Sajnálom, hogy megint én panaszkodok, de a büntetőjüknél Guirassy lesen volt. Én komolyan kezdem nem érteni a bírói ítéleteket.FCBsteve írta: ↑2024.12.12. 07:46:41A góloknál azért volt némi szerencse faktor, de a meccs többi részén meg kicsit szerencsétlenek éreztem lövéseinket.
Cubarsi csak egyértelműbbé akarta tenni a leshelyzetet(többször láttam már ezt a fiúktól), de ez túl látványosra sikerült. Bízom benne, tanul ebből. Örülhet, hogy egy győztes meccsen...
Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Entrenador del Barça
A góloknál azért volt némi szerencse faktor, de a meccs többi részén meg kicsit szerencsétlenek éreztem lövéseinket.Peter írta: ↑2024.12.12. 01:57:49Tartottam a meccstől, előre egy x-nek is tudtam volna örülni, csendben kiegyeztem volna ezzel.
Ez a dortmundi stadion akkor is félelmetes, ha a hazai csapat az öltözőben felejti magát.
Liverpool még hasonló feelingű, de a dortmundi 82 ezres, míg a liverpooli "csak" 62.
Akárhogyan is nézzük, ez egy nagyon nagy győzelem volt.
Az, hogy másfél hónapon belül olyan skalpokat gyűjtünk, mint a Dortmund-Bayern-Real....hát ezt nem túl sok csapat mondhatja el magáról manapság....![]()
Cubarsi csak egyértelműbbé akarta tenni a leshelyzetet

Tartottam a meccstől, előre egy x-nek is tudtam volna örülni, csendben kiegyeztem volna ezzel.
Ez a dortmundi stadion akkor is félelmetes, ha a hazai csapat az öltözőben felejti magát.
Liverpool még hasonló feelingű, de a dortmundi 82 ezres, míg a liverpooli "csak" 62.
Az, hogy másfél hónapon belül olyan skalpokat gyűjtünk, mint a Dortmund-Bayern-Real....hát ezt nem túl sok csapat mondhatja el magáról manapság....
Az, hogy másfél hónapon belül olyan skalpokat gyűjtünk, mint a Dortmund-Bayern-Real....hát ezt nem túl sok csapat mondhatja el magáról manapság....

Mintha utánoznánk a pár évvel ezelőtti Realt (csak szebb játékkal): megengedjük a botladozást a bajnokságban, de közben a BL-ből nem engedünk.
SZerintem ezt a meccset kevés európai top csapat nyerte volna meg ma. Voltak hibák, de nagyon szépen, összeszedetten játszottunk. Lewának csak akkor van értéke továbbra is, ha valaki kihagyhatatlan helyzetbe hozza. Egyébként pedig emberhátrány, de még annál is rosszabb. Ferrannal sokkal jobb a támadójátékunk..és ezzel Nem Ferrant akarom dicsérni. Normál esetben semmi keresnivalója neki se itt, nyilván nyolc bénázását megmenti két gólja, de ez akkor is hiányposztunk, annak ellenére, hogy pont ide rengeteget költöttünk...Nagyon kéne egy "régi" Fati, vagy Guiu.. Lewától és Torrestől is pattannak el a labdák, de utóbbit könnyebb megtalálni, többet mozog. Torrest még gondolom el lehetne passzolni, ha lövöget gólokat, de Lewával, a hatalmas fizujával és a száz évével nem tudom elképzelni, hogy mit lehet tenni.
Cubarsinak is jár egy nagy ejnye, ez most csúnya volt tőle, de hát van ilyen is. Nem is az ő kárára, de Araujot nagyon várom vissza. A többiek nagyon jók voltak, rossz szériában ilyen csapat ellen, ilyen stadionban, ez nagyon nagy tett volt. Yamal, Pedri Raphinha hármas volt szokás szerint a döntő faktor, Torres nálam éppen csak a jókor volt jó helyen tag, de ahogy mondtam még ez is több volt, mint Lewa.
SZerintem ezt a meccset kevés európai top csapat nyerte volna meg ma. Voltak hibák, de nagyon szépen, összeszedetten játszottunk. Lewának csak akkor van értéke továbbra is, ha valaki kihagyhatatlan helyzetbe hozza. Egyébként pedig emberhátrány, de még annál is rosszabb. Ferrannal sokkal jobb a támadójátékunk..és ezzel Nem Ferrant akarom dicsérni. Normál esetben semmi keresnivalója neki se itt, nyilván nyolc bénázását megmenti két gólja, de ez akkor is hiányposztunk, annak ellenére, hogy pont ide rengeteget költöttünk...Nagyon kéne egy "régi" Fati, vagy Guiu.. Lewától és Torrestől is pattannak el a labdák, de utóbbit könnyebb megtalálni, többet mozog. Torrest még gondolom el lehetne passzolni, ha lövöget gólokat, de Lewával, a hatalmas fizujával és a száz évével nem tudom elképzelni, hogy mit lehet tenni.
Cubarsinak is jár egy nagy ejnye, ez most csúnya volt tőle, de hát van ilyen is. Nem is az ő kárára, de Araujot nagyon várom vissza. A többiek nagyon jók voltak, rossz szériában ilyen csapat ellen, ilyen stadionban, ez nagyon nagy tett volt. Yamal, Pedri Raphinha hármas volt szokás szerint a döntő faktor, Torres nálam éppen csak a jókor volt jó helyen tag, de ahogy mondtam még ez is több volt, mint Lewa.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Mivel a Brest játszik még a RM ellen(amit aligha fognak hozni 3 pontra), illetve a Lille is a Liverpool ellen, ha csak egyikük pontot hullajt akkor maximum 1 pontot kell szereznünk a Benfica-Atalanta ellen hogy meglegyen az egyenes továbbjutás, még úgy is ha a többi meccset mind az első 8 hozza .Fantasztikus.FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.11. 23:03:34Nagyon örülök. Nagyon nehéz meccs volt, de sikerült behúzni. Ferrant rengeteg kritizáltam, de most ezt a meccset ő hozta, ezért megkapja nálam a meccs embere díjat.
2-ak vagyunk a BL-ben és a legtöbb gólt lőttük. Szezon elején, a sorsolást látva, számomra ez elképzelhetetlen volt. Most már jó lenne az első 8-ban végezni, nagyon sűrű ott a mezőny.
Gratulálok a srácoknak, számomra ez óriási győzelem volt, az utóbbi sok sok BL kudarc után. Tavaly örültem így a Párizsi meccs után.

Nagyon jók voltak a németek, külö ezért is étékes a győzelem!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zoldbela 2024.12.11. 23:12:14-kor.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Nem számoltam utána, de szerintem két óriási vereséget kéne elszenvedni a kieséshez, és valószínűleg a hátralévő két kör összes minket érintő meccsének számunkra rossz irányba kéne mennie, de még akkor sem vagyok biztos benne, hogy kiesnénk. Majd a napokban biztos lesz kalkuláció, de ha létezik is matematikai esély rá, valami teljesen irreleváns mértékű lehet. Ha kijönne, hogy tuti, akkor mostantól mehetne a B sor, és figyelhetnénk a bajnokságra, ami eddig fordítva volt.FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.11. 23:03:34Nagyon örülök. Nagyon nehéz meccs volt, de sikerült behúzni. Ferrant rengeteg kritizáltam, de most ezt a meccset ő hozta, ezért megkapja nálam a meccs embere díjat.
2-ak vagyunk a BL-ben és a legtöbb gólt lőttük. Szezon elején, a sorsolást látva, számomra ez elképzelhetetlen volt. Most már jó lenne az első 8-ban végezni, nagyon sűrű ott a mezőny.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ferran két gólját nem kell magyarázni! 
Ha a bajnokikon továbbra is betlizik, nem menti meg semmi az ezerfejű cézár haragjától!
Persze a többiekről sem szabadmegfelejtkezni%
Gratulációt érdemel a csapat!

Ha a bajnokikon továbbra is betlizik, nem menti meg semmi az ezerfejű cézár haragjától!
Persze a többiekről sem szabadmegfelejtkezni%
Gratulációt érdemel a csapat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zoldbela 2024.12.11. 23:13:55-kor.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azért itt győzni az egy nagyon komoly fegyvertény. Európa talán legkeményebb stadionja, itt játszani idegenben talán a legkellemetlenebb, főleg egy rangadót. Én ettől a meccstől tartottam leginkább az idei alapszakaszban.
A 3 rúgott gól nagyon szép, a 2 kapott annyira nem, főleg a tizenegyes volt butaság Cubarsitól, nagy lökés volt, nem lehetett nem észrevenni.
Kounde óriásit melózott, Gittens szedte a lábát végig a szélen. Yamalban ma is ott volt az extra, élmény nézni.
Szép volt fiúk!
A 3 rúgott gól nagyon szép, a 2 kapott annyira nem, főleg a tizenegyes volt butaság Cubarsitól, nagy lökés volt, nem lehetett nem észrevenni.
Kounde óriásit melózott, Gittens szedte a lábát végig a szélen. Yamalban ma is ott volt az extra, élmény nézni.
Szép volt fiúk!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Szép volt! Izgalmas, igazi bl rangadó, ráadásul egy igazi katlanban sikerült nyerni! Schlotterbecket azé' elnézném nálunk, remélem nem komoly a sérülése.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
-
- Entrenador del Barça
Nagyon örülök. Nagyon nehéz meccs volt, de sikerült behúzni. Ferrant rengeteg kritizáltam, de most ezt a meccset ő hozta, ezért megkapja nálam a meccs embere díjat.
Gratulálok a srácoknak, számomra ez óriási győzelem volt, az utóbbi sok sok BL kudarc után. Tavaly örültem így a Párizsi meccs után.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Bakker MÁSODIKOK vagyunk a tabellán, 2 pont előnnyel a harmadik Arsenal előtt.
Nem tudom hogy csináltuk ezt, de le a kalappal. Szezon elején ha a rájátszást elérjük már elégedettek lettünk volna.
Szegény Schlotterbecket sajnálom, csúnyán nézett ki

Nem tudom hogy csináltuk ezt, de le a kalappal. Szezon elején ha a rájátszást elérjük már elégedettek lettünk volna.
Szegény Schlotterbecket sajnálom, csúnyán nézett ki
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2024.12.11. 23:03:46-kor.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Csak egy kérdés:
Hogy sikerült nyerni?
Kicsit szürreális meccs volt. Nyertünk valaha egyáltalán a Dortmund stadionjában?
Hogy sikerült nyerni?

Kicsit szürreális meccs volt. Nyertünk valaha egyáltalán a Dortmund stadionjában?

április 6-án nyert itt a stuttgart utoljára, szép volt 

- bence0330
Egészen különleges meccs volt. A gólok rendre akkor jöttek, mikor a másik csapattól lehetett inkább érezni, Flick megint kikevert valami zseniálisat ebből a nihillből, amit kapott. Pedri nálam a meccs embere, folyamat ott volt kisegíteni mindenkit, főleg Baldét, folyamat jól lépett be a védők mellé, előre volt már jobb, de szerintem amúgy hatalmasat focizott. Ferrán, Yamal, Rapha, Koundé, Casado megosztva a 2. helyen, de a többiek is jók voltak, 1-1 butaság becsúszott, Cubarsíról főleg.
A szokásos félidei 3 gól megint megvolt, megvertük a tavalyi döntős, idén is meccs előtt BL top8 csapatot, idegenben. Le a kalappal a csapat előtt.
Lewy egyre kijelenthetőbben visszahúzó erő, rendre jobb a támadójátékunk, amikor nem játszik. Játékban teljesen elfogyott mostanra, év elején még abban is jó volt.
Izgalmas, kiszámíthatatlan meccs volt, semleges nézőként is nagyon jó lehetett.
Gyakorlatilag már megvan az első 8!!! 15 pont, pazar gólkülönbséggel, 2. helyen állunk. Nem értem, hogy, de megcsináltuk. Szerintem leadtunk érte 1-2 bajnokit, mint a múltkorit, de megérte, a Betis ellen látványosan ide cserélt Flick. Nem tudom, matematikailag kieshetünk-e egyáltalán már ilyen gólkülönbséggel.
Különösen kiemelném, hogy a 3 legjobb német csapatból kettőt megvertünk, pont az ilyen stílusú csapatokkal volt már jó ideje gondunk.
Flick egy zseni.
A szokásos félidei 3 gól megint megvolt, megvertük a tavalyi döntős, idén is meccs előtt BL top8 csapatot, idegenben. Le a kalappal a csapat előtt.
Lewy egyre kijelenthetőbben visszahúzó erő, rendre jobb a támadójátékunk, amikor nem játszik. Játékban teljesen elfogyott mostanra, év elején még abban is jó volt.
Izgalmas, kiszámíthatatlan meccs volt, semleges nézőként is nagyon jó lehetett.
Gyakorlatilag már megvan az első 8!!! 15 pont, pazar gólkülönbséggel, 2. helyen állunk. Nem értem, hogy, de megcsináltuk. Szerintem leadtunk érte 1-2 bajnokit, mint a múltkorit, de megérte, a Betis ellen látványosan ide cserélt Flick. Nem tudom, matematikailag kieshetünk-e egyáltalán már ilyen gólkülönbséggel.
Különösen kiemelném, hogy a 3 legjobb német csapatból kettőt megvertünk, pont az ilyen stílusú csapatokkal volt már jó ideje gondunk.
Flick egy zseni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.12.11. 23:00:34-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
-
- Entrenador del Barça
Kounde és Raphinha helyzeteiért kár. A végén éledezett a Dortmund.
3-0, 7-3 a kapura lövés és kapura menő lövés, és 71%-os a labdabirtoklás. A Dortmund viszont nagyon veszélyesen kontrázik, szerencsére a nagy helyzeteik lesről jöttek.
Kérdés Flick bele mer e majd cserélni, mert akkor könnyen visszaeshet a csapat.
Nagyon nehéz meccs, erre számítottam. A Dortmund nagyon jól védekezik, nehéznüres embert találni
- bence0330
Ez eddig jó, de sajna nem pontozásra megy a játék. Azért örülök, hogy elég jó Dortmund fölé tudunk alapvetően kerekedni, de azért a Raphinha-helyzetért kár, Yamal hozzáadhatta volna a sorhoz. 

Nagy király vagy köszi!bence0330 írta: ↑2024.12.11. 20:58:01Pár konkrét link, ha valakinek kell:
https://vipstand.pm/sports/football/wat ... na-live/2/
https://www.streameast.best/Borussia-Do ... lona/33035
https://www.totalsportek.games/Borussia ... lona/33035
https://vipstand.pm/sports/football/wat ... na-live/8/ Gyengébb minőség akinek gyengébb a nete.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
- bence0330
Pár konkrét link, ha valakinek kell:
https://vipstand.pm/sports/football/wat ... na-live/8/ Gyengébb minőség akinek gyengébb a nete.
-
- Entrenador del Barça
Tartok a mai meccstől, Dortmundba nem győzni járnak az ellenfelek.
Elvileg az utóbbi 10 év legtöbb Barca szurkolója érkezett a városba.
Elvileg a legerősebb elérhető kezdőnkkel állunk ki. Jó lenne nyerni, de már egy döntetlennel is elégedett lennék.
A védelmük remélem sebezhető lesz Can-al középen.
Elvileg az utóbbi 10 év legtöbb Barca szurkolója érkezett a városba.
Elvileg a legerősebb elérhető kezdőnkkel állunk ki. Jó lenne nyerni, de már egy döntetlennel is elégedett lennék.
A védelmük remélem sebezhető lesz Can-al középen.
- bence0330
Nincs meglepi. Olmo remélem megtalálja a szezon eleji formáját, nagyon kéne, de gondolom a Casadó-Pedrin múlik a dolog. Yamal és Rapha bőven fognak kreálni, ha eljut hozzájuk a labda, Lewy is bepaskol 1-2 helyzetet, ha ez megtörténik, de ha nem sűrűn lépünk át a félpályán, akkor ez max 1-1 villanás lehet. Nem nézek teljes Dortmund meccseket, úgyhogy dunsztom sincs, milyen a középpályájuk.
Iñaki Peña; Kounde, Cubarsí, Iñigo, Balde; Casadó, Pedri; Lamine Yamal, Dani Olmo, Raphinha; Lewandowski

Én egy szűk győzelemmel lennék elégedett. Nem szeretném az utolsó fordulóra hagyni a továbbjutást a legjobb 8-ba.
Az Atalantával játszani a végén, nem tűnik könnyűnek.
Az Atalantával játszani a végén, nem tűnik könnyűnek.