Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Xavival az ilyen meccseket pont behúztuk... (Nem nem sírom vissza, mielőtt a csípőből tüzelő hadosztály megjelenne)
Egyetértek, bár a kezdőnk az alap gálakezdőnk volt amivel szétaláztunk mindenkit. Szóval elvileg legalább addig működnie kellett volna, nem az a fő gond. Ferrán még gólt is lőtt, DJ elvett, nem lógtak ki nagyon az előzményekhez képest. Szerintem továbbra is a fáradtság a gond, ahogy megy előre a szezon, rossz korú játékosok, cserelehetőség nélkül, viszonylag hajtós focival nem bírják a heti kettőt. Nem csoda. A La Liga két legjobb gólvágóját egyértelműen a Dortmund miatt vitte le, ezzel valahol egyet is tudok érteni.
De Xavi alatt legalább a rossz meccsekből is néhányan tudtuk hozni a 3 pontot. Flick-kel eddig nem. Pedig azt hittem, ma végre egyszer nyerünk rosszul játszva, de végül megint csak 1 pontra voltunk jók. Így pedig el fog menni a bajnokság. A Real valószínűleg nem lesz végig olyan gyenge, mint most, és az Atletico is már közel van.
4 pont kéne 3 a tabella elején álló, bitang erős csapat ellen, akkor lesz meg a top8. Ez minden, csak nem evidencia. Nyilván nem akarunk még két meccset játszani, vagy akár kiesni rájátszásban. Az Atalanta jelenleg top3 csapat, a Dortmund a tavalyi BL döntős és elég jó formában van, a portugálok is stabil BL egyenes kieséses csapat. Sehol nincs az még meg. Az tuti, hogy a BL-ben akarunk előrelépni, mert ott vagyunk halottak évek óta, ott aláznak össze-vissza évek óta, de ami még fontosabb, abban van az igazi pénz is. Idén pláne az emelt díjazással.Bob_Marley írta: ↑2024.12.07. 18:23:58Ezt az érvelést nem nagyon értem,hogy miért kéne a Dortmundra koncentrálni,meg hosszutav,mikor ott gyakorlatilag tovabbjutottunk. Itt meg hétről hétre kellenének a pontok,főleg hogy a Tico is felzárkózott. Sokkal fontosabb nálam amúgy a bajnokság,de így hogy ennyire kiélezett, pláne.
Csak egyre több van. Flick abszolút nem kezeli a helyén bizonyos játékosok teljesítményét. Nevek kerülnek be teljesítmények helyett.

A Betis sose volt tul nehez ellenfelunk, verni kellett volna oket. Mi tortent, nem lattam a meccset, csak a statisztikakat. Azok alapjan le lettunk focizva rendesen.

Az idei Gironáról valahogy nem tudom elképzelni, hogy megfogja a Realt. Lehet, hogy volt zsinórban pár győzelmük, de Leganes, Getafe, Espanol ellen. Lehet, hogy nem könnyen, de ahogy a Getafe, Soci stb. ellen úgy most is be fogját húzni. Ha pedig necces, akkor jön egy büntető. (a topligákat figyelembe a Brestet leszámítva magasan ők kapták a legtöbbet)MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.12.07. 11:05:56A Betis otthon mindig kemény ellenfél, a Realt sem ritka hogy megviccelik, de most szerencsére nincsenek túl jó formában.
Nagyon kéne a 3 pont, különösen mert a RM meg a Gironával játszik, ami szintén kemény dió. Egy esetleges mai győzelem és RM ponthullajtás esetén 3-4(jelenleg 6-7) pontos előnyt szereznénk, ami elég demotiválóan hathatna rájuk azok után hogy most megvolt a lehetőségük az előzésre.

Betisben most épült fel Isco.MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.12.07. 11:05:56A Betis otthon mindig kemény ellenfél, a Realt sem ritka hogy megviccelik, de most szerencsére nincsenek túl jó formában.
Nagyon kéne a 3 pont, különösen mert a RM meg a Gironával játszik, ami szintén kemény dió. Egy esetleges mai győzelem és RM ponthullajtás esetén 3-4(jelenleg 6-7) pontos előnyt szereznénk, ami elég demotiválóan hathatna rájuk azok után hogy most megvolt a lehetőségük az előzésre.
Most fordult veled először ez? Én ilyenkor beállitom felvételre a TV-t, vagy ha türelmesebb vagyok akkor a TV2 Play-n visszanézem az eseményt.Mascherano14 írta: ↑2024.12.06. 09:48:52A holnapi meccset nem tudom élőben nézni. Telekomnál lehet felvételről? Máshogyan?