Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Te magad írtad le, hogy bizony lehet....
Igazából szezon előtt én pont erre gondoltam, hogy nem fog igazán menni ezzel a sok egóval, nem "adódnak majd össze" az eredmények.bence0330 írta: ↑2024.11.01. 23:59:12Nem működik a Barca-Reál még mindig, szóval idetenném:
A mai podcastből nagyon tetszett, mikor arról beszéltek, milyen az ő 3 sztárjuk kapcsolata, és milyen a mi 3... hát, fogjuk rá, sztárunké. Ott tényleg olyan, mintha vetélytársakként tekintenének egymásra, nagy egó van, mindhárom aranylabdát akar, Bellingham általában csak akkor dühös, ha nem adják le neki mikor könnyű helyzetben van, a tás meg nehézben, szerintem az ő EQ-ja messze a legmagasabb a 3 közül, és ő most hátravontan csendben tud dolgozni a csapatért, de azért van bőven ego ott is mindenképp. A másik kettő egyértelműen CR módra tolja kicsit maga érdekeit figyelve. Szerintem Ancelotti végül megoldja a gondot, de nehéz szülés lesz, akkor is, ha kicsit luxusproblémának tűnik.
Nálunk ilyenről szó sincs, a 3 vadállatunk végig önzetlen (Lewy egy hangyányit kevésbé, de centerként ez így a jó), és ugyanúgy örülnek egymás góljának, mint a sajátjuknak. Pedig ha hatalmasat menne idén a Barca, hármuk közül kerülne ki az egyéni cím, ugyanúgy, mint ahogy a Reálnál is ha ők mennek nagyot, ők hárman fognak érte menni.
Ez is azt mutatja, hogy igazából egyikük sem érdemli meg, egyikük sem nő egyértelműen a többiek fölé.
Uhh, nem tudtam róla, ránéztem, durva. Épp most halasztottak el egy Bologna-Milant ugyanezen okokból, méteres víz volt az utcákon. Azért ja, néha kontextusba tudja helyezni a 21. századi úri problémákat egy-egy ilyen, és remélem, hogy a Madrid észhez tér ezt látván. Sajna nekik ez szerencsésen is jönne ki, ha halasztás lenne, akármilyen gyatra a Valencia, egy 0-4 és egy ilyen aranylabda-eset után lehet, hogy nem lennének ott teljesen fejben.
Ez a Valencia messze elmarad idén mind játékban, mind eredményekben a régi önmagától (pedig de jót tenne ennek a spanyol ligának egy erős Vale, Sevilla). Tök utolsók a bajnokságban, nem hinném, hogy akadályt jelentene nekik, bármennyire is viharos volt az utóbbi pár nap.Bob_Marley írta: ↑2024.10.28. 23:13:27Most nézem a RM Valenciaba látogat, Vinicius kedvenc terepere. A mai után nem irigylem őket. Könnyen olyan negatív spirálba kerülhetnek amivel könnyen el lehetne most osonni 10 pont környékére. Nekünk is katalán rangadó, komoly nyomás van most a RM-on,akadoznak,mentálisan megtortek, ki kellene használni.
Túl sokszor jött vele a végén a gól, ahhoz, hogy véletlen legyen. Nyilván nem csak az edzőn múlik, de van benne szerepe. Pep pedig életében nem indult még underdog-ként bajnokságban, talán a legelső barcás szezonjában, mert előtte Rijkaard-dal nagy bukta volt, de ott is volt bőven miből építeni. A bajoroknál kb. a min. elvárás volt a bajnoki cím, a City meg külön eset. Tisztességtelen az a kivételezés, ami ott megy a sejk csapatával. Az építkezését elismerem, de nem tudom teljesen komolyan venni az így elért sikereket.Bob_Marley írta: ↑2024.10.27. 00:14:11Az biztos más stílus. BL más, elismerem az olasz érdemeit, de ahhoz edző sokat nem tud hozzátenni,hogy Ramos befejeli a 90+van vagy Rodrigo, legutóbb Joselu. Bajnokság mérvadó emiatt is nálam, ott 9-10 hónap munkája ad egy bizonyítványt. Ebben pedig nincs kérdés,Pep 75 %-ban nyer bajnokságot,brutális.
Ezt én így nem jelenteném még ki, de tény, hogy egy ideje megcsömörlött. Ezt érezhette ő is, azért is igazolhatott a Realba, hogy új lendületet vegyen a pályafutása. Ez eddig nem jött meg, de korainak tartom leírni őt. Ha májusban is így fog játszani, azt már bajnak tartanám (nem a mi szemszögünkből nyilván)
Az biztos más stílus. BL más, elismerem az olasz érdemeit, de ahhoz edző sokat nem tud hozzátenni,hogy Ramos befejeli a 90+van vagy Rodrigo, legutóbb Joselu. Bajnokság mérvadó emiatt is nálam, ott 9-10 hónap munkája ad egy bizonyítványt. Ebben pedig nincs kérdés,Pep 75 %-ban nyer bajnokságot,brutális.
No meg hiába jobb a City a Madridnál, rendre szívott tőlük egy kivétellel. Ebben pl. sokkal jobb, Ancelotti változatos, Pep egy dolgot csinál (nyilván részleteiben változtatva), és iszonyat rigid, ami miatt sok BL csúszott ki a kezéből. Ancelotti kb az inverze Pepnek, a modern éra két legjobb edzője.
Miért nem csinálnak ilyet a nagy a BL-meneteléseikről is? Arról bezzeg tudnak kussolni, hogy ott hányszor jöttek ki jól a tévedésekből az elmúlt 10 évben. Már csak ezért is kijárna nekik ma egy verés.Chino írta: ↑2024.10.24. 19:02:49A Real Madrid TV megint alkotott. Ahogy kiderült, hogy Sanchéz Martinez lesz a játékvezető a szombati meccsen 2 óra múlva már fent volt a szokásos filmjük, hogy mikor mennyit tévedett ellenünk. 4 évre visszamenőleg jöttek az állítólagos tévedések, meg hogy a győzelmi százalék nálunk 76 % vele, míg nekik csak 61 %. Sőt még Negreiával is összeboronálták.
Ez azért már több mint felháborító, minden apró-cseprő dologért büntetnek, de ha egy klub hivatalos csatornája ilyen egyértelműen rendre nyomást gyakorol a játékvezetőkre az nyugodtan mehet. Innen is gratulálok a ligának a következetességért.
Ne felejtsd el, hogy évekig a világ legjobb 1v1 védője fogta, abban az időszakban is, amikor sikeresek voltunk ellenük Xavi alatt. Koundé kimagaslóan jó, de nem annyira, mint a top Ara, bőven nem. Azért ez már egy ideje még vele sem működött, Vini jelenleg sima top3 játékos, és akármilyen szomorú nap lesz, kb jogosan kapja meg hamarosan az aranylasztit.