Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, meg azért a Sociedad is úgy játsszik, mintha döntőben lennének. Nagyon sokat melóznak, küzdenek minden labdáért és iszonyatosan agresszívak.
Az egyetlen szép,életerős és góllal végződő támadásunk az egyedül neki volt köszönhető. Volt két-három szép labdakihozatala. Szerintem se élete meccse, de egy jó Pedri, Yamal, Raphinha az ilyen labdakihozatalaiból szoktak gólhelyzetet kialakítani. Pedri olyan bizonytalan,hogy elképesztő, Kounde majdnem öngólpasszt ad. Rég nézett ki ilyen rosszul meccsünk. Fermin szerintem társakkal se lenne hasznos, FDJvel önmagában ma nem lenne gond. Raphinhát és Pedrit fel kéne rázni, Fermin helyére Fati,vagy Olmo.. FDJt is le lehet cserélni, csak kevés a lehetőség. Olmot előrébb kéne tenni. Gavitól meg félek,az első meccsén is belement majdnem egy piros lapba ostobán, komoly vezetés mellett..én félnél tőle, de lehet más lehetőség nem lesz.PorSiempre írta: ↑2024.11.10. 21:45:50
Mondjuk DJ a posztján nem csinál semmit.
Fermin pedig totál nem megszokott helyén tolja...
De igen tompa mindenki...
Olmo kell DJ helyére, mert kikapunk...
Ennyi! Veled értek egyet. Kb mint a gyerekek úgy drámáznak egyesek! Örüljünk, h csak ennyi van közte, mert ma finoman szólva sz***k vagyunkcsababarca írta: ↑2024.11.10. 21:51:35Nem tudom miért kell itt már megint drámázni, meg ekézni minden pályán lévőt kb, mikor semmi nem történt, egyszerűen jobb a Soci.
Vagy tényleg azt hittétek, hogy majd 100 pontokkal nyerjük meg a bajnokságot?
Rossz napunk van, nagyon gyenge félidő volt, de így is simán benne van, hogy megnyerjük a meccset.
Soci itt a végén ki is végezhetett volna minket, de nem tették, majd megbüntetjük ezt.