Zoldbela írta: ↑2025.03.31. 20:24:35
Miért is? Talán külön, rendkívüli engedéllyel igazoltuk?
Igen. Egy szabály lehetővé teszi, hogy ha lesérül egy játékos, akkor a sérülésének időtartamára a fizetésének maximum 80%-áért plusz játékos igazolható. Amint a sérült játékos visszatér, a rendkívüli igazolás számára vége a kalandnak.
Szó van a hosszabbításáról is, ha Penától sikerül megszabadulni, Szczesny lehet a cserekapus ter Stegen mögött. Én Szczesny-től is megválnék, mondom ezt persze a lehetőségeinktől függetlenül. Ha lenne rá mód, én igazolnék kapust, de lehet, hogy ez a luxus nem adatik meg a nyáron, a hosszabbításokkal pedig engedékelyebbek, mint az új igazolások regisztrálásával. Már számos játékossal hosszabbítottunk ebben a szezonban. Elképzelhetőnek tartom, hogy ha ezen a nyáron sem igazolhatunk normálisan, akkor Szczesny-vel hosszabbítanak. Feltéve, ha Pena végre elmegy, mert ha nem, akkor Sczesny-nek kell mennie, neki csak a szezon végéig van szerződése. A BL-keretből persze ter Stegen visszatérésével kikerül.
Ha van rá lehetőség, én elküldeném Szczesny-t és Penát is, és igazolnék. Szerencsére Pena védeni akar, így komoly esélyeink vannak arra, hogy tőle megszabaduljunk.