Stb Stb Stb

Pont akartam írni, hogy: srácok én lemaradtam valamiről? Mert 1. Farkas Norbi tudtommal Barcelona szurkoló, de legalábbis inkább katalán, mint madridi, de tegnap ez eléggé fordítva volt. Folyamatosan szapulta a Barcát, sorozatos pofonokról, meg krízisről, és hasonlókról papolt, mint ha kb. kieső helyen lenne a csapat. Meg csapaton belüli veszekedésekről, beszólásokról regélt.... MIRŐL BESZÉL EZ??? Én nagyon bírom ezt a srácot, de tegnap kicsit felcseszte az agyamat a totál negatív szemléletével... mint ha máris temetné a csapatot, csak mert nem verünk mindenkit 3 góllal.Drigo írta:A tegnapi meccsen Farkas Norbinak elég rossz kedve lehetett mert mindenkit szídott, mint a bokrot játékos, vagy bíró egyremegy.
De a legjobb az volt, hogy:A játékvezetőknek 2 hetük van, hogy felkészüljenek 1-1 meccsre, addig nagyon sokat videóznak, és megbeszélik a hibáikat, hát nem sokat tanulnak belőlük...
Jajj, ne is mond, annyi baromságor mondott az a hülyebarca99 írta:Barca - Chelsea: Robben helyzete után.
"Nem kéne ott simogatnia a fejét.... Onnan már úgyis hiányzik a haj."
A Subinho által leírtakra reagált GameSharkinho írta:Nem akarok beleszólni, de tegnap a Sport 1 közvetített.
Hát de egy Bl győztes csapat játékosát,nem felismerni? Nem azt mondom,h 0.1 tized másodperc alatt,de ott mutatják már fél perce ez meg gondolkodik...persze a mezes témában igazad van,de ez nem ismeri a számokat sem...gentdelbarca írta:Az haggyán, hogy arcról nem ismeri fel, dehát könyörgöm van szám a mezek hátán pont ezért!!!!!ozsimiki írta: ...nem ismeri fel arcrólsem a játékosokat!
![]()
![]()
Az haggyán, hogy arcról nem ismeri fel, dehát könyörgöm van szám a mezek hátán pont ezért!!!!!ozsimiki írta: ...nem ismeri fel arcrólsem a játékosokat!
![]()
![]()