Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a Szuperligát értik ezalatt. Igazából nem kellene utálkozni, a Real Madrid ebben egy szövetséges, és őszintén mondom, hogy Madridban sokkal inkább értik a Szuperliga szükségességét, mint Barcelonában. A klubvezetések között nincs is háború, csak a szurkolók acsarkodnak egymással. Mindkét klub vezetősége tudja, hogy a jelenlegi labdarúgás, és főleg a La Liga, nagyon rosszul szervezett. A játékvezetés ennek az egyik lenyomata. Ha a klubok veszik át az irányítást, a szabályokat majd ők fogják hozni, és ez többek között a játékvezetés terén is sok lehetőséget rejt magában.
Majd alapítanak saját madridi ligát, vagy átmennek a francia bajnokságba, ha nem tetszik.LG írta: ↑2025.01.04. 12:11:53Szerintem jogosan panaszkodik a Real a tegnapi játékvezetés miatt. A Valancia gólja előtt nem fújták le a szabálytalanságot, a 11-est nem fújták vissza, holott a visszajátszás alapján ezt kellett volna tenni, engedte a durvulást és a provokálást. A tavalyi meccsüket is néztem ezen a pályán, ugyanez ment, Bellingham góljánál meg lefújta a bíró veszélyes akció közben a végén.Visszatérve Vinihez, a piros jogos volt, ez nem kérdés. De az tény, hogy Valanciában durva provokációt kap a közönségtől és a játékosoktól egyaránt. Tegnap is kapta végig, az eset előtt a kapus konkrétan fellökte, és nem ő nem kapott semmit érte.
![]()
Persze. Ő és te. Vissza lehet olvasni minden kommentedet, csak úgy mondom.superman írta: ↑2025.01.04. 11:47:13Annyi tipikus Barca szurkoló van itt, pár realos is elfér, nem?![]()
Amúgy a kalus dologban igaza van, a VAR eleve úgy mutatta a bírónak, hogy a kapus hergelését kivágta. Sima színvonaltalan kakaskodás volt ez, a kapos meg eljátszotta a nagyhalált. Minden meccsen van ilyen. Az igazán durva a brazil reakciója volt, az előzmény csak egy sima spanyol bajnoki jelenet.
Annyi tipikus Barca szurkoló van itt, pár realos is elfér, nem?FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.04. 07:26:01Tipikus Real szurkoló.El Sie7e írta: ↑2025.01.03. 22:45:41Vini hülye volt és ok legyen piros de a kapus meg semmi? Hányinger az egész szövetség bírói kara. Tizinél is 3 Valenciai bent és a kapus se a vonalon az semmi. Acsarkodhatnak a vezetésben amit akarnak amíg ilyen szinten fújnak sose lesz tiszta a bajnokság. Mondom ezt úgy hogy Vini hülye volt.
Tipikus Real szurkoló. Tegnap jött ki a hangfelvétel, hogy a bírók szövetségének elnöke kéri a bírókat, hogy növesszenek gerincet a Flick féle kiállítása miatt. Ahol elhangzik, hogy van egy, a dolgukat minden héten megnehezítő játékos. Remélem nem vagyok túlságosan diszkriminatív, ha összefüggést találok Vinicius-al.El Sie7e írta: ↑2025.01.03. 22:45:41Vini hülye volt és ok legyen piros de a kapus meg semmi? Hányinger az egész szövetség bírói kara. Tizinél is 3 Valenciai bent és a kapus se a vonalon az semmi. Acsarkodhatnak a vezetésben amit akarnak amíg ilyen szinten fújnak sose lesz tiszta a bajnokság. Mondom ezt úgy hogy Vini hülye volt.
A kiállítással egyetértek, valóban ők jöttek ki rosszabbul belőle. Ezért is megérdemleik valahol. Modric beállása is kulcs volt szerintem, ilyen helyzetekben még most többet ér, mint bármelyik csúcsnéger középpályásuk.Bob_Marley írta: ↑2025.01.03. 23:04:58Csóri Valencia,pedig jól indultak,de mintha az emberelőny őket zavarta volna meg. Meg a végén is óriási lövés,nem érdemlik meg az utolsó előtti helyet,de ilyen előzékeny el nem szabad lenni,így ki fognak esni. RM meg nagy fordítás,ez sokat jelent,sajnos. 5 és lehet 6 pont a hátrány féltávnál, csalódás.
Vini hülye volt és ok legyen piros de a kapus meg semmi? Hányinger az egész szövetség bírói kara. Tizinél is 3 Valenciai bent és a kapus se a vonalon az semmi. Acsarkodhatnak a vezetésben amit akarnak amíg ilyen szinten fújnak sose lesz tiszta a bajnokság. Mondom ezt úgy hogy Vini hülye volt.
Először is, gratulálok az év kommentelője címhez.