La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.10.26. 10:36:38

Chino írta:
2024.10.24. 19:02:49
A Real Madrid TV megint alkotott. Ahogy kiderült, hogy Sanchéz Martinez lesz a játékvezető a szombati meccsen 2 óra múlva már fent volt a szokásos filmjük, hogy mikor mennyit tévedett ellenünk. 4 évre visszamenőleg jöttek az állítólagos tévedések, meg hogy a győzelmi százalék nálunk 76 % vele, míg nekik csak 61 %. Sőt még Negreiával is összeboronálták.

Ez azért már több mint felháborító, minden apró-cseprő dologért büntetnek, de ha egy klub hivatalos csatornája ilyen egyértelműen rendre nyomást gyakorol a játékvezetőkre az nyugodtan mehet. Innen is gratulálok a ligának a következetességért.
Miért nem csinálnak ilyet a nagy a BL-meneteléseikről is? Arról bezzeg tudnak kussolni, hogy ott hányszor jöttek ki jól a tévedésekből az elmúlt 10 évben. Már csak ezért is kijárna nekik ma egy verés. [-o<
Chino
Llegenda del Barça

2024.10.24. 19:02:49

A Real Madrid TV megint alkotott. Ahogy kiderült, hogy Sanchéz Martinez lesz a játékvezető a szombati meccsen 2 óra múlva már fent volt a szokásos filmjük, hogy mikor mennyit tévedett ellenünk. 4 évre visszamenőleg jöttek az állítólagos tévedések, meg hogy a győzelmi százalék nálunk 76 % vele, míg nekik csak 61 %. Sőt még Negreiával is összeboronálták.

Ez azért már több mint felháborító, minden apró-cseprő dologért büntetnek, de ha egy klub hivatalos csatornája ilyen egyértelműen rendre nyomást gyakorol a játékvezetőkre az nyugodtan mehet. Innen is gratulálok a ligának a következetességért.
Forca Barca!!!!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.10.24. 18:25:35

Chino írta:
2024.10.24. 16:46:56
Lehet, hogy nem lesz igazam, de Viniciustól én most annyira nem félek. Szinte biztos vagyok benne, hogy öncélú lesz és belemegy minden flikk-flakkba, hogy megmutassa, hogy jobb mint Yamal és ebből eddig mindig rosszul jöttek ki.
Ne felejtsd el, hogy évekig a világ legjobb 1v1 védője fogta, abban az időszakban is, amikor sikeresek voltunk ellenük Xavi alatt. Koundé kimagaslóan jó, de nem annyira, mint a top Ara, bőven nem. Azért ez már egy ideje még vele sem működött, Vini jelenleg sima top3 játékos, és akármilyen szomorú nap lesz, kb jogosan kapja meg hamarosan az aranylasztit.

De nem is ezzel lesz a gond, Koundé úgy kb lecsendesítené, 1-1 kivétellel max. Flick taktikájával a szélen lesznek üres területek, Vini jópárszor fog úgy futni, hogy Koundé valahol elöl van, és nem kell vele foglalkoznia, és Cubarsit kell majd megvernie, aki azért sebességben más liga, és akármilyen ügyes, azért rutin még hiányzik. És fene tudja amúgy, hogy ki lesz középre húzódva, esetleg mindketten balról indulnak majd Mbappéval, stb. A világ legjobban kontrázó csapata jön. A világ két legjobban kontrázó focistájával.

Viszont helyzetbe sokkal többször fogunk kerülni, mint a BM ellen.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2024.10.24. 17:16:16

Luninban is benne van a hiba. Az EB-n az első meccs után a padra is került, olyanokat hibázott. Pena nála is rosszabb, de ha nem engedünk lövéseket a Madridnak, akkor győzhetünk. Az utóbbi meccseken szinte nulla kaput eltaláló lövésen tartjuk az ellenfeleket. Ha ezt tudjuk hozni, akkor nagy esélyünk van a győzelemre, mert elől elképesztően erősek vagyunk. 13 meccsen 43 gól nagyon brutális.
Chino
Llegenda del Barça

2024.10.24. 16:46:56

bence0330 írta:
2024.10.23. 19:49:10
PorSiempre írta:
2024.10.23. 13:00:51
Rodrygo után Thibault is kihullott...
Ez némi könnyítés nekünk ..
Tavaly is azt hittük, és BL-t nyertek Luninnal. Szinte biztosra veszem, hogy ha Pena védett volna ott, akkor is abban a győztes mentalitásban olyan magabiztosana védene, mint a grundon, és behúzták volna vele ugyanúgy. Egyszer majd lebomlik ez az aurájuk, de szerintem nem most. Ettől függetlenül egy hangyányi könnyítés tényleg lehet.
Idén Valverde mellett a legfontosabb játékosuk. Legalább 2-3 meccset neki köszönhetnek. A Stuttgart ellen is simán lehetett volna fordított a végeredmény.
A legnagyobb diffi ami dönthet a meccsről a két kapus közti különbség, ami azért ezzel kicsit redukálódott. Még így feléjük dől a mérleg nyelve (bár ha a lengyel véd ki tudja mennyire), de Courtois és Lunin között azért van különbség. Az utóbbi két meccsen a védelem megmentette Penát, kb védenivalója sem volt, de ez nem lesz mindig így.
Rodrygo annyira nem nagy veszteség, Gülerrel szerintem jobban is járnak, nála szerintem Brahim is jobban hiányzik majd.

Döntő faktor lehet még, hogy a De Jong-Fermin-Gavi-Olmo kvartett milyen állapotban lesz. Ha már ott lesznek a 100 %-nál és esetleg már csak percek hiányoznának a lábukból, nagyon sokat jelenthetnek. Viszont utóbbi kettővel még bármi is lesz a meccs képe még vigyázni kellene. Ha nincsenek teljesen készen egy ilyen meccsre inkább hagyni kellene, hosszútávon többet veszthetünk, mint amennyi pluszt adhatnak. Két meccsen szinte levezetésként beállni más, mint egy idegenbeli Clasícón beszállni. Még akkor is ha komoly különbséget jelenthetnek.
Lehet, hogy nem lesz igazam, de Viniciustól én most annyira nem félek. Szinte biztos vagyok benne, hogy öncélú lesz és belemegy minden flikk-flakkba, hogy megmutassa, hogy jobb mint Yamal és ebből eddig mindig rosszul jöttek ki. Koundéval pedig annyira könnyű dolga nem is lesz, ha csak a francia nem fog túl sokat felmászkálni, mert akkor könnyen megfuthatják. (bár ez fokozottan igaz Mendyre, Yamalt nem lesz egyszerű megállítania a brazil pedig túl sokat nem tesz hozzá a védekezéshez).
Inkább ússzuk meg komoly sérülések nélkül és legyen X, ne adj' Isten szűkös vereség, minthogy elveszítsünk hónapookra (szezonra) vagy két kulcsembert.
Egy győzelem viszont baromi nagy boostot adhatna és a 6 pontos előnyre már lehetne építeni, ráadásul ha túl vagyunk rajta két hét szusszanás ahol lehet rotálni.
Forca Barca!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.10.24. 14:57:52

bence0330 írta:
PorSiempre írta:
Tavaly is azt hittük, és BL-t nyertek Luninnal. Szinte biztosra veszem, hogy ha Pena védett volna ott, akkor is abban a győztes mentalitásban olyan magabiztosana védene, mint a grundon, és behúzták volna vele ugyanúgy. Egyszer majd lebomlik ez az aurájuk, de szerintem nem most. Ettől függetlenül egy hangyányi könnyítés tényleg lehet.
Mondjuk pont ellenünk nem volt elég sokszor az aura, elkaptuk őket párszor akkor is, amikor Európában nem tudta senki megállítani őket. Mindkét csapat jól hangolt a meccsre, de a forma szerintem most melletünk szól, még idegenben is úgy érzem, jók lehetünk.
bence0330

PorSiempre írta:
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
PorSiempre
Jugador d'estrella

Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
soadroli
Llegenda del Barça

2024.10.22. 22:56:01

remélem Vini ellen kitalál valamit a mester, nem szabad sok területet hagyni neki mert életveszély
Kép
bence0330

2024.10.22. 22:25:08

Hát nem tudom, előző meccsen is őt tartották a madridisták a legjobbnak (én is), nem tudom, ki lett az MVP, de én kérdés nélkül nekiadtam volna. Szenzációs amit játszik, főleg, hogy ezt egy ilyen semmilyen kényszerposzton tudja tenni. De ennek megfelelően nem látványos, és nem jár gólpontokkal. Sokat robotol, szerel, területet zár, stb. Szerintem Valverdén kívül az idén is kérdés nélkül a legjobbjuk eddig. De kb úgy, ahogy a topon Busi volt, vagy egy Cityben Rodri, nem látványos, de nagyon-nagyon hatékony.

Nyilván ha visszakerülne kvázi hamis kilencesnek, szépen termelne megint, még ha nem is úgy, mint ősszel.

Azzal egyetértek, hogy az ő tehetségét kár hátul pazarolni, de közben meg nagyon orrnehéz jelenleg a keretük, alapvetően nem tartom hülyeségnek Ancelotti részéről. Vele pótolgatják Kroost. Nyilván stílusban teljesen más, Ancelottira jellemző, hogy nem retten meg attól, hogy teljesen máshogy kell valamit/valakit pótolni, itt most ezt látjuk. Döcög, de működik. Fog még jobban is. Így, hogy nem elöl van, viszont az a 90+ perces Bellingham faktor hiányzik néha.
Chino
Llegenda del Barça

2024.10.22. 13:48:32

bence0330 írta:
2024.10.19. 23:42:57
Igen, a Celta egész meccsen egyszerűen jobb volt. Döbbenet, hogy úszik meg a Madrid sorozatban ilyeneket, életemben nem láttam nagyobb anomáliát, mint az ő sorozataik. Nem az, hogy sokat nyernek, így is remek csapat, remek játékosokkal, de ilyen 42 meccses veretlenségi, atyaég, a negyedénél legalább győzelmet érdemelt volna az ellenfél.

Az első félidőben nem tudom, mire gondolsz, de Mbappét úgy szerelte le többször 1v1-ben, mintha falba ütközött volna a francia, meg mintha gyerektől venne el játékot a 16-oson belül, simán utolérva, kristálytisztán. El is küldték onnan a teknőcöt utána befelé, semmit nem tudott kezdeni vele a világ egyik, ha nem a legjobbja. Gólt már középen mozogva szerzett.

Nem kell kezdőnek jönnie feltétlen. Jelenleg simán az lenne, de nem tudjuk, hogy Chris és Ara mennyi játékpercet tud eltölteni a visszatérésük után. Gyanús, hogy sokat lesznek sérültek.

És tökéletesen illeszkedne a feltolt védelmi vonalhoz a sebességével és a relatív jó labdakezelésével. És ha Aráék érkezésével ki is szorulna, hát nagyon nem mindegy, hogy amikor ők épp nincsenek, akkor Mbappééknak meg Adeyemiknek, Nunezeknek a 27-8 km/h végsebességű Cubarsi-Inigo párost, vagy a 34-5 km/h végsebességű Mingut kell lefutniuk. Mint ahogy az sem, hogy beállíthatod Koundét középre, ha akarod,, vagy feltolhatod Christ középre, ha épp az kell. Az elmúlt 2,5 évben óriási hiány volt, hogy gyenge cserék voltak helyette, rendre mentek el az ilyen Inter féle meccsek a csigalassú, bizonytalan védőinken.
Én sem értem, hogyan hozhatják így a meccseket. Vagy hatalmas mákjuk van (Soci, Celta, LP, de még idevenném a VfB-t is)) vagy jönnek a rendszeres büntetők (Las Palmas, Soci, Betis), amivel sikerül valahogy pontot szerezni.
Persze benne van, hogy villannak egyet, mert sok klasszisuk van, egy Modric is képes még olyanra, mint hétvégén, de többnyire eladott labdákkal operál. Aki erőn felül teljesítít az igazából szerintem csak Valverde.Jelenleg a kapuson kívül szerintem minden csapatrész sokat gyengült a tavalyihoz képest (főleg a keretet figyelembe véve). Persze még szezon elején vagyunlk, lehet, hogy csak rossz formában, hullámvölgyben vannak, aztán kilábalnak belőle, eseetleg hétvégén már tarolnak, de eddig inkább szerencséjük van, hogy lőtávolban vannak.

bence0330 írta:
2024.10.19. 22:31:55
LG írta:
2024.10.19. 22:24:46
Bellingham konkrétan eddig az egész naptári évben iszonyatosan gyenge, néhány emlékezetes villanása tartja a víz felett, de fényévekre van attól, ahogy tavaly ősszel játszott.

Szerk: az öreg Modric bejött, és szerintem ezzel a kiugratással el is döntötte. :? Kár érte.
Szerintem ugyanolyan jó idén, mint volt tavaly a jobb formájában, csak a szerepköre miatt villogni nem tud, nem ér oda a kapu elé onnan. Rendre a meccseik legjobbja, csak nem látványos ebben a visszavont, szinte vkp szerepkörben.
Távolról sem olyan jó akár játékban, akár számokban nézzük. Gyakorlatilag csóró szenved a pályán, ráadásul nemhogy a kémia nincs meg Mbappéval és Viniciusszal, inkább rontják egymás teljesítményét (8 meccs, 0 gól, 1 assist). Ahogy az előbbi kettő is sokszor kiveszi egymást a játékból. (10 forduló után együtt rúgtak 6 akciógólt, már ez is sok mindent elmond)
Tavaly sem volt sokkal jobb a helyzet, csak akkor jöttek a gólok és és hozták vele a meccseket. Nyáron is lehetett sejteni, hogy Kroos úgy fog hiányozni, mint egy falat kenyér, de ilyen mértékben még én sem gondoltam.
Forca Barca!!!!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.10.22. 09:53:39

Ide hozom, a Barca VS Real topicra szerver hibát ír.
https://m.youtube.com/watch?v=Win2UK_iX ... ogcGFycm90
Volt egy műsor a Chiringuito TV-n, ahol videón jelentkezett be Pajares Paz volt játékvezető, amikor a papagája elkezdte énekelni a Real Madrid himnuszát.
:)
A bíróság kihallgatja majd a papagájt a Negreira féle tárgyaláson? :)
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.10.20. 07:52:31

El Sie7e írta:
2024.10.20. 00:48:49
Még a Tchouameni-Rüdiger párosban is több kémia volt.
Lehetséges, bár én azt láttam, hogy az első félidőben, a Celta kihagyott ziccere után Rüdiger nagyon magyarázott valamit, Tchouameni meg szótlanul hallgatta.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.10.20. 07:19:04

bence0330 írta:
2024.10.19. 22:38:17
Hát én nem tudom, fejlődött-e, az új posztján biztos, de alapvetően minőségben ugyanezt csinálta nálunk is, védekezésben mindenképp, khként simán, már a bemutatkozása környékén is. JH-ként kicsit nyilván bele kellett nőnie, de nálunk már kb balhátvédként is volt tolva, aztán meglepődtünk, hogy ott nem kimagasló, de egy közepest bárhol megütött. Az elmúlt 5 évünk legnagyobb hibája volt elküldeni, mert 1-2 másik volt, de ott legalább anyagi okai is voltak. Itt szimplán csak sportszakmai. Úgy döntöttünk, hogy olyan remek anyagi helyzetben vagyunk, hogy egy labdával erős, magas, erős, a liga leggyorsabb játékosa nekünk nem kell kis fizetésért. Belekerült pát BL helyünkbe és meccsünkbe.

Az oldaláról gyakorlatilag nem érkezett Madrid támadás, mindezt úgy, hogy a világ két legjobb balszélsője volt vele szemben a pályán, akiket kb miatta a végére beljebb is vezényelt Ancelotti, mikor Mbappé már harmadszor ütközött falba vele.

Nem hiszem el, a Celta 2 góllal nyerhetett volna ma. :( Olyan támadósorral, mint a Madridi, ez ma valami 6-1 lett volna.
Ez a meccs 2 hete dőlt el, amikor Moriba passza után elcsúszott, bele az ellenfélbe egy pirosért, és a reklamáló kapitány is megkapta a pirosát. Egyesek szerint pont véletlenül a tegnapi meccs előtt. :) (fcbarcelonanoticias.com)
Ezt a Celtát még mindig a 37 éves Aspas viszi a hátán.
Ahogy írtam pár hete, Minguezat érdemes lenne visszahozni, elvileg 20 a kivásárlási ára, amiből a fele a miénk.
3 poszton bevethető, kellene a rotációba, nem hiszem, hogy Garcia marad, még nyerhetünk is az üzleten.
Ráadásul a gól és gólpasszok is benne vannak, így csereként is sokat lendíthet a csapaton, mert Baldera és Koundera ez nem nagyon jellemző.
El Sie7e
Jugador d'estrella

2024.10.20. 00:48:49

Piszok kemény meccs volt. A régi idők Balaídos-i meccseket idézte. Jó kis adok kapok volt.

Mingueza nagyon sokat fejlődött. Amikor a Barcában volt szerintem nagyon gyenge volt és simán rá játszottunk minden helyzetet. A Celtában megtalálta a helyét és egész jó kis játékos lett. Azt nem tudom tudná e ugyanezt a Barcában de a Celtában nem rossz. Nem world class de teljesen korrekt.

Egyenlőre keresi Ancelotti a megoldást. Minden meccsen variál valamit. Mindig megmosolyogtat amikor elintézik annyival, hogy hagyja a játékosokat játszani de nincs taktikája. Kíváncsi vagyok mi lesz a megoldás. Vannak pillanatok amikor elkezd klappolni a dolog de még döcög. De az látszik, hogy van puskapor. A védelem aggasztóbb. Sose működött a Militao-Rüdiger páros. Vagy Alaba vagy Nacho kellett melléjük mindig de egymással valamiért nem megy. Még a Tchouameni-Rüdiger párosban is több kémia volt.
bence0330

2024.10.19. 23:42:57

Igen, a Celta egész meccsen egyszerűen jobb volt. Döbbenet, hogy úszik meg a Madrid sorozatban ilyeneket, életemben nem láttam nagyobb anomáliát, mint az ő sorozataik. Nem az, hogy sokat nyernek, így is remek csapat, remek játékosokkal, de ilyen 42 meccses veretlenségi, atyaég, a negyedénél legalább győzelmet érdemelt volna az ellenfél.

Az első félidőben nem tudom, mire gondolsz, de Mbappét úgy szerelte le többször 1v1-ben, mintha falba ütközött volna a francia, meg mintha gyerektől venne el játékot a 16-oson belül, simán utolérva, kristálytisztán. El is küldték onnan a teknőcöt utána befelé, semmit nem tudott kezdeni vele a világ egyik, ha nem a legjobbja. Gólt már középen mozogva szerzett.

Nem kell kezdőnek jönnie feltétlen. Jelenleg simán az lenne, de nem tudjuk, hogy Chris és Ara mennyi játékpercet tud eltölteni a visszatérésük után. Gyanús, hogy sokat lesznek sérültek.

És tökéletesen illeszkedne a feltolt védelmi vonalhoz a sebességével és a relatív jó labdakezelésével. És ha Aráék érkezésével ki is szorulna, hát nagyon nem mindegy, hogy amikor ők épp nincsenek, akkor Mbappééknak meg Adeyemiknek, Nunezeknek a 27-8 km/h végsebességű Cubarsi-Inigo párost, vagy a 34-5 km/h végsebességű Mingut kell lefutniuk. Mint ahogy az sem, hogy beállíthatod Koundét középre, ha akarod,, vagy feltolhatod Christ középre, ha épp az kell. Az elmúlt 2,5 évben óriási hiány volt, hogy gyenge cserék voltak helyette, rendre mentek el az ilyen Inter féle meccsek a csigalassú, bizonytalan védőinken.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2024.10.19. 23:19:05

Kár volt ezért a meccsért, xG-ben is verte a Celta a Madridot úgy, hogy volt 3 olyan életveszélyes beadása a hazaiaknak, amikről centikkel maradtak le és ott már Coutrois is verve volt. Ezeket ugye nem veszi bele a rendszer, mert nem számítanak kapura lövésnek. Lényegesen veszélyesebbek voltak, két ormótlan egyéni hibából (a második gólnál vagy 2 méterrel hátrébb állt a védő, aki játékban tartotta vinit) tudott büntetni a madrid, amúgy alig volt momentumuk.

Géza meg csinált nagyon szép dolgokat, de mellette el is szórta a labdái felét. Első félidőben alig értettem a nagy visszasírását (simán jöttek az oldaláról támadások, ahol meg lett verve), másodikban elég nagyot ment, sok fontos labdát adott előre is, villant is, hátul is stabilabb lett. Szerintem is elférne ide, noha Koundé szerintem most a világ egyik legjobb jobb bekkje, ő tudott régebben középen is játszani, amire jelenleg szintén szükségünk lenne. A kezdőt tekintve viszont nem vagyok meggyőzve, hogy valóban előrelépés lenne-e bármilyen szempontból.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.10.19. 22:53:20

Sajnos jön a papírforma, pedig volt helyzet bőven a döntetlenhez. :? De az ilyen meccsek behúzásában nagyon jó a Real, ez a fő erősségük.
bence0330

2024.10.19. 22:38:17

Hát én nem tudom, fejlődött-e, az új posztján biztos, de alapvetően minőségben ugyanezt csinálta nálunk is, védekezésben mindenképp, khként simán, már a bemutatkozása környékén is. JH-ként kicsit nyilván bele kellett nőnie, de nálunk már kb balhátvédként is volt tolva, aztán meglepődtünk, hogy ott nem kimagasló, de egy közepest bárhol megütött. Az elmúlt 5 évünk legnagyobb hibája volt elküldeni, mert 1-2 másik volt, de ott legalább anyagi okai is voltak. Itt szimplán csak sportszakmai. Úgy döntöttünk, hogy olyan remek anyagi helyzetben vagyunk, hogy egy labdával erős, magas, erős, a liga leggyorsabb játékosa nekünk nem kell kis fizetésért. Belekerült pát BL helyünkbe és meccsünkbe.

Az oldaláról gyakorlatilag nem érkezett Madrid támadás, mindezt úgy, hogy a világ két legjobb balszélsője volt vele szemben a pályán, akiket kb miatta a végére beljebb is vezényelt Ancelotti, mikor Mbappé már harmadszor ütközött falba vele.

Modricnak meg kezdenie már nem nagyon szabad, 90 percen át már sok a rossz megoldása, de amit művel 39 évesen jól használva, az elképesztő.

Nem hiszem el, a Celta 2 góllal nyerhetett volna ma. :( Olyan támadósorral, mint a Madridi, ez ma valami 6-1 lett volna.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.10.19. 22:34:21

Én megmondom őszintén, anno nem bíztam Minguezaban, de azóta nagyot fejlődött, ma valóban hatalmasat megy.
bence0330

2024.10.19. 22:31:55

LG írta:
Bellingham konkrétan eddig az egész naptári évben iszonyatosan gyenge, néhány emlékezetes villanása tartja a víz felett, de fényévekre van attól, ahogy tavaly ősszel játszott.

Szerk: az öreg Modric bejött, és szerintem ezzel a kiugratással el is döntötte. :? Kár érte.
Szerintem ugyanolyan jó idén, mint volt tavaly a jobb formájában, csak a szerepköre miatt villogni nem tud, nem ér oda a kapu elé onnan. Rendre a meccseik legjobbja, csak nem látványos ebben a visszavont, szinte vkp szerepkörben.

Mingueza eleve középhátvédként, 2-3 éve szélre kitett játékosként lecselez két embert és rosszabbik lábbal kapufát is tán súroló bivaly lövés... elképesztő, hogy adhattuk őt el, oktatja kb a mezőnyt, előre is villangat, és leszedi Mbappét a pályáról.
LG
Az Év fórumozója 2016

bence0330

2024.10.19. 22:20:08

Nyilván a végén behúzzák valahogy, de teljesen nyílt a meccs, ha nem jobb a Celta kicsit... Pedig a Madrid azért mutat jeleket abból, hogy kezdenek összeállni, főleg a középpályán. De Bellinghamről abszolút azt gondolom, hogy el van temetve ott hol a jobb, hol a bal oldalon, jellemzően teljesen visszavonva. Így is nagyon jó persze, még ha nem is látványos, de az ő meccsdöntő faktora kiesik az egyenletből. Meglepődnék, ha a szezon folyamán nem kerülne előre, még ha formációt is kéne hozzá váltani.

Ha minden forma így marad, pusztán játék alapján magas esélyesek lennénk a klasszikón, de persze rengeteg madridi vereség után tudja a fene, mi lesz a fejekben.

Két nagy helyzetet hagyott ki közben a Celta, mialatt ezt megírtam. :D Tuti megbosszulja magát. Ez utóbbi megint egy brutál Mingueza labdából. Hú, de nagyon kéne ő nekünk.

Örülök, hogy visszatértek a hozzájuk tradícionálisan tartozó szép támadófocihoz, az elmúlt időszakban Benítez alatt még ők is nézhetetlenek voltak.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.10.19. 22:13:28

Azért szerencsére a Celta sem hagy ki mindent. Mingueza gólpassz. :) Szép támadás volt, tényleg jól játszanak a hazaiak.
bence0330

2024.10.19. 21:22:14

Mascherano14 írta:
2024.10.19. 21:10:27
Celta nagyon jól nyomja a real ellen, mutatja nekünk is hogyan lehet könnyedén átjátszani őket. Eddig elbénázták a legnagyobb 1-1-et is, majdnem büntetett is a real. Jó meccsnek tűnik!
Hazai, potenciálisan téltől még hazaibb vonatkozásban meg Mingueza nem először húzza be a sorompót teljes magabiztossággal Mbappé előtt.

A meccs amúgy tényleg jó... lett volna, de sajna villant a teknőc Beltrán hatalmas hibájából.

Közben Mingueza megint utoléri és tisztán szereli Mbappét. Óriásit játszik megint, akármikor láttam a Celtában, ellenünk vagy a Reál ellen, mindig felsőpolcos szint volt.

De gondolom innen a Madrid szétkontrázza majd a meccset.
Válasz küldése