Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Okoska
Capitá del Barça

2024.10.27. 10:18:03

Érdekes olvasni néhány elvakult madridista hsz-t a fórumokon: mázlink volt, lefociztak minket, stb.
Persze, első félidőre lehet ezt mondani érzésre, de a statok nem hazudnak: már akkor is több próbálkozásunk volt, és a labda is többet volt nálunk. A csalóka érzést a továbbengedett leshelyzetek váltják ki. Valójában csak egy kapuralövésük volt csak.
Direkt nézem a statisztikákat:
Passzok: 311-452 78,5%- 84,1% elég alacsony pontosság ez a Realtól szerintem
Passzok az ellenfél térfelén: 130-237 67,7%- 78,5% no comment
Előre passzok: 198- 283 63,7%- 62,6% igaz ebben ippeg hogy jobbak százalékban, de számbelileg alulmaradnak.
Kulcspasszok: 6-12
Kapura lövések 9/4-15//7

A védekezésben a számok -darabra, százalékra- szinte ugyanazok minden mutatóban.
Egyedül a támadóharmadban szerzett labdák száma tér el: 6.1%-10%, de ez sem olyan jelentős.

Ancelottit nagyon lemeccselte Flick. Hozták Mbappet, aki egy kolonc a csapatban, kicsit olyan, mint nekünk Griezman volt: nincs helye, de legalább Bellinghamnak a játékát is kihərélték. Saját magukat verik így meg, nem tud a sok sztárral mit kezdeni, mert játszatni kell őket.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.10.27. 10:11:10

Zsolti írta:
2024.10.27. 09:59:37
Ez a 2 gyozelem most nagyon nagy boostot kell adjon.
Amúgy egyetértek, ha beállunk védekezni, alighanem több gólt kapunk, és pláne kevesebbet lövünk. Egyébként is, ha egyszer így kikapunk, legalább az van, hogy csupa szórakoztató meccset látunk, jó eséllyel még akkor is, ha egyszer csődöt mondunk hátul.

Főleg úgy nagy boost, hogy 60-70 percek után már lötyöghettünk itt is, mint a szezon nagy részében, biztos elfáradtunk, mert volt iram, de nem annyira, mint amennyire lehetett volna. Beállhattak játékosok, a kp pláne nem fáradhat így el, főleg, hogy a második félidőkben totálisan uraltuk mindkét meccset mezőnyben. A két szélsőnket féltem kicsit egyedül, szerintem tippre ők dolgoznak a legtöbbet, Raphinha hivatalosan is a legtöbbet futja nálunk, de Yamal sem lehet messze, pláne a korához képest. Náluk volt is érezhető fáradtság. Ott mondjuk lényegi csere sincs, sajnos.

Amúgy meg így kell olyan aurát létrehozni, mint a Madrid. BL-eket nyertek a végén már úgy, hogy náluk amúgy jobban focizó csapatok már képtelenségnek tartották, hogy gólt lőhetnek nekik, vagy úgy egyáltalán megverhetik őket.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2024.10.27. 09:59:37

Herr Flicknek nem is igen van mas valasztasa a vedekezesre, mint a lestaktika. Tegnap Pena nagyon jol vedett, de egyebkent egy gyenge kapus. A vedelem meg egy la liga kozepszint jelenleg. Ha nem lescsapdaztat, kb veguk. Kockazatos, de mukodik. Imadtam tegnap, meg szerdan is.

Folytatni kell a munkat, csurognak vissza a serultek is, jo lesz ez. Telen azert kene meg 1-2 hasznalhato ember, es fekete lokent meg a bl-ben is nagyon messzire juthat ez a csapat. A bajnoksagba meg egyertelmuen szamolni kell a sracokkal. 6.5 pont gyakorlatilag az elony. Ennyinel kell tartani valahogy tavaszig a madridot es akkor 2 fronton is lehet menni. Ez a 2 gyozelem most nagyon nagy boostot kell adjon.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2024.10.27. 09:56:48

Szép volt fiúk! Egy ilyen győzelem a Real Madrid ellen már nagyon kellett. A szurkolóknak, a játékosoknak, mindenkinek. Bravo. Casadót szeretném kiemelni, fantasztikus teljesítményt nyújt. Persze a többiek is jól nyomják, de azért tőlük már korábban láthattunk ilyet. Régen volt ilyen fantasztikus hét Barcelonában.
Ugyanakkor képzeld el azt a bizonytalanságot amibe a támadót helyezi.. Mikor 1v1 be megy és bevillan, hogy most is lesen voltam? Ezt is elfogják venni? Mint egy orosz rulett.. 5 les gyanús helyzetből mindet értékesítened kell és még akkor se biztos, hogy lesz 1 amit aztán megadnak.
Én ennek nagyon nem örülök, Bayern ellen centiken múlt a dolog, Mbappé első gólja is, épphogy les volt, rá lehet erre fázni, bármennyire is tudatos. Amúgy a támadók is éppen a leshatár környékéről indulnak, szóval ki van ez centizve rendesen, de nem mindig fog működni.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.10.27. 09:49:12

DaVeR írta:
2024.10.27. 09:26:16
Am abból a szempontból is zseniális a les taktikánk, hogy kihasználja a VAR-t és gyakorlatilag ha valami les és abból még gól is van ezeket minden esetben felül fogják vizsgálni és a pályán a játékvezető nem tud emberi hibát véteni ilyen esetekben. Majd a videósok kicentizik.. :D Ugyanakkor képzeld el azt a bizonytalanságot amibe a támadót helyezi.. Mikor 1v1 be megy és bevillan, hogy most is lesen voltam? Ezt is elfogják venni? Mint egy orosz rulett.. 5 les gyanús helyzetből mindet értékesítened kell és még akkor se biztos, hogy lesz 1 amit aztán megadnak.
Szerintem is ez a legdurvább benne. Mbappé felett kérdőjeleket lehetett már látni meg azt a piros dühös smiley-t egyszerre, mikor már hatodszor ment ziccerben és fogalma sem volt, mi történik, illetve a végére már arról sem, merre van a kapu, vagy hogy kéne Pena mellett elrúgni. BM ugyanez, egyszerűen fejben tönkreteszi őket eddig ez a dolog. Nyilván erre előbb-utóbb felkészülnek majd a csapatok, de jelenleg ez egy nagyon durva mentális hadviselés úgy mellékesben. :)

Más: pici szerencse nyilván kellett ehhez az eheti 8-1-hez, de mindkét meccsen győzelmet érdemeltünk (max nem ekkorát). De azért ilyen nem top8-as kerettel még szép, hogy nem fogunk úgy ledominálni mindenkit 4 gólos győzelmekkel, hogy minden tökéletesen a mi uralmunk alatt lesz. Ezt a világ legjobb keretével sem lehet megtenni, túl jók már a csapatok.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
DaVeR
Jugador del Barça

2024.10.27. 09:26:16

Am abból a szempontból is zseniális a les taktikánk, hogy kihasználja a VAR-t és gyakorlatilag ha valami les és abból még gól is van ezeket minden esetben felül fogják vizsgálni és a pályán a játékvezető nem tud emberi hibát véteni ilyen esetekben. Majd a videósok kicentizik.. :D Ugyanakkor képzeld el azt a bizonytalanságot amibe a támadót helyezi.. Mikor 1v1 be megy és bevillan, hogy most is lesen voltam? Ezt is elfogják venni? Mint egy orosz rulett.. 5 les gyanús helyzetből mindet értékesítened kell és még akkor se biztos, hogy lesz 1 amit aztán megadnak.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2024.10.27. 09:05:07

Nekem nagyon deja vu erzesem volt a meccsel kapcsolatban. Szerintem tavaly hasonloan jatszottunk otthon is csak egyaltalan nem volt szerencsenk, kb Bellingham lovese is olyan volt, mint most nalunk Yamal-e. Azert az ilyen esetek tobbsegeben ritkabban akad be.
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.10.27. 08:07:37

Pazar mélységi passzaink és indításaink vannak, ha Iniestától, Gündogantól, de Jongtól, Cubarsítól nem jön, akkor majd jönni fog Pedritől, Yamaltól, Olmótól, Casadótól, szinte menetrendszerűen. Az első gólhoz Mendy közreműködése is kellett, a Real-védelem egyébként is hozta a szokásosat, senki nem ugrott fel Lewandowskival, mondjuk az sem mindennapos dolog, hogy Baldé álló helyzetből, az oldalvonaltól így odategye a fejére a labdát. Raphinha pedig szerda után most már másodszor választott más megoldást a korábbi ziccereire jellemző kapkodás helyett, szerdán higgadtan kicselezte Neuert, ma pedig a legjobb ütemben emelt át a kapus felett.
FCBsteve
Entrenador del Barça

2024.10.27. 08:04:52

Bob_Marley írta:
2024.10.27. 06:35:13
Továbbra is tartom,hogy a rengeteg les nem csak a csatarokon múlt és a vedokon. Bejött Modric,rögtön nem volt les. Rm legnagyobb gondja,hogy a kp-n nincs irányító emberük,nálunk Pedri meg a meccs nehéz időszakban is úgy komponalta a labdakihozatalainkat hogy öröm volt nézni. Náluk nincs ilyen ember. Modric nem bírja, Guler pedig nem tudja. Többiek másban jók, Bellinghamet eg nem tudják hova tenni a pályán,akiben ez még meglehetne.
Komoly gondjaik vannak szerkezetileg,ezért jó mindig a helyzetünk,mert ha van egy alapjatekod az elemeket bármikor ki lehet cserélni,lsd Bernal parádés szezon kezdete után,jön Casado.
Szép teljesítmény az elmúlt hét, le a kalappal! =D>

Ha nyugodtan végiggondoljuk a két utolsó meccset, azért alakulhatott volna másképp is, szerencsére nem így történt. Illetve, nem is szerencsére fognám, hanem a "momentum"-ot sikerült a saját oldalunkra fordítani.
(1) A Bayern az egyenlítés után leállt a hatalmas nyomással, aztán egy kicsit véleményes gól és egy félidő végi idegölő találat, illetve a 4 kapura rúgott labda = 4 gól se a müncheniek lelkét erősítette!
(2) Majdnem ugyanez volt a Madrid elleni meccs, eleinte nagyon keresgéltük a labdát, megtartani sem sikerült, majd az első (szintén kissé szerencsésen) lesnek nyilvánított gól, illetve az utáni folyamatos les helyzetek kicsit kikezdték a támadóikat!
A momentum akkor billent a mi oldalunkra, amikor jött Lewy két gyors - hozzá kell tegyem, egészen kiváló - befejezése, amivel jóvá is tette a folyamatos mezőnybeli labdaátvételi gondjait.
Ugyanakkor a következő 2 kihagyott helyzete nagyon könnyen lehetett volna sorsdöntő, de Pena szintet lépett (lehet lélekben az volt benne, hogy tök mindegy védem-e, úgyis les lesz?!?), pont azt a 2-3 ziccert védte, amit kellett.
1:2-nél nem tudom mi lett volna??? Megremegő labdák/fejek és vért ivó Madrid? Jobb, hogy nem kellett megtudni, köszönjük Yamal jobb lábának (és Raphi záró találatának).
Várta/remélte ezt az ember (1:5 volt a merész tippem :lol: ), de ahogy a München elleni meccs egy részében, itt még nagyobb időtartamban nem volt annyira egyértelmű a nagy arányú, már-már megalázó győzelem (mondjuk a Madridra, Vini-re nagyon ráfért)!

A több önbizalommal teli lábak (+Lewy feje) pont ahhoz kellenek, hogy megtalálják azt a kis rést a kapus és kapufa között, csak így tovább!
andras953
Jugador del Barça

2024.10.27. 08:00:38

Megkövetem a fiúkat, mert szabályosan megtáltosodtak, úgyhogy önkritikát gyakorolok - "Brian élete" stílusban ("Jó, jó, de mit adtak nekünk a rómaiak?") :
Jó, jó, megvertük a Bayernt és a Realt 4 góllal, de attól még lehetne jobban focizni!
:)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2024.10.27. 06:35:13

Továbbra is tartom,hogy a rengeteg les nem csak a csatarokon múlt és a vedokon. Bejött Modric,rögtön nem volt les. Rm legnagyobb gondja,hogy a kp-n nincs irányító emberük,nálunk Pedri meg a meccs nehéz időszakban is úgy komponalta a labdakihozatalainkat hogy öröm volt nézni. Náluk nincs ilyen ember. Modric nem bírja, Guler pedig nem tudja. Többiek másban jók, Bellinghamet eg nem tudják hova tenni a pályán,akiben ez még meglehetne.
Komoly gondjaik vannak szerkezetileg,ezért jó mindig a helyzetünk,mert ha van egy alapjatekod az elemeket bármikor ki lehet cserélni,lsd Bernal parádés szezon kezdete után,jön Casado.
Kép
Kép
Kép
gránit
Director del Fútbol

2024.10.27. 05:30:44

gránit írta:
2024.10.25. 01:45:05
Elől elképesztően gólerősek vagyunk, nincs kétségem afelől, hogy képesek vagyunk őket is megszórni. A nagy kérdés szerintem az, hogy ők hányszor találják el a mi kapunkat. Szerintem nekik is tudunk adni egy négyest.
És így is lett. Mindössze három kaput eltaláló lövésen tudtuk őket tartani, a négyest meg most is meglőttük. Így garantált volt a győzelem.

Ancelotti nem készítette fel a csapatát a mérkőzésre, ezt pedig könyörtelenül kihasználtuk. A lestaktikánk ismét tökéletesen működött. Ez a taktikánk egyik sarkalatos pontja, Ancelotti pedig semmit nem kezdett ezzel. Folyamatosan próbálták bejátszani a labdákat a védelmünk mögé, és mindig les lett a vége.
gránit írta:
2024.10.26. 12:17:49
Ebben a szezonban rengeteg lesgólt kapunk, csak ezeket szépen érvénytelenítik.
Most is volt kettő, mindkettő les volt, és mindkettőt el is vették. Ebben a szezonban már vagy huszonöt lesgólt kaptunk, a Madrid pedig nem készült fel a taktikánkból, a meccs közben sem tanultak, a félidőben sem változtattak az oktondi játékukon, újra és újra belesétáltak a csapdánkba.

Azon viszont csodálkoztam, hogy ha az edzőjüknek nem is, a játékosaiknak lehetett volna annyi esze, hogy olvassák a játékot, de nem volt. Teljesen bepaliztuk őket a lescsapdákkal. 13-szor lettek lesre állítva tegnap, ilyet talán még soha nem láttam egy labdarúgómérkőzésen. És a tizenkettedik után sem ügyeltek erre, Mbappé még csak rá sem pillantott a védelem vonalára, csak rohant a kapu felé, mi meg sokadjára is csapdába csaltuk.

Lehet, hogy idővel az ellenfelek alkalmazkodni fognak a taktikánkhoz, és felkészülnek belőle, de ez erre a mérkőzésre nem történt meg, és már hat ponttal vezetünk. Flick lejátszotta Ancelottit.

A támadósor pedig ismét pazar volt. Lewandowski már 14 találatnál jár, a 11. fordulóban. Az előző bajnokságban összesen szerzett 19-et, és még a bajnokság harmadánál sem tartunk. Ugyanúgy ontja a gólokat, mint a müncheni fénykorában. Bárkit meg tudunk szórni, 8-1-es mérleggel zártuk a hetet a Bayern és a Madrid ellen. Casadó mélységi indításai pedig ma is szenzációsak voltak.
Andrsika
Jugador del Barça

2024.10.27. 01:19:28

sansz írta:
2024.10.26. 23:53:46
Yokozuna írta:
2024.10.26. 23:27:53
Köszönjük Laporta, hogy elküldted Xavit. És hogy hoztad egykor Ronaldinhot.
Azért én nem borulnék le előtte. Laporta csak mentette magát, folyamatosan menekül és amikor sorra nem jönnek be a dolgai és egyre nagyobb kárt okoz, akkor másra keni a felelősséget, majd amikor valami bejön, akkor tapsoltatja magát. Xavit egy pillanatig sem lett volna idehozni - kellett volna valaki, aki látja, hogy nem elég jó még, aztán, ha már itt volt, akkor szappanopera-mentesen sokkal előbb el kellett volna küldeni.

LE óta nincs jó edzőnk és ezt sok szurkoló látta, csak a klubvezetés nem. Akinek vannak saját ötletei, aki érti a mai focit, akinek nem szent tehenei vannak, aki tanul a hibáiból.. Mindig jött a nyavajgás, hogy nekünk Barca DNS kell, így meg úgy... Aztán tessék, Flick olyan focit ad nekünk, mint utoljára Guardiola, vagy LE legjobb pillanataiban, csak messze gyengébb kerettel.
Európa 3 legerősebb csapatai közül egy héten belül kettőt nem legyőztünk, hanem 10 éve nem látott módon a padlóba döngöltünk tétmeccsen és a végén még az ellenfeleknek hízelgő, hogy csak 8 gólt lőttünk és nem 10-et. És lehet mondani, hogy nem ideális a keret, de az ami sírás ment tavaly is, meg az előző években az nonszensz volt. Tavaly is mondtam, hogy ez egy bivaly erős keret, most inkább gyengülve látható, hogy ez mit is jelent. Olmó és FDJ nagyon jók, remélem őket jobban preferálja majd Flick, mint Gavit és Fermint. Utóbbi nekem nagyon ellenszenves, de a játéka is hullámzó. A Bayern ellen volt két elképesztő labdája, amik nélkül talán nem is nyerünk, ki tudja. Azon kívül viszont alig ért labdához, ha igen, akkor is minek. Ma pedig végig gyenge volt, FDJ és Olmó viszont azonnal villantak. Gavi pedig majdnem kiállítatta magát pár perc alatt, nem tudom 4:0nál is miért nem tud józanabb lenni...

Imádom a lescsapdánkat, de félek, hogy ebből még lesznek nagy bukók is. Gyakran 5-10 centiken múlik a dolog, ez azért nagyobbrész szerencse, mint bármi más. Ha kettő ilyet benézünk, akkor az kapásból két 100% ziccer az ellenfélnek. Nagyon sokat várok Araujotól, ha visszatér, akkor azthiszem a védelmünk is megállíthatatlan lesz (habár Inigo és Cubarsi is megérdemli a tiszteletet).
Persze, ha ennyire nem szimpatizál valaki vele( laportával) akkor bármit is csinál úgyse lessz megdícsérve a tevékenykedése.
Ennyi lessre állítás minden csak nem szerencse, mert folyamat működik és ahogy Bence is írta egy idő után bosszantó a csatároknak, h kb minden kiindulásuk les és valljuk be dekoncentráltá teszi az embert egy idő után ami frusztráló lehet. Szerintem ez is a taktika része ugyanis Flick biztos vagyok benne, h tisztában van vele..
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.10.27. 01:05:43

Szürreális hogy távol az 1:1-től bl után 3 nap pihenővel leoktatjuk a Madridot hazai pályájukon, kitartás nekik, Bellinghemnek pedig sok sárga lap nélküli meccset továbbra is, Viniciusnak pedig jó vergődést.

Köszi Flick, eddig parádé, ebből ilyent főzni, jár a csillag, reméljük nyáron is.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Cseri
Entrenador del Barça

2024.10.27. 01:04:54

Érdekes volt látni az amúgy szinte mindig úriember Carlot,ahogy leállt vitatkozni a Barca kispaddal. Az egókat könnyebb kordában tartani,ha fut a szekér,ha esetleg jönne még 1-2 kellemetlen vereség,az komoly feszültséget okozhatna a real öltözőben. Ha Lewy berúgdossa a ziccereket könnyen Carlo edzői pályája egyik legnagyobb arányú vereségét szenvedhette volna el.(nincs hiányérzetem)
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Peter
Director del Fútbol

2024.10.27. 00:44:42

Zoldbela írta:
2024.10.26. 18:18:09
Kedd - szombat: Dortmund - Barca !
Ez sem leányálom! :)
Te nyertél, de amennyiben nagyot nem tévedek, ma este valami új születésének is tanui voltunk... :D
Peter írta:
2024.10.26. 18:02:11
Szerda - szombat Bayern - Real.... :?: Létezik a földön ma olyan csapat, aki ezt a duplát tutira behúzná? (ma este akár megszülethet)
vidra
Entrenador del Barça

2024.10.26. 23:59:56

Nagyon profi ez a védősor a lestaktikában, mert szerintem meglepően új húzás ennyire magasan, ennyire agresszíven alkalmazni, de adaptálódni fognak az ellenfelek.
Kelleni fognak bizony a gyorsabb védők is, nem csak a fegyelmezettek.
sansz
Entrenador del Barça

2024.10.26. 23:53:46

Yokozuna írta:
Azért én nem borulnék le előtte. Laporta csak mentette magát, folyamatosan menekül és amikor sorra nem jönnek be a dolgai és egyre nagyobb kárt okoz, akkor másra keni a felelősséget, majd amikor valami bejön, akkor tapsoltatja magát. Xavit egy pillanatig sem lett volna idehozni - kellett volna valaki, aki látja, hogy nem elég jó még, aztán, ha már itt volt, akkor szappanopera-mentesen sokkal előbb el kellett volna küldeni.

LE óta nincs jó edzőnk és ezt sok szurkoló látta, csak a klubvezetés nem. Akinek vannak saját ötletei, aki érti a mai focit, akinek nem szent tehenei vannak, aki tanul a hibáiból.. Mindig jött a nyavajgás, hogy nekünk Barca DNS kell, így meg úgy... Aztán tessék, Flick olyan focit ad nekünk, mint utoljára Guardiola, vagy LE legjobb pillanataiban, csak messze gyengébb kerettel.
Európa 3 legerősebb csapatai közül egy héten belül kettőt nem legyőztünk, hanem 10 éve nem látott módon a padlóba döngöltünk tétmeccsen és a végén még az ellenfeleknek hízelgő, hogy csak 8 gólt lőttünk és nem 10-et. És lehet mondani, hogy nem ideális a keret, de az ami sírás ment tavaly is, meg az előző években az nonszensz volt. Tavaly is mondtam, hogy ez egy bivaly erős keret, most inkább gyengülve látható, hogy ez mit is jelent. Olmó és FDJ nagyon jók, remélem őket jobban preferálja majd Flick, mint Gavit és Fermint. Utóbbi nekem nagyon ellenszenves, de a játéka is hullámzó. A Bayern ellen volt két elképesztő labdája, amik nélkül talán nem is nyerünk, ki tudja. Azon kívül viszont alig ért labdához, ha igen, akkor is minek. Ma pedig végig gyenge volt, FDJ és Olmó viszont azonnal villantak. Gavi pedig majdnem kiállítatta magát pár perc alatt, nem tudom 4:0nál is miért nem tud józanabb lenni...

Imádom a lescsapdánkat, de félek, hogy ebből még lesznek nagy bukók is. Gyakran 5-10 centiken múlik a dolog, ez azért nagyobbrész szerencse, mint bármi más. Ha kettő ilyet benézünk, akkor az kapásból két 100% ziccer az ellenfélnek. Nagyon sokat várok Araujotól, ha visszatér, akkor azthiszem a védelmünk is megállíthatatlan lesz (habár Inigo és Cubarsi is megérdemli a tiszteletet).
Tomsa
Entrenador del Barça

2024.10.26. 23:51:21

A nyilvanvaloakon tul en azt emlitenem meg, hogy orom azt latni, ami az elso felidoben (es osszessegeben Flick alatt) tortent. Barmi focira utalo megmozdulasunk utan kaptunk egy sarga-velemenyes rugast, a jatekosaink pedig kis morgas utan felalltak es mentek tovabb. Nalam ez az igazi mentalitas, nem az, hogy vergodunk az igazsagtalansagban, amibol golt kapunk fel perc mulva, mert meg mindig a korabbi (talan jogos) szitun pattogunk. Ezen a meccsen allitom Xavi mar ki lett volna allitva az elso felido vegere.
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.10.26. 23:36:54

Elképesztő meccs volt, a szerda miatti fáradtság ellenére rengeteg melót tudtak beletenni, látszólag mégis olyan könnyedén szereztük a gólokat, mint valami fejetlenül kitámadó kiscsapat ellen. A Real teljesen szétesett a végére, Ancelotti a kispadunkkal veszekedett.

Nálam Casadó, Pedri és Martinez volt a legjobb, és rengeteget köszönhetünk Penának.
Külön öröm, hogy Yamal és Pedri is a saját lábán jött le, Yamalt nagyon fáradtnak láttam, Pedrit pedig eléggé aprították.

Egy hét alatt három győzelem, 13-2-es gólarány, álomhét.
Asensi
Jugador del Barça

2024.10.26. 23:35:34

Yokozuna írta:
Egyébként gondolkoztam már azon, hogy ha Xavi nem sértődött meg, akkor Flick húzásaiból rengeteget tanulhat, hiszen ő igazán ismeri a csapatot. Láthatja mi a különbség aközött, ahogy ő és Flick játszatja a csapatot.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2024.10.26. 23:30:07

Asensi írta:
2024.10.26. 23:06:06
Le a sapkával a csapat előtt!
Az első félidőben rám ijesztettek a les miatt visszafújt helyzetek. Mert ha egyszer nem les, akkor ... De 4-0 ide. Ha visszanézzük higgadtan a meccset, lehet azt mondjuk tükörsima, de én még 2-0 nál is aggódtam.
Ez nagy lépés a bajnokság felé most már 6.5 pont az előnyünk. Meg a lélektani előny.
Azt mondták ez az utolsó vizsgája Flicknek. Ez speciel megint ötösre sikerült.
Nem hiszem, hogy ezek után bárki legyintene ránk Európában, mint pár éve tették.
Ugyanez. 0-2-nél Pena bravúrjai nélkül meleg lett volna.

Többet nem tudok írni, mert még nem dolgoztam fel az eredményt. (Gavi❤️)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Yokozuna
Entrenador del Barça

Asensi
Jugador del Barça

2024.10.26. 23:25:52

Peter írta:
2024.10.26. 22:57:49
Gyerekek....ehhez nincsenek szavak....le a kalappal....ez egy szenzációs hét volt.... :lol: :lol: :lol:
Guardiola idejéből emlékszem egy olyan történetre, hogy 10 nap alatt játszottunk a Liga akkori (utánunk következő) legjobbjaival, Margit, Villarreal, Sevilla és vagy az Atletico vagy az Atletic, az eredmény pedig 12 pont a javunkra. A Sevilla, Bayern és a Real is emlékezetes lesz.

2023 tavaszán egy barcelonai kocsmában néztem, hogy 4-0 ra nyerünk Madridban. El se tudjátok képzelni, hogy mi lehet most ott :)
vidra
Entrenador del Barça

2024.10.26. 23:20:21

Nem gondoltam, hogy nagy csapatok ellen, velünk, Flick, megy bármire ezzel a crazy attacking monster taktikával, de az erőnlét feljavulása, a gyors támadók, a lescsapda és némi szerencse miatt működik.
Meg kell majd nézni, hogyan nyúlt bele a meccsbe - taktikai elemézsek, de megint nagyon más lett a játék a félidő után.
Válasz küldése