Bajnoki Mérkőzések
-
- Barça B
megy lefelé a csapat már jó ideje! irgalmatlan ostoba játék
Az AtMa kanyar nélkül húzza be ezt a bajnokságot...
- davi10
- Llegenda del Barça
6 bajnokiból 1 győzelem, hihetetlen. Utcahosszal kéne vezetni a bajnokságot a szenvedő Real előtt.
És az a komoly, hogy nem látni, Flick és a csapat bármit tanult volna az elmúlt meccsekből.
Alsóházi csapatok ellen szenvedünk otthon, nevetséges.
Következő bajnokin mehet a Lewy - Olmo duó ugyanúgy...
És az a komoly, hogy nem látni, Flick és a csapat bármit tanult volna az elmúlt meccsekből.
Alsóházi csapatok ellen szenvedünk otthon, nevetséges.
Következő bajnokin mehet a Lewy - Olmo duó ugyanúgy...

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Kaptunk egy gólt, de azzal sok gondnak nem kéne lennie, bele kell hogy férjen, pláne otthon egy Leganes ellen. És volt egy remek félidőnk, ahol a center egy gyengébb kh szintjét hozta a kapu előtt. Ez ma főleg az ő sara volt. A második félidő már inkább volt görcsölés, jól védekezett sajnos a Leganes, meg hát hagyták nekik a pankrációt is szokás szerint.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
meg szerencse, hogy több hazai meccsunk lesz. Ja nem…
szánalmas produkció újfent.
szánalmas produkció újfent.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kötelező a mai,muszáj benne maradni a körforgásba a két madridival. Gyenge a Leganes,azért a jó öreg Munirra figyelni kell. Bízom a fiúkban, 2-0val szépen leporgetik és hozzák a fontos három pontot. Hajrá

- bence0330
Á, átugrottam, mea culpa.
Cubarsi pihijének akkor örülök, ráfért. Remélem leszünk olyan jók, hogy nem rajta fog múlni. Félidőre jó lenne lerendezni, és akkor jöhetnének Martinok, Ferránok, Gavik.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- davi10
- Llegenda del Barça
EG, mint gálakezdő, ettől kicsit kirázott a hideg 
Én is vártam volna 1-2 helyen cserét, mert Olmo-nak, Lewy-nek nem igazán megy mostanában, nem értem miért kezdenek megint.

Én is vártam volna 1-2 helyen cserét, mert Olmo-nak, Lewy-nek nem igazán megy mostanában, nem értem miért kezdenek megint.

- bence0330
Huhh, ez kemény, full gálakezdő a Dortmund meccs után egy Leganes ellen. Bevallom legalább 1-2 poszton rotálást vártam.
Iñaki Peña; Kounde, Eric García, Iñigo, Balde; Casadó, Pedri; Lamine Yamal, Dani Olmo, Raphinha; Lewandowski

Semmi probléma. Ha ez a szakmai végkövetkeztetés, akkor közös megegyezéssel szerződésbontást kell ajánlani neki és felajánlani a hátralevő fizetése 60-70%-át és voila január 2.-án már nincs is itt és aláírhat súlyos milliókért ahova akar.
De az nem fog menni, hogy "légyszí menj el, pénzt nem kapsz és csak kölcsönben stb, stb"
Ingyen igazolásként szerintem lenne akár 1-2 olajsejk csapat Európában, aki megpróbálná.
De az nem fog menni, hogy "légyszí menj el, pénzt nem kapsz és csak kölcsönben stb, stb"
Ingyen igazolásként szerintem lenne akár 1-2 olajsejk csapat Európában, aki megpróbálná.
- bence0330
Hát nem tudom. Azért írtam, hogy ha szó szerint éppen le is ülhetne, őt tuti nem ültetnénk le egy közös edzés után. Múltkor se tettük. Szerintem ez semmit nem jelent hosszútávon, függetlenül attól, mit akarunk vele.
- davi10
- Llegenda del Barça
Fabrizio is átvette, Ő azért egy fokkal hitelesebb.

𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Diario AS reveals that Ansu Fati was fit for the game against Leganés… but was left OUT as La Liga allows only a maximum of 23 players in a squad list and Barça had 24 available.
Hansi Flick chose Pablo Torre ahead of him.
Túl sok az egészséges játékos
Hansi Flick chose Pablo Torre ahead of him.
Túl sok az egészséges játékos

Én ebben nem vagyok biztos, ahogy abban sem, hogy Christensennel számolunk egyáltalán. Vele a szezon legelején sem igazán számolt Flick. Lehet, hogy a lenti hírben csak az a kacsa, hogy Fati az első ilyen, és nem kéz a kézben szeretnénk őket kint látni a csapatból.
Fati távozását mindenesetre nem is sajnálnám, amikor játszott, akkor sem tudott már igazán hozzátenni a játékunkhoz.
- bence0330
Nem bevethető. Ugyanúgy, mint Christensen, ugyanaznap (asszem tegnap) tértek vissza az edzésre, soha senkit nem szokás így kb nevezni a keretbe, nem is tudom, mikor láttam utoljára ilyet. Majd tán az ATMA ellen ott ülhetnek a cserepadon, de ezt is kétlem, mert ha már utána komoly szünet lesz, kár siettetni. Fatinál meg pláne csúsztatnánk még az átlaghoz képest is a visszatérést, érthető okokból.
Ennyi erővel Christ is discardoltuk, pont ugyanakkora kacsa lenne, hisz ugyanakkor tértek vissza az edzésre. Ez a hír úgy indult reggel/tegnap este, hogy a két játékos még nem elég fitt a kerettagsághoz, pár óra után már discard lett belőle, mert Flick szántszándékkal nem nevezi.

Ettől teljesen függetlenül simán lehet, hogy januárban átadólistára kerül, de ha fitt lenne, tuti ott ülne a padon. Ha januárban játékra kész lesz, de (még?) nem kelt el, ott is fog ülni.
Ő az új Julian Araujo. Úgy teszünk, mintha létezne.
A discard egyértelmű. Bevethető lenne, de nem nevezik. Akivel nem számol a klub, azzal egyértelművé kell tenni. Amíg szerződése van, az edzésekről talán nincs jogunk elzavarni vagy nem beengedni, addig joga van használni a klub eszközeit. De akinek távoznia kell, annak a tudatára kell adni, hogy távoznia kell. Ha nem, akkor mi is bevethetünk olyan eszközöket, hogy ő ne érezze jól magát. Örülnék annak, ha Flick és a klub is egyre erélyesebben vetné be ezeket az eszközöket, üdvözlöm ezt a döntést is.
A discard egyértelmű. Bevethető lenne, de nem nevezik. Akivel nem számol a klub, azzal egyértelművé kell tenni. Amíg szerződése van, az edzésekről talán nincs jogunk elzavarni vagy nem beengedni, addig joga van használni a klub eszközeit. De akinek távoznia kell, annak a tudatára kell adni, hogy távoznia kell. Ha nem, akkor mi is bevethetünk olyan eszközöket, hogy ő ne érezze jól magát. Örülnék annak, ha Flick és a klub is egyre erélyesebben vetné be ezeket az eszközöket, üdvözlöm ezt a döntést is.
- bence0330
A végkövetkeztetés lehetne igaz, nyilván van rá esély, de ez a hír egy hatalmas kacsa. Most edzett először a csapattal, szó sincs arról, hogy fitt lenne. Az persze lehetne, hogy mivel keveset hagyott ki, már kapott a padhoz egy zöld lámpát, de kár kockáztatni. De még ezt se hiszem.
Ansu Fati is the first DISCARD of the Hansi Flick era.
He was left out of the squad despite being fit. @fansjavimiguel
He was left out of the squad despite being fit. @fansjavimiguel

Flick eddig óvatos volt a sérültek visszatérésével és apránként osztogatta a jétákperceket.
Cubarsi és Inigo kívülről nézve mind mentálisan, mind fizikálisan elérték a jelenlegi platójukat, előnyükre válhatna némi pihenés Araújo felépülésének köszönhetően.
Az már szubjektív, hogy kiváncsi lennék egy Casado - Fermin - Olmo trióra....
Cubarsi és Inigo kívülről nézve mind mentálisan, mind fizikálisan elérték a jelenlegi platójukat, előnyükre válhatna némi pihenés Araújo felépülésének köszönhetően.
Az már szubjektív, hogy kiváncsi lennék egy Casado - Fermin - Olmo trióra....

- bence0330
Egy dologtól kell csak a mai meccsen tartani, az az, ami a legutóbbi BM-Reál után történt, akkor kipukkadtunk. A Dortmund meccs brutális volt, szerintem fizikálisan és mentálisan keményebb jóval, mint a Bayern elleni.
De ha ezzel nem lesz gond, ma gálázni kell otthon egy Leganes ellen. Alapvetően azt szeretném a legjobban, hogy Yamal betaláljon, ott kéne eleve még kicsit fejlődnie, ráadásul jó ideje nem sikerült neki, látszik, hogy frusztrálja, nincs önbizalma a kapu előtt. Ez remélem ma átszakad, és akkor még durvább lesz az ember, az ATMA ellen jól jönne.
5 gólt várok, egy kvázi szülinapi Rapha mesterhármast ha kezd, Yamal 1, Lewy 1.
Viszont jó lenne Pedrit pihentetni, és a két szélsőnk közül az egyiket.
De ha ezzel nem lesz gond, ma gálázni kell otthon egy Leganes ellen. Alapvetően azt szeretném a legjobban, hogy Yamal betaláljon, ott kéne eleve még kicsit fejlődnie, ráadásul jó ideje nem sikerült neki, látszik, hogy frusztrálja, nincs önbizalma a kapu előtt. Ez remélem ma átszakad, és akkor még durvább lesz az ember, az ATMA ellen jól jönne.
5 gólt várok, egy kvázi szülinapi Rapha mesterhármast ha kezd, Yamal 1, Lewy 1.
Viszont jó lenne Pedrit pihentetni, és a két szélsőnk közül az egyiket.
-
- Entrenador del Barça
- bence0330
Mondjuk az ember személyét érintő sértegetés szerintem sem fér bele, vagy legalábbis necces. Nyilván egy kisebb, vagy kevésbé törékeny egójú bíró egy sárgát adott volna.
-
- Entrenador del Barça
https://www.marca.com/en/football/barce ... b459b.html
Madridi lap.
Szó szerint ez került a jegyzőkönyvbe.
Akkor Flick mit mondhatott?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2024.12.11. 19:47:57-kor.
Azért ezeket a mondatokat, ha körítésként pár Mészöly Kálmán féle toldalékszóval adod elő, akkor van az, akinek esetleg nem fér beleFcBarcelona1 írta: ↑2024.12.10. 15:53:35Múltkor volt szó Koeman, Xavi, Flick pirosairól.
2021 áprilisában Koeman azért kapott piros lapot, mert megjegyezte a 4. játékvezetőnek, hogy a Granada húzza az időt. Mivel az nem reagált, a zónán belül megjegyezte, hogy "what a caracter".
Piros lap, és 2 meccses eltiltás. Azt a meccset buktuk 1-1-ről (kiállítás) 1-2-re
Ekkor 73 Atletico, 71 Barca, 71 Real.
A történelem ismétli önmagát.
Szeptemberben megkapta a második piros lapját.
Koeman a piros lapja után azt nyilatkozta "nem azért állítottak ki, mert ideges voltam, hanem azért, mert azt mondtam, 2 labda volt a pályán, meg kellett volna állítani a játékot"
"Ebben az országban a semmiért állítanak ki"
Nem Koemant védem, félreértés ne essék.
Flicket már előre sajnálom![]()

Ettől még a bírók lehetnek részrehajlóak, kiállíthatnak semmiért, de nem vetném el, hogy az a mondat ki volt egészítve még ezzel, azzal. Pont Koeman esetén simán kinézem...
Egyetértek, sőt, szerintem nem is tudtunk volna annyi előnyt összeszedni, amit ne lenne képes a Real ledolgozni. Tekintettel arra is, hogy ők félgőzzel, tartalékolva vagy éppen akkor az adott körülmények között annyit tudva "rutinból" is képesek győzelmeket hozni.
Ők célirányosan is tudnak annyit annyit játszani, amennyire éppen szükség van. Az ilyesmi (is) nagy előny egy hosszú versenyfutásban.
Ez jelenleg meghaladja a képességeinket illetve csak akkor megy ez nekünk, ha egy kicsit az ellenfél is besegít ebben.
Ugyanakkor ez egyértelműen a csapat összetétele miatt van így, ezen változtatni egyelőre nem tudunk.