bence0330 írta: ↑2025.01.20. 16:46:21
Persze, felmagasztaltam Ferránt. Vasvillával küldeném el.

Érdekelne ez a felmagasztalós hsz. De igen, most nem fogok utánanézni, de tippre november óta jobb a gól/perc mutatója, ha meg levesszük a tizirúgást, pláne, megint csak tipp, de szerintem nem is kicsi az a különbség. De vegyük kb egálnak. Akkor Ferránnál sincs 20-30 jobb középcsatár Európában? Nagyon remélem, hogy igen. Nálam kb egy szint a kettő hónapok óta, de a statok sem mondanak mást. Voltak napok, mikor Ferránt elé tettem volna a sorban, mikor épp gólokat lőtt beállva, azt meglovagoltam volna kicsit jobban, mert tudja a fene, mikor lesz nála ilyen megint.
Bár nem történt ilyen, de továbbra is fenntartom a jogot, hogy szurkolói érzelmi elfogultságból pozitív, vagy épp negatív fényben tüntessek fel valakit, nyilván viszonylag normális, nem sértő megfogalmazással.
Én Ferránt TÖBBET játszatnám az ilyen meccseken, mert Lewyhez képes szerintem már sok hete jobb megoldás, az ilyen szitukban mindig. Rendre hozott is gólokat. Lewy az égvilágon semmit nem tud hozzátenni egy ilyen meccshez, amúgy még top formájában is necces neki, nemhogy így. Ferrán már azzal több, hogy kiugratható. Szerintem lőtt volna gólt tegnap kezdőként, vagy legalábbis lett volna rá esélye legalább.
Erre gondoltam, de nem csoda hogy elsikkad a folyamatos hsz termelésed mellett.
Igazat is tudnék adni, de a puszta tények teljesen mást mondanak.
Sajnos azt tudjuk, hogy milyen amikor Ferran huzamosabb ideig játszik: gólt lő, gólokat lő, majd full kút. Ez a tendencia évek óta.
Lewa meg olyan amilyen, sose kedveltem a lengyelt. De Ferran nem jobb, se ugyanolyan, pusztán borzalmas.
Akkor inkább játszunk a Yamal-Raphinha kettőssel elől, és egy stabilabb kp-val, szerintem többre mennénk hosszútávon.
Reméljük a legjobbakat, hogy nyáron megoldódik ez a probléma.
Az biztos, hogy Ferran nem megoldás, ez kiderült már párszor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."