Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan. Általában ha nincs szét a kezed , csak alkalmas lökésre mar le fújják .pep71 írta: ↑2024.10.23. 21:44:57CBS Sports-on nézem, ott még mindig nem hiszik el, h megadták..azért aki focizott, az tudja, h mikor már a levegőben vagy és akkor támasztanak/löknek meg, akkor ilyen kis lökés és sanszod nincs korrigálni. Ettől függetlenül ezt így kell csinálni, ahogy Fermin, köszönjük meg , h megadták.
CBS Sports-on nézem, ott még mindig nem hiszik el, h megadták..azért aki focizott, az tudja, h mikor már a levegőben vagy és akkor támasztanak/löknek meg, akkor ilyen kis lökés és sanszod nincs korrigálni. Ettől függetlenül ezt így kell csinálni, ahogy Fermin, köszönjük meg , h megadták.
Kövezzetek meg, dobáljatok meg sárral de szerintem ezt faluhelyen is simán le fújják. Mikor meg láttam a visszajátszást azt hittem simán el veszik.PorSiempre írta: ↑2024.10.23. 21:41:03Ezt nagyon köszönjük meg ... Fermin szerintem aláállt a koreainak.
Ne hallgassatok rámElBartimaeus írta: ↑2024.10.23. 21:23:11Most kell még megtenni a Bayernt handivel, a játék képe alapján ez 1-6 lesz legalább.