Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
EB évben nehéz VB-t
Nem csak erről szól a foci. A legnehezebb poszton toronymagasan a világ legjobbja, EB győztes és mvp, és PL győztes, és talán az egyik legmeghatározóbb alakja a mai focinak, és az egyik legpótolhatatlanabb - döbbenetes a City statja vele és nélküle. Tudnak nyilván úgy is focizni, de kb újra meg kell tanulni, hogyan, és nem olyan magától értetődő mindjárt az egész. Annyira végtelen egyszerűséggel védekezik, osztogat, forgat, és még nagy gólokat is tud lőni fontos pillanatban, ami a posztján aztán még csak nem is elvárható. Szerintem ő tavaly (és már tavaly előtt is) kb fél polccal volt az összes többi focista felett, ennyire jó játékos.
Most szereléseket szeretnél felsoroltatni?
Mert szerinted Vini megérdemelné? Én Carvajalnak adtam volna, ha már Madrid. Ha szerinted Vini megérdemli az aranylabdát nekem ok, de miért akarod ezt megmagyarázni?
A döntőben Grealish kezdett....
Sorry, de nekem Vinitól egy sincs meg.....ha ellenünk csinálta akkor sem, de Mbappétól és Haalandtól lenne ötnél több
Te így gondolod.
BL-t is nyert abban az évben. Rodri egy színtelen-szagtalan megnemértettzseni, akinek az értékét csak az avatottak látják, nyílván... Mellette csak az EB szólna, de akkor miért nem Yamal, vagy Carvajal nyeri? És ne érts félre baromi jó játékos, kb bármelyik csapatba beférne. De ezzel együtt sem Aranylabda kaliber, vagy profil. Aki rá szavazott, az nem rá X-elt, hanem az irritáló paplanszájú vinike ellen. Csak ez nem a fociról szól
Miután megsérült az EB-n, változott bármiben is a válogatott játéka? Nem.Mascherano14 írta: ↑2024.10.28. 19:54:13Rodri érdemli meg a leginkább. Ő adta a legtöbbet a csapatainak, merhat nem csak a gólok számítanak.
3-4-5 győzelem után nem elmenni egy ezüstéremért is furcsa a szememben, de ez kb Vinicius legjobb eredménye akár első, akár második helyen végez és nem tudhatja még egyszer elér-e ennek közelébe akár.
De most a Real és Ancelotti valószínűleg megkapja a maga díját, megint nem ugyanaz a sztori. Vini ha nem akar ne menjen, de ha a komplett Real delegáció nem megy el díjat átvenni, az tényleg duzzogás.
Elismerem Carvajalt, de kicsit olyan érzésem lenne (sőt, annál inkább rosszabb), mint amikor Jorginho-nak akarták adni. Stimmelt, ha összeadjuk a BL-EB győzes eredménysort, de azért én nem adnám olyannak, aki nincs kb a legjobb 50, de akár 100 játékos közt a világon. Azért csak legyen már szerintem egy nívó, ahol tényleg a legjobbak közül válogatunk, és akkor ott dönthetnek az eredmények.