Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha nem tudjuk tavaszra regisztrálni, szabadon távozhat sajnos. Ő meg értelemszerűen játszani akar valahol, nem akarja befejezni a pályafutását, mert nem engednek nekünk játékost regisztrálni, azok után, hogy nyáron egy légiónyi ember távozott.FCBsteve írta: ↑2024.12.11. 20:55:36Távozhat(na), de miért tenné?FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.11. 20:46:10Elnézést kérek az offért. Kicsit felhúzott a tegnapi hír, ha nem lesz kiskapu, Olmo ingyen távozhat az Mundo Deportivo szerint
Ott van, ahol lenni szeretett volna...
Inigo se távozott, ő is mehetett volna nyáron...
Egyetértenék egy rendes FFP-vel, ami az azonos súlycsoportokban viszonylag egyenlő erőviszonyokat tart fenn, ez nekünk is nagy segítség lenne az olajosok ellen.Zoldbela írta: ↑2024.12.11. 19:51:58Ha alaposabban átgondoljuk, akkor az ami szívatásnak látszik, valójában a Barca megmentése a totális csődtől.
Nem arra kéne koncentrálni, hogy miként kerüljük meg a csapat védelmére állított korlátokat, és költekezni a semmiből, hanem tudomásul kell venni, hogy most új igazolások helyett, kizárólag a meglévő játékosokkal végzett munkával kell eredményt elérni.
Valószínűleg kiváltom a "népharagot", de hálásak lehetünk a ligának és Tebas úrnak, hogy időben, és kellő határozottsággal állították meg a Barcát a "gazdasági csúszdán" (ha már az elnökség képtelen volt erre).
Na az engem is felszabna,ez a hír nem jött még szembe...FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.11. 20:46:10
Elnézést kérek az offért. Kicsit felhúzott a tegnapi hír, ha nem lesz kiskapu, Olmo ingyen távozhat az Mundo Deportivo szerint
Távozhat(na), de miért tenné?FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.11. 20:46:10Elnézést kérek az offért. Kicsit felhúzott a tegnapi hír, ha nem lesz kiskapu, Olmo ingyen távozhat az Mundo Deportivo szerint
Egy csődbe jutott csapat nem a másodosztályban hanem előbb - utóbb a labdarúgás "emlékkönyvében" szerepel!!!FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.11. 20:04:39Egy alternatív valóságban nézhetnéd a
Pena
Mingueza-Umtiti-Lenglet-Martin
Romeu
Pedri-Torre
Abde-Jutgla-Fati
Felállában a meccset a Real Zaragoza ellen a másodosztályban![]()
Egy alternatív valóságban nézhetnéd a
Ha alaposabban átgondoljuk, akkor az ami szívatásnak látszik, valójában a Barca megmentése a totális csődtől.
Ahogy lejjebb is írták kicsit torzít a képen, hogy nagyon nagy elvárások vannak felé, relatíve drága volt (bár a piacot tekintve kismillió gyengébb játékos kel el sokkal drágábban) ráadásul olyan magas szinten indította a szezont, amire senki sem számított, az EB-n is kimagasló volt, emiatt joban kidomborodik, hogy nem emelkedik úgy ki a csapatból. Ugyanakkor benne folyamatosan megvan benne az a képesség, hogy bármikor képes klasszis megoldásokra, gólokra. A legerősebb kp. jelenleg szerintem kérdés nélkül a Pedri-Casádó-Olmo. Az előbbinek is bőven voltak gyengébb meccsei, időszakai az utóbbi két hétben.FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.05. 13:48:36Pau esetében így van.gránit írta: ↑2024.12.05. 13:23:20Ha jól tudom, a Barca B-ben max 23 éves játékosok lehetnek. Pau Victort emiatt már nem lehetett oda rejteni, hogy ne foglaljon helyet az A csapat pénzkeretéből.
Gündogan menni akart. Normális keretek között simán igazolhattunk volna a helyére, nem lett volna ebből probléma. A váltásból meg szerintem jól is jöttünk ki, Olmo jobb játékos, már most van annyi gólja, mint Gündogannak tavaly egész szezonban.
Én egy dolgot nem hiszek el, hogy vannak ránk nézve világos szabályok. A Liga össze-vissza vagdalkozik, amennyi ember távozott azért, hogy 2 embert regisztrálhassunk, az nem 1:1, nem 1:2, nem 1:3, nem 1:4, nem 1:5. Ez módszeres szívatás.
Én is így gondolom.
Olmo-Gündogan összehasonlításba nem mennék bele, mert
szerintem itt a lényeg, hogy Gündogan távozni akart, amúgy a terv, hogy marad, és jön Nico Williams/Olmo. Az utóbbi maradt, Nico nem akart jönni, Gündogan pedig nem akart maradni.
Szerintem voltak még tervben távozók, hasra ütve Garcia, Ferran, Fati akik helyett befért volna normális regisztrálása.
De nem távozott senki, ráadásul Christensen lesérült fél évre, így Garcia maradt. Ugye volt hír a végén Tah-ról, de ő és Chiesa sem fért bele a hírek szerint.
Nicot/Olmot mindenképpen regisztráltuk volna, ha más nincs, elnöki letétből.
Pau esetében így van.gránit írta: ↑2024.12.05. 13:23:20Ha jól tudom, a Barca B-ben max 23 éves játékosok lehetnek. Pau Victort emiatt már nem lehetett oda rejteni, hogy ne foglaljon helyet az A csapat pénzkeretéből.
Gündogan menni akart. Normális keretek között simán igazolhattunk volna a helyére, nem lett volna ebből probléma. A váltásból meg szerintem jól is jöttünk ki, Olmo jobb játékos, már most van annyi gólja, mint Gündogannak tavaly egész szezonban.
Én egy dolgot nem hiszek el, hogy vannak ránk nézve világos szabályok. A Liga össze-vissza vagdalkozik, amennyi ember távozott azért, hogy 2 embert regisztrálhassunk, az nem 1:1, nem 1:2, nem 1:3, nem 1:4, nem 1:5. Ez módszeres szívatás.
Ahogy írod, nem ismerhetünk minden részletet.
Szerintem azt vedd figyelembe, hogy Olmo nincs ("maradandóan") regisztrálva, ahogy Pau Victor sem. Dec 31-ig.
Nyáron, amikor szinte mindenki Williamst várta, akkor is írtam, hogy ott van lejáró szerződéssel 3-5 milliós bérrel megszerezhető Berenguer.FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.05. 10:55:54Erről is leírtam a véleményem. Lehet, hogy FFP-ben 20 körül foglal (fizetés+amortizáció), de őt és Pau-t sem tudtuk csak egy fél évre regisztrálni, így helyette 2-3 játékossap szinte lehetetlen lett volna, megegyezni, szerződésük, regisztrálási problémák, stb.
Én is így látom, a büntetőnél ő indította Yamalt.
Szerintem még egy kritikát sem írtam róla.