.10.02. 16:37:51

Chino írta:
2024.10.02. 16:28:09
Én ennyire nem írnám le magunkat a Bayern ellen. Komoly erőfelmérője nekik sem volt, egyedül a Bayer ellen, amit otthon X-re hoztak. Ha addig nem dől ki senki Fati és De Jong már rendesen visszarázódhat, Olmo és Fermin úgy tűnik a Sevilla ellen már kaphat perceket, szóval 20-30 percekre jók is lehetnek. A védelmük nekik sem a legstabilabb, támadásban pedig szerintem simán X a két csapat )plusz a két edző közül eléggé felénk dől a mérleg nyelve). Otthon szerintem egy döntetlen nem lenne akkora meglepetés, nekem inkább azzal van gondom, hogy 3 nappal később már a Madridhoz megyünk, szóval lehet, hogy Flick sem akar majd mindenáron 100 %-kal nekik menni, mert azt a bajnokságban szívhatjuk meg.
Szóval itt nagyon sok minden azon dől majd el, hogyan sakkozgatunk.
Én igen, de legyen igazad! Lehet, hogy nem atom a védelmük, de azért vkp-kh poszton polcokkal vannak feljebb, és ha a két támadógépezet még hasonló is lenne (nem vagyok ebben azért biztos, de ezt el tudom fogadni), akkor is az lenne, hogy a mi védekező részlegünknek nem sok esélye lesz kibekkelni azt, fordítva meg igen. És azért a Lever ellen oké, hogy 1-1 lett, a gond inkább az, hogy a Lever nem jött ki egész meccsen a 16-osok előteréből. És azért nekik is jobb játékosokból áll a védelmük, nekik a sünddisznó aznap véletlen épp elég volt, nekünk nem. És nekünk eleve bajaink vannak még egy Osasuna-Monaco szinten letámadó csapattal is, na a BM ebben lehet, hogy a legjobb idén, meg fognak fojtani minket. És kontrákban nem jól igazán a támadóink, sajnos.

És igen, ehhez még hozzájön, hogy sakkozni is kell, nekünk meg nincs elég bábunk hozzá.
Chino
Llegenda del Barça

2024.10.02. 16:28:09

bence0330 írta:
2024.10.02. 14:26:07
18Barca99 írta:
2024.10.02. 14:17:06
Majd október végén jönnek a nagy erőfelmérők. Remélem addig visszatérnek a nagy hiányzóink, bár értékelhető teljesítményt nem várnék senkitől, max Olmo meg Fermin. Bayern meg Real ellen meg lehet nézni mit tud ez a csapat. Talán Bence írta tegnap, hogy jó jó meg minden, de igazából nyomás nélkül játszunk :D
Szerintem mindenkinek egészségesebb, ha nem várunk a BM-ek ellen semmit. :D Egy osztály a különbség a két keret közt, még full kerettel is erősebbek, de Ara-Chris-Olmo (Gavi, meg esetleg DJ) nélkül nem egy a súlycsoport sem. Velük túlteljesítve lenne esély legalább valamire, de így semmi kb. Óriási erősítésre szorulnak a védekezőbb csapatrészek, már ha komoly céljaink vannak. Szerintem most a 9-16. hely a reális cél, amit el lehet érni pusztán egy jól felépített támadójátékkal, dominálva a kicsiket, ehhez nem a BM-et kell megverni, meg a Dortmundot, persze nem ártana. De sajna utóbbiak is elég jól össze vannak rakva.
Én ennyire nem írnám le magunkat a Bayern ellen. Komoly erőfelmérője nekik sem volt, egyedül a Bayer ellen, amit otthon X-re hoztak. Ha addig nem dől ki senki Fati és De Jong már rendesen visszarázódhat, Olmo és Fermin úgy tűnik a Sevilla ellen már kaphat perceket, szóval 20-30 percekre jók is lehetnek. A védelmük nekik sem a legstabilabb, támadásban pedig szerintem simán X a két csapat )plusz a két edző közül eléggé felénk dől a mérleg nyelve). Otthon szerintem egy döntetlen nem lenne akkora meglepetés, nekem inkább azzal van gondom, hogy 3 nappal később már a Madridhoz megyünk, szóval lehet, hogy Flick sem akar majd mindenáron 100 %-kal nekik menni, mert azt a bajnokságban szívhatjuk meg.
Szóval itt nagyon sok minden azon dől majd el, hogyan sakkozgatunk.
Forca Barca!!!!
bence0330

2024.10.02. 14:26:07

18Barca99 írta:
Majd október végén jönnek a nagy erőfelmérők. Remélem addig visszatérnek a nagy hiányzóink, bár értékelhető teljesítményt nem várnék senkitől, max Olmo meg Fermin. Bayern meg Real ellen meg lehet nézni mit tud ez a csapat. Talán Bence írta tegnap, hogy jó jó meg minden, de igazából nyomás nélkül játszunk :D
Szerintem mindenkinek egészségesebb, ha nem várunk a BM-ek ellen semmit. :D Egy osztály a különbség a két keret közt, még full kerettel is erősebbek, de Ara-Chris-Olmo (Gavi, meg esetleg DJ) nélkül nem egy a súlycsoport sem. Velük túlteljesítve lenne esély legalább valamire, de így semmi kb. Óriási erősítésre szorulnak a védekezőbb csapatrészek, már ha komoly céljaink vannak. Szerintem most a 9-16. hely a reális cél, amit el lehet érni pusztán egy jól felépített támadójátékkal, dominálva a kicsiket, ehhez nem a BM-et kell megverni, meg a Dortmundot, persze nem ártana. De sajna utóbbiak is elég jól össze vannak rakva.
18Barca99
Capitá del Barça

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
vg99
Capitá del Barça

2024.10.02. 06:19:20

Raphinha és Yamal nagyon érzi most a focit, régen volt, hogy szélsők ennyi gól, gólpasszt produkáljanak. Lewy is nagyot megy, hogy nem egyedül küzd, hanem kapja sorban a labdákat. Olmoval nagyon nagy négyes előtt ez a rész. Mondjuk pont ezért nagyon kockázatos is. Nincs minőségi cseréjük. Talán csak Fermin. Torres 0 a kapuval szemben, Fati gyorsasága, kreativitása eltűnt, Pau Torres max csere. Szerintem kell ide majd az erősítés, szélső és 9es is. Ha nem is télen.

A középpályán várom Gavi visszatérését. Persze egy klasszik vkp nem ártana.

Hátul Araujo, Christensennel belső védők pipa, egy szélső hátvéd még kellene. Szerintem Fort Ok, de Gerard Martin gyenge.

A kapusposzt egyértelmű. Kell majd idővel egy fiatalabb tehetség.
bence0330

2024.10.02. 01:38:38

Yamalból egy dolog hiányzik, amikor ezeket a nagy cselsorozatokat megcsinálja, rendre rossz megoldást választ a végén (talán kifullad kicsit addig, talán nem tudja még koordinálni azt, hogy felnézzen, és lássa, mit csináljon, talán csak stresszel olyankor, vagy a rutin hiánya, tudja a fene). Pedig hát nem a technikai tudása hiányzik, de ezekben a szituációkban egyelőre vagy kapusba lövi, vagy védőbe passzolja. Nem tragikusan, csak ahhoz képest, hogyha a legszűkebb elitben akarjuk emlegetni, nyilván őt ilyen mércével kell nézni a potenciálja miatt. Már így is nagyon tartanak tőle, de ha ezt még megtanulja, akkor átvált az ilyen kb Neymar, Mbappé (esetleg leszedált, öreg, vagy fiatal Messi) szintre majd, amikor a védők tényleg tarthatnak attól, hogy a gyerek ujjgyakorlatként átmegy rajtuk, és semmi nem menti már meg őket utána a góltól. Remélem ez még ebben a szezonban átkapcsol, mert akkor már év végre top3 játékos lehet a világon. Meg egy picit több momentuma lehetne a meccseken még úgy 90 percre vetítve, egyelőre neki inkább egyre gyakoribb villanásai vannak, mint folyamatos hatása a meccsre, szerintem kb ennyivel tart ebben a pillanatban még hátrébb a brazilnál, vagy ez tartja egy szinten még vele. (Ezek nem elégedetlenségek, pokoli a gyerek már most, csak hogy szerintem ez hiányzik ahhoz, hogy egy top20-30 játékosból top3 támadóvá váljon.) Ha e kettő közül akár csak az egyikben jól láthatóan feljavul, akkor egyértelműen ő lesz a legjobb focista a csapatban. Ez mondjuk elkerülhetetlen, csak az a kérdés, hogy mikor történik meg, meg tudja-e már idén ugrani, vagy még kell neki egy kis idő.

Raphinha meg mindent 10/10-re megtanult, amit meg lehet tanulni a fociról. Fogalmam nincs, hogy képes egyszerre három poszton ott lenni egész meccsen, hogy képes 27-edszer beindulni reklamálás nélkül, mikor az első 26-ban nem kapta meg a labdát, nem tudom min veszi a levegőt, hogy egész meccsen sprintel, ahogy lát, ahogy passzol (ma 5 kialakított helyzet...), ahogy megtanult új posztokon játszani, rosszabbik lábbal is játszani, ahogy megtanult vezér lenni... szerintem ami tanulható, vagy amit akarattal el lehet érni, azt mindent elsajátított kb, sokat ebből az ittléte alatt.

De igen, vannak dolgok, amit nem lehet megtanulni, van 1-2 dolog, amihez hiányzik a tehetsége, plusz fejben sem elég hozzá, szerintem mert későn ért be. Helyzetbe kerülve továbbra is mindent elfelejt, nagyon görcsössé válik, a lövései meg látszik, hogy jobbról azért veszélyesek lennének, de még mindig hiányzik pár centi ahhoz, hogy a Leedsi formáját hozza, lehet, hogy csak egy ilyen gól. Azt nem mondanám, hogy tehetségtelen, mert Busit sem lehet annak mondani, akkor sem, ha nem pörgeti fülén a labdát, kell tehetség sokmindenhez, amit csinál, de az a hagyományos, ösztönös, "brazilos" értelemben vett tehetsége max egy közepes, ezen soha nem fog túllépni sajnos, max időszakokra, meccsekre. Ő ezt úgy kompenzálja, hogy annyit próbálkozik, hogy még így is lő gólokat. Neki nem 1 jó beinduláskor kapott labda kell a gólhoz, hanem 3-4, így nem 2-3-szor indul be, hanem 20-30-szor, párszor megkapja, egyet meg talán lő belőle. Ami melót beletesz, nem csoda, hogy meccs végére pontatlanabb lesz, meg olyankor tényleg azért a csapata is gyengébb, neki meg kell csapat.

És kettejükről közösen: nagyon érzik egymás már, és elképesztő, ahogy váltják egymást a gólpontokkal, hol az egyik, hol a másik lép elő. És a 3 támadónk 10 meccs alatt 31 gólpontnál tart 11-10-10 leosztásban, van munkamegosztás bőven.

Most legalább a BM meccsig még lehet kicsit hiú ábrándokat szőni a top8-ról, majd utána elfelejteni, de az szerintem ezzel a meccsel eldőlt, ha eddig nem lett volna biztos, hogy a kicsiket a BL-ben is le tudjuk simázni, és ezzel azért a 9-24 meglesz, de az tuti fontos lesz, hogy sikerül-e a 9-16-ban zárni. Szerintem most ez a fő, és reális cél, akkor jó eséllyel kaphatunk egy gyengébb csapatot a 17-24-ből a rájátszáskor. Ott azért lehetnek még ilyen Sahtarok meg Bolognák is, akik azért két meccsen nem túl veszélyesek.
Chino
Llegenda del Barça

2024.10.01. 23:55:53

Azért ma sem volt rossz látni, hogy 8 saját nevelésű játékos volt fent.
Pedri megint nagyon tetszett, öröm nézni milyen elegáns, látványos megoldásai vannak.

Yamal nagyon megérdemelte volna a gólt, biztos azért ment le úgy a pályáról.

Raphinhára igazak az alábbiak, viszont nagyon jellemző rá, hogy az utolsó 10-15 percben, főleg amikor már nem a kezdő támadók vannak fent rengeteg nagy lehetőséget baltáz el. Valahogy mindig rossz megoldást választ, elrontja a labdalevételt stb. Ma is még vagy 3 gól/assist benne lehetett volna egy kicsit nagyobb koncentrációval. Sokat hajtott, elfáradt rendben, de a koncentrációja nagyon visszaesik. És ez rendre így szokott lenni.

A végén már nagyon káosz volt ott elől. Alig lehetett követni, hogy most ki hol játszik. Mindenesetre remélem Fati lassan teljesen felépül és nem kell tovább nézni Torrest. Nem akarom bántani a srácot, de gyakorlatilag újra emberhátrányban játszottunk a Bl-ben.
Forca Barca!!!!
bence0330

2024.10.01. 23:09:12

Alcantara írta:
2024.10.01. 23:06:14
Inigo a hátát fájlalta a riporter szerint, valószínűleg óvatosságból cserélték le. Rá nagy szükség van, egyébként is remek formában van ebben a szezonban.
Akkor jogos. :) Igen, idén abszolút kulcsfigura lett, nagyon előrelépett, amikor kellett, szerencsére. Nyilván azzal nem bír egymaga, mikor 10 emberrel focizunk beszorulva, de még ott is eléggé jól állta a sarat. Nagyon szimpatikus fazon.
Alcantara
Director del Fútbol

2024.10.01. 23:06:14

Inigo a hátát fájlalta a riporter szerint, valószínűleg óvatosságból cserélték le. Rá nagy szükség van, egyébként is remek formában van ebben a szezonban.
bence0330

2024.10.01. 22:59:04

Nem tudom, ki kapta meg végül, de azért szerintem Raphinha volt a meccs embere, megint kb két játékost tett ki. Egy nagy baj volt vele, hogy a 60. perc után is a pályán volt. Inigot nem tudom, miért kell helyette lehozni, ő azért ezt a meccset végigkocoghatta. Pedri, Yamal, Lewy is jók voltak persze, meg Casadó is, de róla tudjuk, hogy egy szintig kb hibátlan teljesítményt tud hozni.

Élmény volt megint nézni, ha nem vesszük le a pedálról a lábunk, alighanem 7 körül ért volna végez ez is. De szerencsére levettük. Igen, olyan, amilyen csapat ellen, de akkor is.

A fejeknek jót tett ez. Remélem DJ és Fati ezt egy kellemes felhozómeccsként élte meg.

Nyilván ettől még semmit nem változott, ez a B kategóriás védelmi sor nem lesz elég a nagyok ellen, de épp ezért élvezzünk ki minél több meccset a gyengébb csapatok ellen, erre meg eddig nem lehet panasz.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.10.01. 22:53:22

Fati remélem nem sérült meg itt az utolsó sprintnél, mintha húzta volna a lábát. :?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.10.01. 22:00:01

Azért rendesen benne volt az utóbbi évek BL szereplése a fejekben :)
Még kellene rúgni 2-3 gólt, a gólarány sokat fog számítani, és ez az egyik legkönnyebb meccsünk.
Fati remélem kap vagy 30 percet. Látom nem csak én vagyok kiakadva Ferrantól. Remélem Fermin, Fati és Pau is előtte lesz lassan a sorban, mindegy milyen poszton. Most megértem a kezdetését, Torre gyenge ezen a szinten, Fatiban szerintem még nincs egy félidő sem, tele vagyunk sérülttel.
Inigo nagyon megérdemelte. Pedri is jól játszik, remélem nem lesz idén sokat sérült, hihetetlen, hogy még csak 21 éves, és van 150 meccse a Barcaban.
Yamalra figyelni kell, ha rugdossák továbbra is, le kell cserélni, lassan jönnek a fontos meccsek, Ferrannak esetleg adnék még esélyt a jobb szélen, hátha eladatja magát a Newcastlenek :)
Okoska
Capitá del Barça

2024.10.01. 21:10:47

Ronaldinho&Barca írta:
2024.10.01. 21:01:18
Édes Istenem ez a Torres.. mi a bánatot keres a kezdőben? Értékelhetetlen a pali, zéró ráhatása van a játékra, Fati meg szerencsétlen aki ég a bizonyítástól eddig kapott kemény 2 percet, gratula a szakmai stábnak.
Most is teljesen feleslegesen belecsúsztatott
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.10.01. 21:01:18

Édes Istenem ez a Torres.. mi a bánatot keres a kezdőben? Értékelhetetlen a pali, zéró ráhatása van a játékra, Fati meg szerencsétlen aki ég a bizonyítástól eddig kapott kemény 2 percet, gratula a szakmai stábnak.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Alcantara
Director del Fútbol

2024.10.01. 20:48:29

Legyen meg a győzelem, másodlagos, hogy mennyivel. Szerintem jó döntés Raphinhàt hátrébb húzni, a Pedri -Torre duó súlytalan lenne, elég volt kettőjükből egyszerre. Fatit nem lehet kezdőbe tenni elsőre, így egyértelmű kinek kell kezdeni.
ikajli
Capitá del Barça

2024.10.01. 20:40:22

Legyünk pozitívak: hátha ma nagy napja lesz Ferran Torresnek. Nem tudom mi alapja lenne ennek. De statisztikailag egyszer neki is kijöhet a lépés.
PorSiempre
Jugador d'estrella

2024.10.01. 20:38:14

Én is így lennék vele, ha a monacói meccsen nem szúrjuk el.... Nem könnyű a csoport és a 3 pont mellett kelleni fog a gk is.
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.10.01. 20:36:12

PorSiempre írta:
2024.10.01. 20:25:46
Csakis nagy arányú győzelmet tudom elfogadni!
4-0; 5-0.
Kelleni fog a gólkülönbség és mindenekelőtt a 3 pont.

Nem lenne baj, ha az első félidőben eldőlne a meccs, mert egy Fati+ DJ 20-30 percet megnéznék.
Én óvatosabb duhaj lennék, bármilyen arányú győzelmet elfogadnék. Még mindig sok a hiányzó és sűrű a program, én ezért mostanában nem várok nagy gálákat, ez egy olyan időszak, amit túl kell élni valahogy, hozni a meccseket akár szenvedve is. Nem egy világverő csapat az ellenfél, de biztos menni fognak, mint a mérgezett egér, lebecsülni nem szabad őket.

Torresnek pedig ez az egyik utolsó utáni lehetősége, remélem ő is így érzi, és odarakja magát. Ha ma is besül, én már kb. végleg elengedném a kezét. Annak én is örülök, hogy Raphinha nem balszélen lesz, nem áll jól neki az a poszt.
Válasz küldése