Peter írta: ↑2025.01.23. 00:25:14
bence0330 írta: ↑2025.01.22. 10:19:16
Tökmindegy. Ha Mosonmagyaróvár III játékosait kell beállítani, akkor őket kell. Flick is ezzel futott bele a késbe ősszel
Pena; Martin-Dominguez-Eric-Fort; Gavi-Frenkie; Fati-Torre-Torres; Pau.
Neked írtam, hogy te írsz alternatív valóságról.....amikor az őszi rotációk elmaradásának hiányáról írtál.
A jelenlegi aktuális lehetőséget nem lehet csak úgy visszamenőlegesen őszre vagy decemberre visszaültetni.
Erre írtam, hogy alternatív valósággal lehet játszani, de semmin sem változtat.
Sajnos nem voltak megfelelő rotációra alkalmas lehetőségek.
Hangsúlyozom, megfelelő. tehát nem létszám, hanem minőség tekintetében.
Ez a valóság és ebben semmi alternatív nincs.
Márminthogy ezt arra érted, hogy nincs bizonyíték arra, hogy ha pihentet akkor jobbak lennénk azóta a bajnokságban? Mert akkor értem. Persze, bizonyíték soha nem lesz semmilyen döntésre a fociban.

Ez mind szubjektív. Én azt láttam, hogy a sejhajukon vették a legjobbjaink a levegőt, elkezdtek pontatlanok lenni, az egyik legjobbunk izomtúlterhelésbe sérült le (ami ugye nomen est omen túljátszatást jelent, nem lett volna jobb helyette akár a takarítót is játszatni kicsit, cserébe több meccsen lehetett volna a kicsi a pályán?), és emellett 1/8-as sorozatba kezdtünk a bajnokságban, szóval részemről szembeötlő az összefüggés, hogy komoly gondok voltak a rotálással (nyilván láthatom rosszul, de én így logikázom). Elég gyanús sorozat, és elég nehéz elképzelni, hogy lehetett volna ennél rosszabb, ha néha felküldjük a B sort. 6-7 meccsenként akár csak. De amikor bedobta a B csapatot mikor fáradtak voltak a játékosaink (Osasuna meccsen asszem), simán buktunk, aztán megint jött egy győzelmi sorozat, az eléggé úgy nézett ki, hogy van összefüggés. Ott nagyon örültem, azt hittem Flick ezt a hosszabb távú gondolkodást fogja nyomatni, szerintem egy kisebb csapatnál ezt is tenné, de itt ez elég nehéz a média és a nyomás miatt (nekem legalábbis ez a tippem arra, miért hagyta félbe ezt a vonalat, ami pedig működött).
Persze, szerintem sincs, sőt, főleg nem volt minőségi csere, de ez tökmindegy, erre írtam, hogy MMÓ III játékosait kell beállítani, akkor is rotálni kell, teljesen mindegy, mi a minőség. Máskülönben a kezdő sorunk is meghal, és már velük sem fogunk tudni nyerni, főleg hosszabb távon, lásd bajnokság. Ha gyenge a cseresorunk, akkor kerek perec a B sorral le kell adni egy meccset, hogy utána húzzuk a többit. Jó lenne, ha nem így lenne, és lenne egy korrekt cseresorunk, de a kezdőink szemszögéből mindegy, kik a cserék, ők arra szorulnak. Főleg egy Yamal-Raphinha-Lewy kormegoszlású és munkamorálú trió ebben a rendszerben.
No meg az a B sor sem olyan gyenge, hogy biztos vereség lenne. Most már semmiképp, november körül sem, de akkor azért elég sanszos volt, hogy automatikusan azt jelentené. Plusz ha kicsit tűzben lennének tartva, alighanem beszállva is jobbak lennének. Ha most bedobnánk egy Fortot, aki arra sem emlékszik, milyen a pálya, és elkövetne egy hibát, elég jogtalan lenne elítélni érte.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy