Aranylabda - FIFA év játékosa
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Én hónapok óta a Carvajal vonaton ülök, ki tart velem ?
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
- Deluigi
- Entrenador del Barça
Szerintem az, amit írtál is:El Sie7e írta: ↑2024.10.28. 17:32:38Én csak szeretném megérteni mi alapján adogatják. Mert az elmúlt 15 évben számított már minden. Nálam mind Messinek mind CRnek kevesebb lenne. Egyik évben a rúgott gólok, a következőben a kupák, aztán mindent felülírt egy válogatott eredmény, néha bl, néha bl se kell, néha ez néha az. Össze vissza megy az egész szimpátia szavazás. Most úgy tűnik megint ennyit számít egy eb de pár éve Jorginho triplázott és eb-t nyert akkor nem volt fontos. Messi vb-t nyert de a City triplázott itt megint a vb számított. Most Rodri nyert ligát meg eb-t ahogy más is csak mellé még bl-t is de most ez sem számít. Mi a szempont?
SZIMPÁTIA szavazás.
És most a csapatotok nem igazán szimpatikus senkinek, erre bedurcáztok, ami csak igazolja a kiindulás helyességét.
Carvajaltól én sem sajnálnám...
Én az előző szezonra nem adnám ki az Aranylabdát. Nem lenne rendhagyó, volt már, hogy nem osztották ki.
Talán Haaland, aki az előző szezonban is brutálisan termelt, na de nem kijutni az EB-re, amire rajtuk kívül csak Vatikán és a Lakatlan-szigetek nem jutott ki, az gáz. Én most nem adnám oda senkinek, nem volt ilyen szinten kiemelkedő teljesítmény. Vinicius-nak sem adnám oda. 15 gól a bajnokságban egy csatártól, kizárt, hogy erre odaadnám.
Talán Haaland, aki az előző szezonban is brutálisan termelt, na de nem kijutni az EB-re, amire rajtuk kívül csak Vatikán és a Lakatlan-szigetek nem jutott ki, az gáz. Én most nem adnám oda senkinek, nem volt ilyen szinten kiemelkedő teljesítmény. Vinicius-nak sem adnám oda. 15 gól a bajnokságban egy csatártól, kizárt, hogy erre odaadnám.
Mivel a zsűri tagjai folyamatosan változnak, következetes logika nincs mögötte. Mindig az számít, hogy az éppen aktuális zsűritagoknak mi számít. Vannak, akik számára nagyobb súlya van a válogatott tornáknak, vannak, akik számára kevésbé vagy egyáltalán nem. Volt, amikor kifejezetten egy nagy tornán való szereplés számított, volt, amikor egyáltalán nem. Ebben következetesség nem várható, mert folyamatosan cserélődik, változik a zsűri tagsága.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Előző szezonra kapják. A whoscored-nál meg vannak relevánsabb oldalak erre, szerintem még a sofa is jóval komolyabb, de mind iszonyatosan súlyoznak a támadók felé. Yamal tavaly szerintem nem volt még az 5-6 legjobb között csapaton belül sem, nemhogy a világon. 1-2 igazán jó meccse volt. Idénre lépett szintet (meg nyárra).FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.28. 17:43:22Szerintem kapja Yamal.
Az EB-n ő és Olmo volt a legjobb.
Januártól konkrétan tényleg a világ egyik legjobb játékosa. 17 évesen.
Félig-meddig komolyan is gondolom
Húúú mi lenne itt...
Ha eredmények, akkor Lautaro.
Ha legjobb (komplexitás) játékos, akkor Rodri.
Ha címek, akkor Carvajal.
Szerintem az lenne a legigazságosabb, ha megnézik whoscored-on, és aki a legjobb értékeléseket kapta a top 5 bajnokságban és a BL-ben
Most nézem, Yamal 8,18-al a legjobb idei szezonban a top 5 bajnokságban
Akkor Yamal.
De remélem, hogy Vinit dobják a viselkedése miatt, meg ugye válogatott tornás év volt, ahol ő a béka popója alatt focizott egyénileg, meg a csapata is hamar kizúgott. Rodrinak járna leginkább.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hát ha tényleg Rodri kapja akkor óriásit nő a szememben a szavazás. Valódi focitudast díjazzák. Lejjebb statisztika is jól mutatta,ilyen játékos aki ekkora hatással volt a játékra középpályán,nagyon ritkán van. És ugyanaz mint Busquetsnel volt anno,hogy Rodrit se nagyon látod sprintelni. A csávó reggel felkel és lejátszotta fejben a délutáni meccset. És ez a foci IQ lehet dijazva,ez örömteli. Ahogy Modric is erre megkapta,úgy kérdés nélkül Rodri. Vini látványos de a posztbol kifolyólag se lehet összehasonlítani,és Vinicius nem volt akkora hatással a saját csapata játékára. Eb meg el is döntötte,hiába sérült le Rodri a döntőben,odáig a pali óriásit ment.
Vinicius nem mondom rossz de volt nála jobb, őszintén a saját csapatában is volt jobb. Bellingham lehetne egy lapon Rodrival, de az angol második feleve sérülések okán is,gyengébb volt. Rodri nem, mióta veretlen vele a City? És 11en vannak a pályán,nem csak miatta,de a legnagyobb hatással neki volt erre. Én örülnék ha olyan lenne dijazva, aki szépen sunyiban,melozva,tokeleteshez közelít produkálva nyerne,ez pedig Rodri. Tipikus példája a nem a leglátványosabb,de leghasznosabb focistának. Tényleg nézzétek meg, kocogva közlekedik,megszerez minden labdát, lekészíti,tovább kocog, és mindig megjátszhato.
Ember megnéz róla egy összeállítást és állandóan olyan mintha állva focizna
ehhez olyan IQ kell hogy mindig jó helyen legyél ami számomra a legnagyobbak közé emeli.
Vinicius nem mondom rossz de volt nála jobb, őszintén a saját csapatában is volt jobb. Bellingham lehetne egy lapon Rodrival, de az angol második feleve sérülések okán is,gyengébb volt. Rodri nem, mióta veretlen vele a City? És 11en vannak a pályán,nem csak miatta,de a legnagyobb hatással neki volt erre. Én örülnék ha olyan lenne dijazva, aki szépen sunyiban,melozva,tokeleteshez közelít produkálva nyerne,ez pedig Rodri. Tipikus példája a nem a leglátványosabb,de leghasznosabb focistának. Tényleg nézzétek meg, kocogva közlekedik,megszerez minden labdát, lekészíti,tovább kocog, és mindig megjátszhato.
Ember megnéz róla egy összeállítást és állandóan olyan mintha állva focizna

-
- Entrenador del Barça
Szerintem kapja Yamal.
Húúú mi lenne itt...
Szerintem az lenne a legigazságosabb, ha megnézik whoscored-on, és aki a legjobb értékeléseket kapta a top 5 bajnokságban és a BL-ben
Akkor Yamal.

Húúú mi lenne itt...

Akkor Yamal.
Erre nem emlekszek pontosan,Messi sztem mindegyiken ott volt,de lehet tevedek.Es igen, en gaznak tartom,ha nem en nyerek akkor mar el sem megyek hozzaallast
Mivel egyeni szavazas van,nyerhetne Yamal is.Inkabb az a gaz ahogy a real kezeli,ha nem mi nyerjuk bedurcizunk es el sem utazunk...ettol fuggetlenul en is elobb adnam oda Carvajalnak.
Én csak szeretném megérteni mi alapján adogatják. Mert az elmúlt 15 évben számított már minden. Nálam mind Messinek mind CRnek kevesebb lenne. Egyik évben a rúgott gólok, a következőben a kupák, aztán mindent felülírt egy válogatott eredmény, néha bl, néha bl se kell, néha ez néha az. Össze vissza megy az egész szimpátia szavazás. Most úgy tűnik megint ennyit számít egy eb de pár éve Jorginho triplázott és eb-t nyert akkor nem volt fontos. Messi vb-t nyert de a City triplázott itt megint a vb számított. Most Rodri nyert ligát meg eb-t ahogy más is csak mellé még bl-t is de most ez sem számít. Mi a szempont?davi10 írta: ↑2024.10.28. 17:27:15Amikor CR, Modric meg Benzema kapta a bogyót, akkor minden oké, de ha Vini nem kapja meg, akkor csak az a szempont, hogy Real-os ne kaphassa. Te se gondolod ezt komolyan.El Sie7e írta: ↑2024.10.28. 17:14:42Akkor bejön Carvajal mint bajnok+bl győztes csk, gól+mvp bl döntőben,eb győztes végig vezér mindenhol. Akárhova akarják betolni Rodrit van egy jobb Realos alternatíva. Ceferintől bűzlik az egész. Mindegy. Működik is mert mindenhol táncolnak mert nem Realos kapja az nem számít milyen körülmények között.
Nem a Real-al van gondja az embereknek, hanem Vinivel.
- davi10
- Llegenda del Barça
Amikor CR, Modric meg Benzema kapta a bogyót, akkor minden oké, de ha Vini nem kapja meg, akkor csak az a szempont, hogy Real-os ne kaphassa. Te se gondolod ezt komolyan.El Sie7e írta: ↑2024.10.28. 17:14:42Akkor bejön Carvajal mint bajnok+bl győztes csk, gól+mvp bl döntőben,eb győztes végig vezér mindenhol. Akárhova akarják betolni Rodrit van egy jobb Realos alternatíva. Ceferintől bűzlik az egész. Mindegy. Működik is mert mindenhol táncolnak mert nem Realos kapja az nem számít milyen körülmények között.
Nem a Real-al van gondja az embereknek, hanem Vinivel.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Most a szuperliga miatt nem kapja meg:D amiben csak ok meg mi indulnank jelenleg
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Már várom a fekete kártyát, miért nem ez a bohóc lesz az aranylabdás.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Vini számomra azért nem lehetne győztes soha, mert ez valamilyen szinten példakép díj. Túl van értékelve de sok gyereknek számít. Nah most egy ekkora gyökér ne legyen már díjazott. Amikor már a saját csapata szurkolóinak is sokszor tele vele a tökük...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nyiri81 2024.10.28. 17:20:43-kor.
Csak is Puyol
Akkor bejön Carvajal mint bajnok+bl győztes csk, gól+mvp bl döntőben,eb győztes végig vezér mindenhol. Akárhova akarják betolni Rodrit van egy jobb Realos alternatíva. Ceferintől bűzlik az egész. Mindegy. Működik is mert mindenhol táncolnak mert nem Realos kapja az nem számít milyen körülmények között.szbsz írta: ↑2024.10.28. 17:08:58https://x.com/ballondor/status/18473217 ... 07/photo/1El Sie7e írta: ↑2024.10.28. 16:50:51"Rodri can’t even win best player in the Premier League but he’ll somehow win best player in the world"
“If the criteria for the award did not declare Vinicius the winner, the same criteria should declare Carvajal the winner. Since that was not the case, it is clear that the Ballon d'Or and UEFA do not respect Real Madrid. Real Madrid will not be where they are not respected.”
"Carlo Ancelotti is not expected to win Coach of the Year. Luis de la Fuente will." miután a uefa hivatalosan bocsánatot kért a németektől mert téves bírói ítélet miatt estek ki.
Mik a szempontok?
Az első két kritériumál szerintem eléggé fej-fej mellett van Vini és Rodri, a harmadik viszont Rodri nálam...
Szanalmas mit vergodnek a tuloldalt,csalas meg Messi meg mit tudom en...elcsalt vb stb stb meg szuperliga miatt,milyen szuperliga?:D hat nincs indulo csapat mellettuk (max mi,penz miatt)
Viszont Carvajalnak adnam szo nelkul!
Viszont Carvajalnak adnam szo nelkul!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rdinho10 2024.10.28. 17:14:42-kor.
- szbsz
- Capitá del Barça
https://x.com/ballondor/status/18473217 ... 07/photo/1El Sie7e írta: ↑2024.10.28. 16:50:51"Rodri can’t even win best player in the Premier League but he’ll somehow win best player in the world"
“If the criteria for the award did not declare Vinicius the winner, the same criteria should declare Carvajal the winner. Since that was not the case, it is clear that the Ballon d'Or and UEFA do not respect Real Madrid. Real Madrid will not be where they are not respected.”
"Carlo Ancelotti is not expected to win Coach of the Year. Luis de la Fuente will." miután a uefa hivatalosan bocsánatot kért a németektől mert téves bírói ítélet miatt estek ki.
Mik a szempontok?
Az első két kritériumál szerintem eléggé fej-fej mellett van Vini és Rodri, a harmadik viszont Rodri nálam...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
"Rodri can’t even win best player in the Premier League but he’ll somehow win best player in the world"
Mik a szempontok?
Mik a szempontok?
Tukorsiman Carvahalnak kene kapnia.
Csak a Realból Bellingham, Kroos és Carvajal is jobban megérdemelné, nem véletlen írtam, hogy nála gyengébb és gyerekesebb játékos sosem kapta meg az aranylabdát. 10 meccsen 6 gól a BL-ben és ennek ugrándozni?
Top5be nem kerülne nálam... Carvajal, Bellingham, Kroos, Rodri, Wirtz mind jobb volt Vinikénél
Top5be nem kerülne nálam... Carvajal, Bellingham, Kroos, Rodri, Wirtz mind jobb volt Vinikénél
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Én arra lennék kíváncsi, hogy ha az EB, meg a Copa America júliusban véget ért, akkor miért október végén ez a szavazás? Arra is kíváncsi lennék, hogy az eredményeket miért közlik előre a résztvevőkkel? Azért ez a Messi-Ronaldo érában is nevetséges volt. Messi meg Ronaldo esetében is teljesen egyértelmű volt, amikor megjelentek a "nagycsaláddal", vagy amikor Ronaldo el se ment. Eddig is elég szubjektív volt ez a szavazás, de Messi és Ronaldo relatíve "könnyen" összehasonlíthatók voltak, akár a számok, vagy akár a trófeák alapján. Most, hogy nincs ekkora különbség, még vitatottabbak lehetnek ezek a szavazások.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Nálam Bellingham lenne. De látod akkor miért nem Lautaro? Ja mert nem volt bl. Inkább Lautaro mint Rodri. A Spanyolok eb-je is Fabian,Yamal,Williams,Olmo,Carvajal de még Cucurella is megtáltosodott, mind fontosabb volt mint Rodri. Az ember konkrétan lement a döntőben bejött Zubimendi és ugyanazt a spanyol focit lehozta. A posztja egyik legjobbja és egy jó fogaskerék az ember. Világ legjobb játékosa pfff. Rossz vicc az egész kampány mellette. Hány meg hány jobb kp volt már és szóba se kerültek. Amikor tripláztak akkor se. Érdekes dolog ez.Mihu írta: ↑2024.10.28. 15:51:10Ha ennyire patika mérlegen akarjük mérni, akkor kérdezem, hogy miért nem Lautaro?El Sie7e írta: ↑2024.10.28. 15:42:28Ha Rodri megkapja az világi bullshit. Lehet utálni Vinit nem ez a lényeg. De mire fel van Rodri hypeolva? Ez annyira hipster dolog lett ez a Rodri mánia. Nem nyert bl-t. Az eb-n csak a saját csapatából vagy 6-an jobbak voltak. Hol volt ez a hatalmas hype amikor konkrétan triplázott? Triplázó Cityből se Halaand se Rodri se De Bruyne nem volt sehol most meg hirtelen Rodri a foci alfája és omegája. Ha ennyit számít az eb akkor Carvajal vagy a döntős Bellingham. Ha ennyit számít a liga akkor Vini vagy Bellingham vagy Carvajal. Semmilyen módon nem jön ki Rodri idén. Remélem, hogy kacsa mert ha valóban ez lesz akkor az a maradék minimális értéke is elvész ennek a díjnak ami még megmaradt.
Copa America győztes
Copa Amerika gólkirály
Serie A bajnok
Serie A gólkirály
Serie A év játékosa
35 gól, 8 gólpassz
Ha Rodrinál szerinted vagy 6-an voltak jobbak, akkor Viniciusnál nem volt sokkal jobb Belingham?
- szbsz
- Capitá del Barça
Rodri a vállán vitte a csapatot az EB-n, ami ezek szerint többet számít mint a BL...El Sie7e írta: ↑2024.10.28. 15:42:28Ha Rodri megkapja az világi bullshit. Lehet utálni Vinit nem ez a lényeg. De mire fel van Rodri hypeolva? Ez annyira hipster dolog lett ez a Rodri mánia. Nem nyert bl-t. Az eb-n csak a saját csapatából vagy 6-an jobbak voltak. Hol volt ez a hatalmas hype amikor konkrétan triplázott? Triplázó Cityből se Halaand se Rodri se De Bruyne nem volt sehol most meg hirtelen Rodri a foci alfája és omegája. Ha ennyit számít az eb akkor Carvajal vagy a döntős Bellingham. Ha ennyit számít a liga akkor Vini vagy Bellingham vagy Carvajal. Semmilyen módon nem jön ki Rodri idén. Remélem, hogy kacsa mert ha valóban ez lesz akkor az a maradék minimális értéke is elvész ennek a díjnak ami még megmaradt.

De szerintem Vini is bőven megérdemelte volna idén, szóval idk, fel a fejjel!
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"