Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ez nem Xavi szurkolóság kérdése, hanem a kettős mérce kritikája, amivel maximálisan egyetértek.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.24. 10:26:27Hasonlítsd össze a 2 keretet, és az eredményeket.
Na ez nagyon nem hiányzik jelenleg, hogy előjöjjenek a Xavi szurkolók a médiában is, és toxikus módon tegyék tönkre az idáig elért eredményeket.
Az Anoetaban és a Balaidosban vesztettük a pontokat, egy ezer sebből vérző csapattal.
Remélem a kedves sportújságírók nem fognak a saját küszöbjükre...
Ettől tartok a legjobban idén.
Túlreagálod. Semmilyen Flick out!-ot nem írtam. De ő sem érinthetetlen, követ el hibákat.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.24. 10:26:27Na ez nagyon nem hiányzik jelenleg, hogy előjöjjenek a Xavi szurkolók a médiában is, és toxikus módon tegyék tönkre az idáig elért eredményeket.
Frenkie és Olmo is játszott a válogatottban, Frenkie még messze van a régi formájától, de ennek valószínűleg az edzéseken is voltak látható jelei. Martinról az összes eddigi meccsén lerítt, hogy sem támadásban, sem védekezésben nem jó, és a La Masiá-s fiúkhoz képest feltűnően képzetlen. De ez nyilván az edzéseken is látható, mégis kezdő. Én Lewandowskit sem értem, hogy miért csak a 90. percben kell lehozni.bence0330 írta: ↑2024.11.24. 10:22:36A Soci meccs nálam kb egy 100%-os Flick hiba Yamal hiánya mellett, erre sokat korrigált, tanult a hibáiból, fejlődött, stabilabbak is voltunk DJ beállásáig. De igen, így is voltak nagy hibái, Martin, Casadó pályán tartása sárgával, miközben pont másik középpályásokat lecserélt, és hogy DJ-ot egyáltalán padra rakja, de a nevekkel Xavi után ő sem bír annyira. Talán egy kicsit jobban.
Hasonlítsd össze a 2 keretet, és az eredményeket.
Mondjuk Xavinál játékképre ez volt az alapértelmezett, most meg van egy két meccses gödör, ahol amúgy a tavalyi 6-7 legjobb játékos közül 4-5 nem volt itt. Ettől még Flick sara, de itt most legalább tényleg kellett két ordító egyéni hiba. A Soci meccs nálam kb egy 100%-os Flick hiba Yamal hiánya mellett, erre sokat korrigált, tanult a hibáiból, fejlődött, stabilabbak is voltunk DJ beállásáig. De igen, így is voltak nagy hibái, Martin, Casadó pályán tartása sárgával, miközben pont másik középpályásokat lecserélt, és hogy DJ-ot egyáltalán padra rakja, de a nevekkel Xavi után ő sem bír annyira. Talán egy kicsit jobban.
Próbálkozz itt legközelebb előtte, többen vagyunk különböző forrásokkal, lehet valamelyik jó lett volna.
Nekem is tetszik, HA Pedri nem 10-es lesz. Akkor mélységi irányító nélkül maradunk, Gavi ezt nem tudja pótolni. De legalább ő, és nem DJ.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.23. 20:53:51Mai meccsről: tetszik a kezdő, remélem Olmo és Raphinha nem egy szélen fog játszani, és ilyen formában Pedri lesz a tkp-s.
Erős kezdő.
Azért Balde jelenlegi izomproblémája nem megnyugtató számomra, nincs helyettese.
Minguezara kíváncsi leszek