Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Centire ez jutott eszembe. Jó, hogy évente van egy nyerő hónapja, csak épp gyötrelem a másik 11.
Annyira nem álltam ki mellette.
Bence,ne add fel
Értem én, hogy ez valamiféle irónia, de el nem tudom képzelni, hogy mire. Még csak nem is dicsérte igazán senki Ferránt, én sem. Azt megadtam neki, amit mostanság csinált, kap elég kritikát.
Teljesen egyetértek. Mindig is előnye volt a területek befutása és 90 perces meccseken szinte sose tett le sokat az asztalra centerként, pont azért, mert nagyjából csak a kiugratásokban hasznos, de ha nincs területe, akkor elveszik és nem tud hozzátenni a játékhoz. Persze, ha félpályáról rugdossuk a labdákat előre, akkor jó Ferran, de nem várható el tőle az, hogy ő lépjen vissza területre és tartsa meg, meg ossza ki szélre (amint a lengyel elég sokszor elég jól csinál még mindig). Emellett továbbra is suta a labdával, a 4-ből 1 gólja volt olyan "valóban gólt érdemlő".Barcaman1993 írta: ↑2024.12.12. 07:58:17Kezd humorba átmenni ez a topic. Európa talán pillanatnyi legjobb góllövőjét próbáljátok lehúzni, mert elmennek rajta a támadások... Mellette meg Ferrant dicséritek mikor bekotort egy üres kapus helyzetet, meg egy tiszta ziccert egy tőle szokásos rossz labdalevétel után kivételesen bevert. Jár a pacsi nyilván a két gólért, de azért nevetséges ez az összehasonlítás. Gyorsan sikerült elfelejteni, hogy mennyi helyzetünk halt el rajta akár csak a közelmúltba, meg mennyi ziccert puskázott el...
Kétlem. Jelenlegi formájában remek. Lewy pont ilyen helyzeteket szokott értékesíteni. Ebben a pillanatban szerintem jobb, mint Lewy. CR7 az utolsó Juvés és a MU-s szezonjában is Európa egyik legjobb góllövője volt egyénileg, és? Ettől még a csapata több gólt lőtt nélküle, mint vele. Ég és föld, ahogy Yamal is több meccsen kiugrathatta már, ha ilyenkor Lewy van a pályán, állna a sorban, Yamal meg tanácstalanul nézelődne, hogy mégis mit kezdjen a labdával, és jobb híján valami csellel próbálkozna.Barcaman1993 írta: ↑2024.12.12. 07:58:17Kezd humorba átmenni ez a topic. Európa talán pillanatnyi legjobb góllövőjét próbáljátok lehúzni, mert elmennek rajta a támadások... Mellette meg Ferrant dicséritek mikor bekotort egy üres kapus helyzetet, meg egy tiszta ziccert egy tőle szokásos rossz labdalevétel után kivételesen bevert. Jár a pacsi nyilván a két gólért, de azért nevetséges ez az összehasonlítás. Gyorsan sikerült elfelejteni, hogy mennyi helyzetünk halt el rajta akár csak a közelmúltba, meg mennyi ziccert puskázott el...
Abszolút egyetértek Bencével!!!Asensi írta: ↑2024.12.12. 06:19:53Szóba se jöhet elsőszámú centerként. A statisztika nagyon hasznos dolog, alá tudjuk vele támasztani a mondandónkat. Csak nem mindenről van statisztika. Nem ugyanolyan fizikai képessége van a két játékosnak. Nem is baj. Lewa elvégzi a birkózást, (erőlködősnek láthatod ezt) gyötri, fárasztja a védőket, sőt gólokat is képes lőni. Ferrán remek kiegészítő ember amikor megdolgozták a védőket. 90 perc vele bukta lenne, mert megennék a védők. (Hasonlóan ezért nem értettem Fati erőltetését 9-esként )bence0330 írta: ↑2024.12.11. 23:36:24Ezt olyannyira nem kell magyarázni, hogy nem tudom, nem vette-e át az elsőszámú center címet. Nyilván nem fogja, Lewy neve túl nagy, de ég és föld a játékunk vele és a lengyellel. Klasszik példája, mikor Lewy hozhat 40 gólos szezont, és lehet, hogy így is többet vesz el, mint amennyit ad, annyira erőlködős, statikus vele a játék. Egyre inkább közeledünk a MU-CR féle témához vele. Ferrán meg csetlik-botlik, de közben folyamatosan mozog, folyamatosan lehetőségeket kínál, és ha megtalálta a góllövő cipőjét, akkor komoly fegyvertény lehet.
Szóba se jöhet elsőszámú centerként. A statisztika nagyon hasznos dolog, alá tudjuk vele támasztani a mondandónkat. Csak nem mindenről van statisztika. Nem ugyanolyan fizikai képessége van a két játékosnak. Nem is baj. Lewa elvégzi a birkózást, (erőlködősnek láthatod ezt) gyötri, fárasztja a védőket, sőt gólokat is képes lőni. Ferrán remek kiegészítő ember amikor megdolgozták a védőket. 90 perc vele bukta lenne, mert megennék a védők. (Hasonlóan ezért nem értettem Fati erőltetését 9-esként )bence0330 írta: ↑2024.12.11. 23:36:24Ezt olyannyira nem kell magyarázni, hogy nem tudom, nem vette-e át az elsőszámú center címet. Nyilván nem fogja, Lewy neve túl nagy, de ég és föld a játékunk vele és a lengyellel. Klasszik példája, mikor Lewy hozhat 40 gólos szezont, és lehet, hogy így is többet vesz el, mint amennyit ad, annyira erőlködős, statikus vele a játék. Egyre inkább közeledünk a MU-CR féle témához vele. Ferrán meg csetlik-botlik, de közben folyamatosan mozog, folyamatosan lehetőségeket kínál, és ha megtalálta a góllövő cipőjét, akkor komoly fegyvertény lehet.
Ok. úgy érzem pont az hiányzik az írásodból, amit mondani akartál (a Ferrán Torres topicban).
Az. Egy ígértes helyzetben ellőtte Yamal elől a labdát, a góljánál meg nagy szerencséje volt, hogy az egyik védő lába belógott. Játékban gyenge volt, de legalább gólt lőtt, így a jövőben többet nézhetjük. De jó.Bob_Marley írta: ↑2024.12.07. 18:08:32A Betis ölőmeg van hátra,de fontos 3 pontot érhet a higgadtsaga
Sajnos nem ért...hátul kevésbé voltunk higgadtak
Ez igaz, de pont az ilyen meccsek lennének lehetőségek számára a bizonyításra. Az, hogy beáll egy gyenge napot kifogó csapatba, és nem ló ki lefelé, de felfelé sem, tehát ugyanolyan gyenge, minta többiek, az rajta sem segít és rajtunk sem.