Amiért kapta a kiállítást, nem is érdemelt többet két meccsnél, alig ért a kapushoz. A kiállítás utáni dühöngése az NBA-ben legalább egy fél szezonos eltiltás lenne.
Kb. Megint csak összehasonlítanám a Flick esettel:
Nevetséges. De ugye, mint tudjuk, a madridot nem tolják picit sem.
Lol, ne nevettesd már ki magad. Ha 90 perc alatt sikerült összesen 30 másodpercnyi inzultust kiszedni és azokat ismételgetni feszültségkeltő zenével, akkor az lófütty. Ha egy embernek ennyire gyenge a mentális ereje, nem lesz stabil profi sportoló és kész. Ez is az emberhez tartozik. Vagy megtanul ezekkel együtt élni és felnő, vagy folyamatosan rá fognak szállni és kiállítják majd emiatt. Ez ennyire egyszerű. Vini jelenleg a foci egyik szégyenfoltja a viselkedésével és csodaszámba megy, hogy mennyit megengedhet magának. Két rasszista bekiabálás meg minden meccsen van, ilyenek a fociszurkolók (sajnos). Barcelonában is. Lépj tovább.El Sie7e írta: ↑2025.01.07. 14:05:27https://www.reddit.com/r/realmadrid/com ... kes_again/
legalja ez a Valencia. Nem értem ez miért kell. A strandlabdás még vicces is, fair game mint ellendrukker. Valami nagyon durván el van kattanva ott az emberekkel. Tavaly is idén is. Messze a legrosszabb stadion az egész ligában. Annyi iq nem szorult beléjük, hogy legalább visszavegyenek amikor Vini is 1 milliót adományozott az áradás áldozatainak. Nem értem. Lehet ember módjára is ellendrukkolni. Fütyüljenek, mutogassanak, kajak vicces volt a strandlabda is de ezek nem normálisak.
Hegyit hallgattam és teljesen el volt ájulva.Azt nem tudtam hogy 4 osztályú volt az ellenfél csak hogy alsóbb.
Egy negyedosztályú, ott 8. helyen álló, 1.3M euró összértékű csapat ellen űrfoci?
Kicsit továbblépek gondolatban.
Én itt nem látok "ütést", legfeljebb nyúkálást. Ha meg a kapus nyúkálása nem volt semmi, retorzióról sem lehet beszélni (a semmit, a nem-szabálytalanságot nem lehet megtorolni).
https://m.youtube.com/watch?v=kqPFfbv0r ... ZpbmljaXVzgránit írta: ↑2025.01.06. 18:01:12Most visszanéztem, és tényleg, semmivel nem látom komolyabbnak, súlyosabbnak Vinicius "lökését". Éppenhogy hozzáér Dimitrievskihez. Elfogadom azt a véleményt is, hogy ez semmi, ilyenért nem adna pirosat (bár egyet ezzel sem értek, mert a játékon kívül legyezgetések engedése nagyon messzire vezet). Azt nem tartom tarthatónak, hogy az egyik piros, a másik nem. Értem, hogy a kapus is csak éppenhogy hozzáér, de ugyanez volt a másik oldalról is. Ha azt mondjuk a kapus esetére, hogy mezőnyben ezerszer nagyobb lökések vannak, akkor ugyanez igaz Vinicius esetére is.
Érdekes szitu volt "nagyítós" szempontból.
Az egyik ütés ÉS ami fontos a szabálykönyv szerint, retorzió (értem, hogy nem értesz vele egyet, és át is tudom érezni). A másik kb kakaskodás.gránit írta: ↑2025.01.06. 18:01:12Most visszanéztem, és tényleg, semmivel nem látom komolyabbnak, súlyosabbnak Vinicius "lökését". Éppenhogy hozzáér Dimitrievskihez. Elfogadom azt a véleményt is, hogy ez semmi, ilyenért nem adna pirosat (bár egyet ezzel sem értek, mert a játékon kívül legyezgetések engedése nagyon messzire vezet). Azt nem tartom tarthatónak, hogy az egyik piros, a másik nem. Értem, hogy a kapus is csak éppenhogy hozzáér, de ugyanez volt a másik oldalról is. Ha azt mondjuk a kapus esetére, hogy mezőnyben ezerszer nagyobb lökések vannak, akkor ugyanez igaz Vinicius esetére is.
Most visszanéztem, és tényleg, semmivel nem látom komolyabbnak, súlyosabbnak Vinicius "lökését". Éppenhogy hozzáér Dimitrievskihez. Elfogadom azt a véleményt is, hogy ez semmi, ilyenért nem adna pirosat (bár egyet ezzel sem értek, mert a játékon kívül legyezgetések engedése nagyon messzire vezet). Azt nem tartom tarthatónak, hogy az egyik piros, a másik nem. Értem, hogy a kapus is csak éppenhogy hozzáér, de ugyanez volt a másik oldalról is. Ha azt mondjuk a kapus esetére, hogy mezőnyben ezerszer nagyobb lökések vannak, akkor ugyanez igaz Vinicius esetére is.
Igen, tényleg Dimitrievski, nem láttam a meccset csak pár perces videókat az esetről, Valenciánál a grúz van berögződve.gránit írta: ↑2025.01.06. 17:27:08Nem Mamardashvili volt a kapus, hanem Dimitrievski.
Vinicius lökése semmivel nem volt súlyosabb, mint Dimitrievskié. Vagy mindkettő semmi, vagy mindkettő piros. Dimitrievskié fokozottan, mert ő kezdte.
Amellett, hogy ezek csak nyúkálások, bökdösések, pirossal kell őket szankcionálni, mert ha játékon kívül lehet a másikat inzultálni, akkor az nagyon messzire vezet. A bíró meg hozott egy részrehajló döntést, piros Vinicius-nak, nem piros Dimitrievskinek.
Ismét kaptak egy megerősítést a provokátorok, hogy érdemes az erősebb csapat játékosait provokálni, mert csak az lesz büntetve, aki visszaüt. Lehet a képzettebb játékost inzultálni, a provokátor majd előadja, hogy "ilyen minden meccsen van", de ha a másik egy ujjal hozzáér, ami szintén minden meccsen van, az meg úgyis piros.
Ettől a bírói mentalitástól szenvedünk mi is. Szanaszét rugdósnak minket folyton, és az agresszorok nem kapnak semmit.
Ezen jót röhögtem, a valaha volt legnagyobb VAR hiba az olaszokhoz fűződött ameddig az angol bírók rá nem tettek egy lapáttal a les nem les Liverpool góllal.
Nem Mamardashvili volt a kapus, hanem Dimitrievski.
Szerintem ez nem provokálás volt. Vinicius újra elkezdett tizenegyest követelni, fetrengett is szépen, Mamardashvili meg mutatta neki, hogy ne fetrengjen már. Tisztán látszik a kézmozdulaton is, minden meccsen vannak ilyenek. https://www.youtube.com/watch?v=OTgA_hEzdl8gránit írta: ↑2025.01.06. 14:29:56Itt nem csak provokálás volt... Nem nézek Real Madrid-meccseket, mert szerintem elképesztően unalmas focit játszanak (a meccseik nagy részét elég kb a 85. percben bekapcsolni, akkor szoktak elkezdeni focizni), így nem követem Vinicius dolgait. Rengeteg kritikát kap, amelyek így azért részben zárójelbe kerülnek. Vele kivételeznek, de őt azért lehet ütögetni... Lehet, hogy nem csak Ancelotti látja a dolgokat egy elsötétített szemüvegen keresztül.
Itt nem csak provokálás volt... Nem nézek Real Madrid-meccseket, mert szerintem elképesztően unalmas focit játszanak (a meccseik nagy részét elég kb a 85. percben bekapcsolni, akkor szoktak elkezdeni focizni), így nem követem Vinicius dolgait. Rengeteg kritikát kap, amelyek így azért részben zárójelbe kerülnek. Vele kivételeznek, de őt azért lehet ütögetni... Lehet, hogy nem csak Ancelotti látja a dolgokat egy elsötétített szemüvegen keresztül.
Provokálásért még szerintem senki nem kapott nemhogy pirosat még sárgát se.