Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bajnok csapatoknak nem szokott ilyen sorozata lenni.davi10 írta: ↑2024.12.15. 23:04:186 bajnokiból 1 győzelem, hihetetlen. Utcahosszal kéne vezetni a bajnokságot a szenvedő Real előtt.
És az a komoly, hogy nem látni, Flick és a csapat bármit tanult volna az elmúlt meccsekből.
Alsóházi csapatok ellen szenvedünk otthon, nevetséges.
Következő bajnokin mehet a Lewy - Olmo duó ugyanúgy...
Én ebben nem vagyok biztos, ahogy abban sem, hogy Christensennel számolunk egyáltalán. Vele a szezon legelején sem igazán számolt Flick. Lehet, hogy a lenti hírben csak az a kacsa, hogy Fati az első ilyen, és nem kéz a kézben szeretnénk őket kint látni a csapatból.
Nem bevethető. Ugyanúgy, mint Christensen, ugyanaznap (asszem tegnap) tértek vissza az edzésre, soha senkit nem szokás így kb nevezni a keretbe, nem is tudom, mikor láttam utoljára ilyet. Majd tán az ATMA ellen ott ülhetnek a cserepadon, de ezt is kétlem, mert ha már utána komoly szünet lesz, kár siettetni. Fatinál meg pláne csúsztatnánk még az átlaghoz képest is a visszatérést, érthető okokból.
https://www.marca.com/en/football/barce ... b459b.html
Azért ezeket a mondatokat, ha körítésként pár Mészöly Kálmán féle toldalékszóval adod elő, akkor van az, akinek esetleg nem fér beleFcBarcelona1 írta: ↑2024.12.10. 15:53:35Múltkor volt szó Koeman, Xavi, Flick pirosairól.
2021 áprilisában Koeman azért kapott piros lapot, mert megjegyezte a 4. játékvezetőnek, hogy a Granada húzza az időt. Mivel az nem reagált, a zónán belül megjegyezte, hogy "what a caracter".
Piros lap, és 2 meccses eltiltás. Azt a meccset buktuk 1-1-ről (kiállítás) 1-2-re
Ekkor 73 Atletico, 71 Barca, 71 Real.
A történelem ismétli önmagát.
Szeptemberben megkapta a második piros lapját.
Koeman a piros lapja után azt nyilatkozta "nem azért állítottak ki, mert ideges voltam, hanem azért, mert azt mondtam, 2 labda volt a pályán, meg kellett volna állítani a játékot"
"Ebben az országban a semmiért állítanak ki"
Nem Koemant védem, félreértés ne essék.
Flicket már előre sajnálom![]()