Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem jó pár nagy védése volt, nagyon komoly meccset hozott.ElBartimaeus írta: ↑2025.03.05. 23:54:36
Mert nem gondolom, hogy egy nagy védésen felül mutatott bármi olyat, amit ellenkező esetben nem potyának neveztünk volna. Az első perces védése pazar volt. Amúgy majdnem összehozott még egy 11-est, csak egy fél centis les megmentette.
Cubarsinak kb ugyanennyi hiányzott, hogy elérje a labdát, majdnem elérte....ElBartimaeus írta: ↑2025.03.05. 23:54:36Amúgy majdnem összehozott még egy 11-est, csak egy fél centis les megmentette.
Mert nem gondolom, hogy egy nagy védésen felül mutatott bármi olyat, amit ellenkező esetben nem potyának neveztünk volna. Az első perces védése pazar volt. Amúgy majdnem összehozott még egy 11-est, csak egy fél centis les megmentette.Peter írta: ↑2025.03.05. 23:46:20A kapus egyenértékű szereplője a pályán lévőknek, ugyanúgy hozzátartozik a játékhoz, mint bárki más, aki pályán van.
Ha lehet olyan, hogy Pedri meccse vagy Raphi meccse vagy Olmo meccse, akkor miért lenne ördögtől való, hogy van olyan meccs, amikor a kapus főszereplő.
Ha egy meccs elbukhat egy kapus miatt, akkor miért ne járulhatna hozzá a kapus egy győztes meccshez?
A többi véleményt a meccsről leírtam a másik topicban.
A kapus egyenértékű szereplője a pályán lévőknek, ugyanúgy hozzátartozik a játékhoz, mint bárki más, aki pályán van.
Poén, hogy közben nem túl messze onnan Allison 9-et védett (még jóval nagyobbakat), ami még ennél is mélyebb rekord odaát. Ez ma a kapusok napja volt.

Igen, abszolút!
Én is azt mondtam, hogy az ütközés Szczesny hibája volt. A Sofascore-on ő kapta a legalacsonyabb értéket, rosszabbat, mint a Benfica kapusa. Szerintem inkább egálban voltak, egyiküknek sem ez volt élete meccse.
Azért ez nem volt egy elfogadható produkció...brazilfan írta: ↑2025.01.22. 06:53:51Szerintem sem volt 11-es, nem ért a csatár lábához.geridoss írta: ↑2025.01.22. 01:12:03A portugálok 2. góljánál szerintem teljesen jól jött ki, ha nem ér bele Balde, simán elrúgja a labdát a lengyel, itt inkább az egymás nem megértését venném hibának, mintsem a kijövetelt, azzal nem volt baj.
A harmadik góljuknál meg szimplán nem volt kontakt, ott a csatárnak sárga színlelésért és kifelé szabadrúgás, nem hogy 11-es... kész röhej volt, hogy ezt megadták.
A 2. gól szerintem az ő hibája volt, a visszafelé futó Baldénak a feje fölött szálló labdát kellett figyelnie, nem a kapust, Szczesnynek viszont látnia kellett Baldét.
Szerintem sem volt 11-es, nem ért a csatár lábához.geridoss írta: ↑2025.01.22. 01:12:03A portugálok 2. góljánál szerintem teljesen jól jött ki, ha nem ér bele Balde, simán elrúgja a labdát a lengyel, itt inkább az egymás nem megértését venném hibának, mintsem a kijövetelt, azzal nem volt baj.
A harmadik góljuknál meg szimplán nem volt kontakt, ott a csatárnak sárga színlelésért és kifelé szabadrúgás, nem hogy 11-es... kész röhej volt, hogy ezt megadták.
Köszi, talán jó is, remélem egy B sorral állunk ki egy ilyen durva hét utána, 10 emberes meccsel. Persze ez pont nem kapusposzton számított volna.