Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Elvileg a szabályzat szerint, ez Viniciusnsak 4-12 meccses eltiltás kellene, hogy legyen, de gondolom megússza kettővel, de azon sem csodálkoznék, ha egy fellebbezéssel eltörölnék a plusz eltiltást és csak a sima 1 meccs lenne a pirosért.bence0330 írta: ↑2025.01.04. 10:58:22Nekem is a felháborodott arca volt a durva, mint aki nem érti, hogy történhet ez meg vele, hiszen őt soha semmiért nem állítják ki, ehhez szokott hozzá. Nagyon durva ez az ember. Remélem mostantól ugyanolyan elbírálásban részesül, mint bárki más. Flick teljesen röhejes esete még hagyján, de ugyanarra kapjon sárgát és pirosat, mint bárki más. Hátha precedenst teremtett az eset. Vagy ez már az okozata volt annak, hogy a bíróknak tele lett a... hócipőjük a dologgal.
Nagy kár, hogy a csapattársai visszafogták, szerintem ha nem teszik, nekimegy a bírónak, és nagyon durva eltiltás a vége. Meg az is kár, hogy kb pont a kiállítása nyomán nyert a Madrid.
Nem kell itt senkinek feszültséget kelteni, hergelitek magatokat eleget ezzel a "mindenki a Barca ellen van" áldozati pózzal.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.04. 12:03:44Persze. Ő és te. Vissza lehet olvasni minden kommentedet, csak úgy mondom.superman írta: ↑2025.01.04. 11:47:13Annyi tipikus Barca szurkoló van itt, pár realos is elfér, nem?![]()
Amúgy a kalus dologban igaza van, a VAR eleve úgy mutatta a bírónak, hogy a kapus hergelését kivágta. Sima színvonaltalan kakaskodás volt ez, a kapos meg eljátszotta a nagyhalált. Minden meccsen van ilyen. Az igazán durva a brazil reakciója volt, az előzmény csak egy sima spanyol bajnoki jelenet.
A véleménynyilvánítás szabad, azzal van személy szerint nekem bajom, ha feszültség keltés céljából történnek ezek.
Szerintem a Szuperligát értik ezalatt. Igazából nem kellene utálkozni, a Real Madrid ebben egy szövetséges, és őszintén mondom, hogy Madridban sokkal inkább értik a Szuperliga szükségességét, mint Barcelonában. A klubvezetések között nincs is háború, csak a szurkolók acsarkodnak egymással. Mindkét klub vezetősége tudja, hogy a jelenlegi labdarúgás, és főleg a La Liga, nagyon rosszul szervezett. A játékvezetés ennek az egyik lenyomata. Ha a klubok veszik át az irányítást, a szabályokat majd ők fogják hozni, és ez többek között a játékvezetés terén is sok lehetőséget rejt magában.
Majd alapítanak saját madridi ligát, vagy átmennek a francia bajnokságba, ha nem tetszik.LG írta: ↑2025.01.04. 12:11:53Szerintem jogosan panaszkodik a Real a tegnapi játékvezetés miatt. A Valancia gólja előtt nem fújták le a szabálytalanságot, a 11-est nem fújták vissza, holott a visszajátszás alapján ezt kellett volna tenni, engedte a durvulást és a provokálást. A tavalyi meccsüket is néztem ezen a pályán, ugyanez ment, Bellingham góljánál meg lefújta a bíró veszélyes akció közben a végén.Visszatérve Vinihez, a piros jogos volt, ez nem kérdés. De az tény, hogy Valanciában durva provokációt kap a közönségtől és a játékosoktól egyaránt. Tegnap is kapta végig, az eset előtt a kapus konkrétan fellökte, és nem ő nem kapott semmit érte.
![]()
Persze. Ő és te. Vissza lehet olvasni minden kommentedet, csak úgy mondom.superman írta: ↑2025.01.04. 11:47:13Annyi tipikus Barca szurkoló van itt, pár realos is elfér, nem?![]()
Amúgy a kalus dologban igaza van, a VAR eleve úgy mutatta a bírónak, hogy a kapus hergelését kivágta. Sima színvonaltalan kakaskodás volt ez, a kapos meg eljátszotta a nagyhalált. Minden meccsen van ilyen. Az igazán durva a brazil reakciója volt, az előzmény csak egy sima spanyol bajnoki jelenet.
Annyi tipikus Barca szurkoló van itt, pár realos is elfér, nem?FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.04. 07:26:01Tipikus Real szurkoló.El Sie7e írta: ↑2025.01.03. 22:45:41Vini hülye volt és ok legyen piros de a kapus meg semmi? Hányinger az egész szövetség bírói kara. Tizinél is 3 Valenciai bent és a kapus se a vonalon az semmi. Acsarkodhatnak a vezetésben amit akarnak amíg ilyen szinten fújnak sose lesz tiszta a bajnokság. Mondom ezt úgy hogy Vini hülye volt.
Tipikus Real szurkoló. Tegnap jött ki a hangfelvétel, hogy a bírók szövetségének elnöke kéri a bírókat, hogy növesszenek gerincet a Flick féle kiállítása miatt. Ahol elhangzik, hogy van egy, a dolgukat minden héten megnehezítő játékos. Remélem nem vagyok túlságosan diszkriminatív, ha összefüggést találok Vinicius-al.El Sie7e írta: ↑2025.01.03. 22:45:41Vini hülye volt és ok legyen piros de a kapus meg semmi? Hányinger az egész szövetség bírói kara. Tizinél is 3 Valenciai bent és a kapus se a vonalon az semmi. Acsarkodhatnak a vezetésben amit akarnak amíg ilyen szinten fújnak sose lesz tiszta a bajnokság. Mondom ezt úgy hogy Vini hülye volt.
A kiállítással egyetértek, valóban ők jöttek ki rosszabbul belőle. Ezért is megérdemleik valahol. Modric beállása is kulcs volt szerintem, ilyen helyzetekben még most többet ér, mint bármelyik csúcsnéger középpályásuk.Bob_Marley írta: ↑2025.01.03. 23:04:58Csóri Valencia,pedig jól indultak,de mintha az emberelőny őket zavarta volna meg. Meg a végén is óriási lövés,nem érdemlik meg az utolsó előtti helyet,de ilyen előzékeny el nem szabad lenni,így ki fognak esni. RM meg nagy fordítás,ez sokat jelent,sajnos. 5 és lehet 6 pont a hátrány féltávnál, csalódás.