bence0330 írta: ↑2024.11.01. 23:59:12
Nem működik a Barca-Reál még mindig, szóval idetenném:
A mai podcastből nagyon tetszett, mikor arról beszéltek, milyen az ő 3 sztárjuk kapcsolata, és milyen a mi 3... hát, fogjuk rá, sztárunké. Ott tényleg olyan, mintha vetélytársakként tekintenének egymásra, nagy egó van, mindhárom aranylabdát akar, Bellingham általában csak akkor dühös, ha nem adják le neki mikor könnyű helyzetben van, a tás meg nehézben, szerintem az ő EQ-ja messze a legmagasabb a 3 közül, és ő most hátravontan csendben tud dolgozni a csapatért, de azért van bőven ego ott is mindenképp. A másik kettő egyértelműen CR módra tolja kicsit maga érdekeit figyelve. Szerintem Ancelotti végül megoldja a gondot, de nehéz szülés lesz, akkor is, ha kicsit luxusproblémának tűnik.
Nálunk ilyenről szó sincs, a 3 vadállatunk végig önzetlen (Lewy egy hangyányit kevésbé, de centerként ez így a jó), és ugyanúgy örülnek egymás góljának, mint a sajátjuknak. Pedig ha hatalmasat menne idén a Barca, hármuk közül kerülne ki az egyéni cím, ugyanúgy, mint ahogy a Reálnál is ha ők mennek nagyot, ők hárman fognak érte menni.
Igazából szezon előtt én pont erre gondoltam, hogy nem fog igazán menni ezzel a sok egóval, nem "adódnak majd össze" az eredmények.
És én is Bellinghamet emelném ki. Rajta látszik legjobban a sértődöttség vagy az idegessség egy-egy meccs közben/után.
Volt egy cikk valamelyik nap, amiben összehasonlították a tavalyi és idei Bellinghamet. Kicsit megtévesztő a posztja, mert ha hőtérképet nézzük egyáltalán nem játszik hátrébb az előző szezonhoz képest, egyedül az változott, hogy nincs annyira "egyben" a terület, ahol most van és inkább kicsit balra húz. Stílusban inkább a cm felé hajlik mint ss, de a középpályán így is övé a legtámadóbb pozíció, ennek ellenére 10 meccs/0 gól/2 assist. Ennél még Casádó is jobbat hoz.
Ami inkább gond, hogy a bal oldalon durván fel vannak töltve. Mindhárman -de főleg a francia és a brazil- egymás lábán tapos. Mbappé nem egy igazi center, ő is inkább balról indul, amivel eléggé kioltják egymást. Szerintem sokkal jobban jártak volna, ha nem mennek bele a farokméregetésbe, hanem egy jó jobbszélsőt hoznak.
Ancelottival kapcsolatban pedig kicsit azt érzem, hogy belefásult már ebbe, ami pedig most hatványozottan kellene.