Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyet nem lehet csinálni. Vagy megadják a gólt a félidőben, vagy meg lehet óvni a meccset, ez szerintem simán kimeríti a bírói műhiba fogalmát. Ott vannak a képek. Nem les. Innen már csak a bírón és a VAR bírókon múlik minden.bence0330 írta: ↑2024.11.10. 21:56:00Olaszországban ilyenek után legalább bocsánatot szoktak kérni. Nem mintha az segítene bármin, de legalább valami. Itt szerintem néma csend lesz, sunyin lapít majd az egész gárda.
Amúgy is olyan azóta, mintha mindenki részeg lenne, de azért ha az a gól megvan, lehet 0-3-al fordulunk, ahogy szoktuk.
Visszaadja a kölcsönt de la Fuente-nek? Amúgy már tegnap írtak róla, hogy Yamal pihenni fog.
Ja, jogos, miért bontanánk meg azt ami működik, ráadásul Raphinha kb annyira volt balszélső mint amennyire Inaki. Meg az is igaz, hogy Flicknél alapvetően a formációt nem is kell találgatni annyira, relationism ez legalább 50%-ban szerintem a 4 támadóposzton.ElBartimaeus írta: ↑2024.11.10. 20:20:11Én ezt látom reálisnak, jó lesz ez Fermínnek is ott "baloson".
Én ezt látom reálisnak, jó lesz ez Fermínnek is ott "baloson".
Lamine a keretben sincs, és Fati a padon kezd.
Elképzelhető, hogy Fatival kapcsolatban a régi (mármint pár évvel ezelőtti) emlékeink befolyásolnak sokunkat. Flick meg a mostani állapotot látja, ezért ilyen óvatos vele kapcsolatban. Szóval igen, a legjobb, ha bízunk a Mesterben.PorSiempre írta: ↑2024.11.10. 19:52:58Érdekes kezdő, főleg annak képében, hogy ott van Fati.
De in Hansi we Trust !
Szóval jöhet a következő meccs és remélhetőleg a következő 3 fontos pont !
Hajrá!
Ez (Balde lemaradásai) nekem is eltűnt. És nem csak a gólnál, hanem az előtte lévő lesgólnál is lemaradt. Lehet feljavult a támadások segítésében, viszont (emiatt?) rendre későn zárt vissza védekezni. A Bayern elleni meccsen ugyanezt hozta durvábban. Az első 20 percben rendre az ő oldaláról jöttek a beadások, meg a gólt előkészítő hosszú átadás is. Tegyük hozzá a 2. félidőben már jobban visszazárt. Hajlamos ő is fent ragadni a támadások után.andras953 írta: ↑2024.11.04. 13:39:50Többen is gyengén játszottak.
Balde nem volt rossz, de mielőtt megvédenétek, nézzétek meg hogyan (nem) futott vissza az Espanyol góljánál! 5 méter távolságból hosszasan követte a csatárát, majd leállt! Szomorú. Azt hittem Flick ezután lecseréli. Aki akarje nézze meg: jogos lett volna-e ezért a csere?
Más:
Manapság, amikor akár 1 lőtt góllal vagy egyetlen gól előnnyel meg lehet nyerni egy meccset, akkor elég rizikós túlságosan erőltetni a lestaktikát.