Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez nem volt egy elfogadható produkció...brazilfan írta: ↑2025.01.22. 06:53:51Szerintem sem volt 11-es, nem ért a csatár lábához.geridoss írta: ↑2025.01.22. 01:12:03A portugálok 2. góljánál szerintem teljesen jól jött ki, ha nem ér bele Balde, simán elrúgja a labdát a lengyel, itt inkább az egymás nem megértését venném hibának, mintsem a kijövetelt, azzal nem volt baj.
A harmadik góljuknál meg szimplán nem volt kontakt, ott a csatárnak sárga színlelésért és kifelé szabadrúgás, nem hogy 11-es... kész röhej volt, hogy ezt megadták.
A 2. gól szerintem az ő hibája volt, a visszafelé futó Baldénak a feje fölött szálló labdát kellett figyelnie, nem a kapust, Szczesnynek viszont látnia kellett Baldét.
Szerintem sem volt 11-es, nem ért a csatár lábához.geridoss írta: ↑2025.01.22. 01:12:03A portugálok 2. góljánál szerintem teljesen jól jött ki, ha nem ér bele Balde, simán elrúgja a labdát a lengyel, itt inkább az egymás nem megértését venném hibának, mintsem a kijövetelt, azzal nem volt baj.
A harmadik góljuknál meg szimplán nem volt kontakt, ott a csatárnak sárga színlelésért és kifelé szabadrúgás, nem hogy 11-es... kész röhej volt, hogy ezt megadták.
Köszi, talán jó is, remélem egy B sorral állunk ki egy ilyen durva hét utána, 10 emberes meccsel. Persze ez pont nem kapusposzton számított volna.
Szerintem ez a Pena dolog inkább érzelmi dimanzióban van, nem feltétlen a valóságot fedi. Szerintem a reflexei kimagaslóan jók (TS még ennél is jobb) és lábbal se rossz. valójában ha neki visszapasszolnak szerintem nagyobb biztonságban vagyunk, mint TS. TS már mániákusan mutatja, hogy mennyire jó lábbal, de összességében elég sok gólt kaptunk a centizései miatt. 10-ből kilenc alkalommal fantasztikusan passzol, aztán egyszer meg csak a vak szerencse menti meg...NewNagyatyesz írta: ↑2025.01.13. 19:40:59Pena idén jobb teljesítményt nyújt, mint amit én előzetesen vártam tőle, de valahogy nála nem érzem biztonságban a kapunkat. Mindig izgulok, ha visszapasszolják neki a labdát. Jobb,mint amire számítottam,de így is kevés szerintem!
Tek tegnap buta volt a tizenegyesnél, és szerintem Mbappé goljánál sem jól helyezkedett. Nem értek hozzá, mert nem vagyok kapus, de nekem furcsa volt a gólnál. Ilyenkor a rövid kapufánál szoktak állni és a rövidet védeni, és szükség szerint kifelé (kapufától el) vetődni. Ő viszont a kapufa felé, a rövidre vetődött. Kérdezem a hozzáértőket, hogy erről mi a véleményük?
De összességében a hibák ellenére is nyugodtan voltam vele a kapuban.
Kellemetlen, úgy néz ki meg kell várni amíg elmegy rajta minimum egy meccs.