Ehhez azért egy forrást kérnék. Miért pont a Juve-nak ajánlanánk fel Christensen-t? PL klubokat ezerszer jobban le lehet húzni. Vagy megmaradt a "baráti" viszony a Pjanic - Arthur csere óta?

Ehhez azért egy forrást kérnék. Miért pont a Juve-nak ajánlanánk fel Christensen-t? PL klubokat ezerszer jobban le lehet húzni. Vagy megmaradt a "baráti" viszony a Pjanic - Arthur csere óta?
szerintem csak Yamal és Araujo lejáró szerződésére kell megoldás.Troym írta: ↑2025.01.01. 11:32:27Szerintem nem Yamal az egyetlen kérdőjel.
Iñigo Martínez, Robert Lewandowski és Gerard Martín szerződése 2025ben jár le. (Mondjuk engem nem zavar, ha távoznak)
2026ban Yamal mellett lejár Bernal, Fort, Torre, Pedri, Gavi, EG, Araujo, FdJ, Pena és Christensen szerződése, na erre kell megoldás.
Ha kilépsz a ligából, évekbe kerül majd felépíteni a csapatot. Ha a franciáknál játszunk akkor feljutni az első osztályba, ha saját ligát alapítunk, akkor azt felvirágoztatni (ami kb lehetetlen). Egyetlen esélyünknek a SzuperLigát látom, ami vicces, ha a szarvas-patásördög-Péreztől kell várni, hogy megmentsen minket.gránit írta: ↑2025.01.01. 11:28:29Két lehetőség is van, mindenesetre akárkit szeretnénk regisztrálni, minden út oda vezet véleményem szerint, hogy a Ligával szakítanunk kell.superman írta: ↑2025.01.01. 11:17:48Amúgy a jövőre nézve; az ugye megvan, hogy Yamalnak 2026-ig van szerződése, és Mendes az ügynöke.Ha annyira "szereti" a klubot, mint Messi, akkor ez egy feloldhatatlan ellentétnek tűnik. Nem tudunk majd neki gigászi fizut adni, ergo vagy el kell adni (vagy legkésőbb 26 nyarán ingyen elengedni), vagy megkötni vele egy olyan szerződést, amit nem tud majd teljesíteni a klub -> csőd/arab hatalom átvétel. Hát nem tudom, ki lehet-e még egyáltalán keveredni ebből a sz.rtengerből, ahova jutatták a csapatot. Jelenleg nem sok ok van az optimizmusra.
1. Lépjünk ki a Ligából, adjuk el 300 , és építsünk fel belőle egy BL-győztes csapatot.
2. Lépjünk ki a Ligából, és tartsuk meg.
Két lehetőség is van, mindenesetre akárkit szeretnénk regisztrálni, minden út oda vezet véleményem szerint, hogy a Ligával szakítanunk kell.superman írta: ↑2025.01.01. 11:17:48Amúgy a jövőre nézve; az ugye megvan, hogy Yamalnak 2026-ig van szerződése, és Mendes az ügynöke.Ha annyira "szereti" a klubot, mint Messi, akkor ez egy feloldhatatlan ellentétnek tűnik. Nem tudunk majd neki gigászi fizut adni, ergo vagy el kell adni (vagy legkésőbb 26 nyarán ingyen elengedni), vagy megkötni vele egy olyan szerződést, amit nem tud majd teljesíteni a klub -> csőd/arab hatalom átvétel. Hát nem tudom, ki lehet-e még egyáltalán keveredni ebből a sz.rtengerből, ahova jutatták a csapatot. Jelenleg nem sok ok van az optimizmusra.
Meg lehet fordítani, meg tekergetni jobbra-balra. De a tény, hogy egy 60 milliás igazolást nem engedhet meg magának a világ egyik legnagyobb klubja az nem normális. Miközben pl a Chelsea két kézzel szórhatja a pénzt. Nyilván szükség van szabályozásra, de ha folyton a liga ellen kell harcolni és bíróságra járni, akkor pont a focira nem marad energia.Troym írta: ↑2024.12.30. 22:06:38Megfordítom. A legnagyobb FFP gondok között tavaly nyár óta jött egy srác 30+30 millióért és egy másik 50-ért, mellettük Gündogan, Szczęsny, Inigo, Faye és mára újra a csapat tagja Torre, Fati, EG. Akkor mégiscsak van lehetőség hozni játékosokat, maximum rosszul használjuk fel...
Megfordítom. A legnagyobb FFP gondok között tavaly nyár óta jött egy srác 30+30 millióért és egy másik 50-ért, mellettük Gündogan, Szczęsny, Inigo, Faye és mára újra a csapat tagja Torre, Fati, EG. Akkor mégiscsak van lehetőség hozni játékosokat, maximum rosszul használjuk fel...
Megfizethető áron és bérrel nem tudom milyen opciók lehetnek. Nico is 10 millió fölött keres a Bilbaoban, ami valószínűleg még feljebb emelkedne. (csak összehasonlításképp, a baszkok bérkerete nem éri el a 60 milliót) Cikkeztek Gnabryról, ő például hasonló profil lenne és ha minden igaz nem érzi már igazán jól magát a bajoroknál. Ráadásul neki is hamarosan lejár a szerződése, viszont jelenleg közel 19 milliót keres, sokkal nem hiszem, hogy alább adná. (plusz elég porcelánlábú)bence0330 írta: ↑2024.12.30. 16:21:31Szerintem egy középpályás mellett messze a szélső lenne a legsürgetőbb, és ha lehet, több poszton bevethető legyen, akár centerben is. Oda konkrétan egy emberünk van, aki ráadásul pokolian jó, így amikor kiesik, baj van, mert még mennyiségben sem tudjuk pótolni, nem hogy minőségben. Szerintem ez sokkal nagyobb gond, mint Lewy formahanyatlása. Oda be lehet tenni több embert is.
Tah tök jó, de részemről jöhet nyáron, ha választani kell közte meg egy támadó között.
A gond, hogy a szélsőink elfelejtettek, vagy sose tudtak szélsőt játszani, nem az, hogy nincsenek...
Szerintem is a bh-center lenne most a legsürgetőbb, azokat a híreket, hogy már nem érdeklődünk annyira nem tartom feltétlenül mérvadónak, akár jön, akár nem biztosan tele lesz még a média azzal, hogy hajtunk rá. Most a legújabb hír, hogy hosszabbítani akar, ami nem tudom, hogy mennyire valós, múlt héten legalább 4 klub már le is igazolta. Ahogy ez a Partey téma is le fog szerintem nagyon hamar csengeni. Csodálkoznék, ha nem boronálnának össze minket szinte az összes ingyen igazolható játékossal, legalábbis akiknek valamennyire van nevük.Troym írta: ↑2024.12.30. 15:06:12Ne érts félre, én már most hoznám a Lewa utódot, csak luxusnak tűnik 50-100 milliót költeni, ha ott van David ingyen. Pont emiatt van mindig 3-4 lyukas posztunk. David tökéletesen elég lenne egy egyre ütősebb Yamal mellé és akkor jöhetne Davies mondjuk bh posztra, mert szerintem nem Balde mögé, hanem elé kéne valaki.
Ne érts félre, én már most hoznám a Lewa utódot, csak luxusnak tűnik 50-100 milliót költeni, ha ott van David ingyen. Pont emiatt van mindig 3-4 lyukas posztunk. David tökéletesen elég lenne egy egyre ütősebb Yamal mellé és akkor jöhetne Davies mondjuk bh posztra, mert szerintem nem Balde mögé, hanem elé kéne valaki.
Lewandowski-utódra szükség lenne. Nem feltétlenül Haalandra, de egy komoly játékosra.
Sajnos ez a rémkép bennem is felmerült. Úgy kalkuláltam, hogy 2025 nyarán kifut néhány adósság, úgyhogy nem kizárt, hogy lesz nagyobb keret igazolni és jön ugyanakkor egy elnökválasztás. Ha összerakom a két dolgot, akkor nem a tudatos építkezés, hanem valami hős hozása kerül előtérbe ismét és nem ingyen, hanem a nagyot szól típusból. Érzem előre, hogy se bhv, se jhv, hanem Haaland, Leao, Kvara stb nevek fognak röpködni, ahogy megengedik.
Még a víz is lever a sráctól, nem tudom mikor láttam ennyire gyenge játékost a csapat környékén, hiába volt 1 jó meccse fél év alatt, jutott mellé 20 ótvar. Hozzá képest még Oleguer is egy klasszis...
Papíron jó ötlet lenne Nicót visszahozni, de ennek a csapatnak minden eurócentre szüksége lesz - ha megint nem fér be a sapka alá, azért, ha meg igen, akkor azért, mert iszonyatos költekezés kezdődik majd, amint Laportának megengedik.Troym írta: ↑2024.12.29. 19:04:58Egyre komolyabb a pletyka, hogy Nico megy a Portoból a Poolba akár 60 milliót is adnának érte, amiből mi kapnánk 24et, mégis azt mondom vissza kell hozni 30 millióért akár Frenkie rögtön ingyen elengedéssel, nem szabadba hagyni elveszni, törjünk fel minden malacperselyt, de ezt a hibát javítani kell, a srác brutál jó a Portoban.
Dehogy vagyunk, itt van Gerard Martin.
Szerintem meg inkább egy 30 milliós Nico a portugál ligából, mint egy 100 milliós Gyökeres...
Azért itt két gondolat. Kicsit más egy Portoban vagy EL-ben brillírozni mint a La Ligában és Bl-ben, főleg egy olyan csapatban, ahol nagyon magasak az elvárások. 1-1 gyenge meccs is rengeteget ronthat egy játékos megítélésén.Troym írta: ↑2024.12.29. 19:04:58Egyre komolyabb a pletyka, hogy Nico megy a Portoból a Poolba akár 60 milliót is adnának érte, amiből mi kapnánk 24et, mégis azt mondom vissza kell hozni 30 millióért akár Frenkie rögtön ingyen elengedéssel, nem szabadba hagyni elveszni, törjünk fel minden malacperselyt, de ezt a hibát javítani kell, a srác brutál jó a Portoban.