Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
ocsike83
Jugador d'estrella

2025.01.30. 12:43:49

Azért a tegnapi napon megmutatkozott, hogy ha egy csapat próbálja uralni a középpályát és megfojtani a mi középpályásainkat, akkor azért vastagon előjönnek a hibáink. Tegyük hozzá, hogy az Atalanta teljesen szimpatikus módon csinálta azt, amit csinált. Nekem már régóta ők az egyik nagy kedvenceim az olasz bajnokságból. Védekeztek masszívan, 1. félidőben uralták a középpályát és maradt így is nem kevés energiájuk támadni.
Ha beszorítják a középpályásaikat, csak a védők tudnák felrúgni a labdákat előre, de azok meg olyanok, amilyenek.
Tegnapit látva:
- kapusposzt: felépül TS és rendben vagyunk és/vagy kell egy megbízható cserekapus. Sem Pena, sem TEK nem szint....
- védők: darabra megvagyunk, talán jövőre is megleszünk. Tah érkezésével, Inigo maradásával ide nem kell több ember.
- középpálya: valaki kell még oda, mert ha beszorulunk, senkiben nincs meg az a +, ami kellene. És erre a Leganes szintű csapatok is rájöttek sajnos.
- támadók: mindhárom pozíció erősítésre szorul. Raphinha és Yamal lassan csapágyas lesz, nincs MINŐSÉGI cseréjük, míg Lewa lassan Benny Hill Show-ba illő, amit művel.

Nyilván álom, de akkor is jó lenne ez az 5 + Tah igazolás.
Més que un club :P
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.01.29. 19:30:19

Zoldbela írta:
2025.01.29. 19:29:36
bence0330 írta:
2025.01.29. 19:27:03

Az úgy igen, de az elmúlt éveinket nézve ezt kizártnak tartom. Ha valami csoda folytán ez az egész megtörténne, szurkolok, hogy ne így legyen, de Flicknek és Xavinak pl. Lewy is kicsit sok. Flicknek kevésbé, ő azért kicsit keményebb, de Lewy sehol nincs Messi ázsiójához képest. Meg amúgy a játéktudása sincs sehol sem hozzá, és Messi alig idősebb, nem látom be, miért focizna kevesebbet, mint Lewy.

Nyilván én nem hiszem, hogy ennek bármi realitása van, ez csak ilyen elméleti kérdés. :)
Ezek szerint te is úgy látod, hogy jobban beférne a csapatba mint Lewi! :)
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.01.29. 19:29:36

Álmodozunk! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zoldbela 2025.01.29. 19:31:05-kor.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.01.29. 19:27:03

Zoldbela írta:
2025.01.29. 19:22:56
bence0330 írta:
2025.01.29. 18:37:51
Valahogy így gondolom én is. Mint sokaknak, nekem is messze all-time kedvencem, de az utolsó 1-2 évben már éreztem azt, hogy a játékosaink gyengébben teljesítenek miatta, vagy jobb megfogalmazás, hogy nem tudnak olyan szinten kibontakozni. Nem Messi hibája, nyilván, de olyan szinten volt akkor minden más játékos felett, hogy kb hülye lettél volna a csapattársaként nem neki passzolni mindig a labdát. Rövidtávon szerintem többet adna, mint elvenne, és sanszos, hogy Flick integrálni tudná úgy, hogy nem FC Messi lenne körítéssel. De ha ezt nem tudná megoldani, akkor kezdhetnénk utána előlről. Szerintem amikor elment, az nem hasonlítható CR7-hez, aki egy piszok nagy gólvágó volt, de ennyi. Ő nem maga a csapat volt. Messi igen. 2-3 évig szerintem tuti éreztük a hatását. Nagyon nagy élmény lenne újra látni, de nálam ha racionálisan próbálom végiggondolni, inkább azt mondanám, hogy ne.
A felvetett "lehetőség" nyilván nem azt jelentené, hogy Messi csúcs gázsival, minden meccset végigjátszana, de hogy a közönség megőrülne, ha újból Barca mezben látná játszani, az biztos.
Ha meccsenként húsz percet játszva tudná segíteni a csapatot, és mellé még címeket is nyernének, az mindenkinek ajándék lenne!
Az úgy igen, de az elmúlt éveinket nézve ezt kizártnak tartom. Ha valami csoda folytán ez az egész megtörténne, szurkolok, hogy ne így legyen, de Flicknek és Xavinak pl. Lewy is kicsit sok. Flicknek kevésbé, ő azért kicsit keményebb, de Lewy sehol nincs Messi ázsiójához képest. Meg amúgy a játéktudása sincs sehol sem hozzá, és Messi alig idősebb, nem látom be, miért focizna kevesebbet, mint Lewy.

Nyilván én nem hiszem, hogy ennek bármi realitása van, ez csak ilyen elméleti kérdés. :)
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.01.29. 19:22:56

bence0330 írta:
Valahogy így gondolom én is. Mint sokaknak, nekem is messze all-time kedvencem, de az utolsó 1-2 évben már éreztem azt, hogy a játékosaink gyengébben teljesítenek miatta, vagy jobb megfogalmazás, hogy nem tudnak olyan szinten kibontakozni. Nem Messi hibája, nyilván, de olyan szinten volt akkor minden más játékos felett, hogy kb hülye lettél volna a csapattársaként nem neki passzolni mindig a labdát. Rövidtávon szerintem többet adna, mint elvenne, és sanszos, hogy Flick integrálni tudná úgy, hogy nem FC Messi lenne körítéssel. De ha ezt nem tudná megoldani, akkor kezdhetnénk utána előlről. Szerintem amikor elment, az nem hasonlítható CR7-hez, aki egy piszok nagy gólvágó volt, de ennyi. Ő nem maga a csapat volt. Messi igen. 2-3 évig szerintem tuti éreztük a hatását. Nagyon nagy élmény lenne újra látni, de nálam ha racionálisan próbálom végiggondolni, inkább azt mondanám, hogy ne.
A felvetett "lehetőség" nyilván nem azt jelentené, hogy Messi csúcs gázsival, minden meccset végigjátszana, de hogy a közönség megőrülne, ha újból Barca mezben látná játszani, az biztos.
Ha meccsenként húsz percet játszva tudná segíteni a csapatot, és mellé még címeket is nyernének, az mindenkinek ajándék lenne!
bence0330

Feast4 írta:
2025.01.29. 15:24:41
Troym írta:
2025.01.28. 22:57:28
Messi lehet nem hosszabbít Miamiban, csak meg kéne próbálni szerződtetni 1 búcsúszezonra az új Camp Nouban, akkor a 2026 VB-vel érhetne véget a karrierje. Hátha ezzel Lewy is útnak indulna, mert amúgy cserepadra kerülne.
Úgy, hogy szeretem imádom és mai napig tartom, hogy minden idők legjobb játékosa és még mindig tudna hozni nekünk pluszt és valóban oltári lenne ha még egy utolsó nagy eredménnyel búcsúzna el Európában nem tudom, hogy mennyire jó ötlet ez.

Elment nehezen épültünk fel belőle. Új csapat épült, most kezdünk el tényleg lábra állni és járni. Nem tudom, mennyire kell mellénk megint egy mankó.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Kap
Barça C

2025.01.29. 18:19:28

Szépen haladunk, már Xavi érkezése óta kisebb-nagyobb lépésekben törünk felfele. Jelenleg baromi jó nézni is a csapatot. Tényleg úgy tűnik hogy hosszútávon is ütőképesek lehetünk. Ha bármelyik másik még aktív legendánkról lenne szó azt mondanám, hogy inkább ne nyúljunk bele a csapatba feleslegesen. Messi nyilván mindenkinél feljebb van egy polcal. Többet adna, mint elvenne szerintem, és még mindig tudna adni egy nagy lökést. Laportáék körében is csak előkerül ez a téma.
Feast4
Director del Fútbol

2025.01.29. 15:24:41

Troym írta:
Messi lehet nem hosszabbít Miamiban, csak meg kéne próbálni szerződtetni 1 búcsúszezonra az új Camp Nouban, akkor a 2026 VB-vel érhetne véget a karrierje. Hátha ezzel Lewy is útnak indulna, mert amúgy cserepadra kerülne.
Úgy, hogy szeretem imádom és mai napig tartom, hogy minden idők legjobb játékosa és még mindig tudna hozni nekünk pluszt és valóban oltári lenne ha még egy utolsó nagy eredménnyel búcsúzna el Európában nem tudom, hogy mennyire jó ötlet ez.

Elment nehezen épültünk fel belőle. Új csapat épült, mopst kezdünk el tényleg lábra állni és járni. Nem tudom, mennyire kell mellénk megint egy mankó.
Kép
epping
Barça B

2025.01.29. 14:10:49

Ezek a srácok csak a mi buborékunkból nézve keresnek "végtelen" pénzt. A sajátjukból nézve meg a tápláléklánc legalján vannak. Azért mert mi nem tudjuk elképzelni miket vesznek azon a szinten, attól még ugyanúgy megvannak ott is a különbség. Mittomén, helikopter, magánrepülő, yact, szálloda, ilyenek. Ettől a szinttől még ők is távol lesznek. Márpedig az emberek felfelé tekintgetnek, sosem lefelé. Mi sem a nigériai polgárokhoz mérjük magunkat, hanem mondjuk a németekhez.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.29. 13:11:16

Cseri írta:
2025.01.29. 12:58:21
Azért az tegyük hozzá, hogy ezek a fizetések a profi focisták között számítanak alacsonynak, a spanyol átlagbér kb. 30 ezer euró per év. Azaz 18-20 éves kölykök ennek a többszörösét keresik már most. Vélhetőleg éhen akkor sem halnának, sem ők, sem a családjuk, ha Európában maradnak.
Nem értek egyet a döntésével, én is kiakadtam, de ahogy írtam, ez van.
Jöhet azzal, hogy ő csak 10-15 évet tud dolgozni, utána nehéz állást találnia a focin kívül, stb.
Szerintem a játékosokat nem érdekli, hogy az elsőosztályú Sevilla, Valencia, Deportivo, Santander, Zaragoza fizeti ki, hogy túlköltekeznek, túl magas fizetéseket adnak. Ha korlátozzák a megélhetésüket, szerintem nincs jogunk számon kérni őket.
Talán PR42 írta, hogy lesz következménye hosszabb távon. Valószínűleg itt is egy példát láthatunk rá.
Cseri
Entrenador del Barça

2025.01.29. 12:58:21

FcBarcelona1 írta:
2025.01.29. 12:18:55

Szerintem:
Elvileg Casado 520 ezret
Bernal 320 ezret
Keres.
Valószínűleg látja, hogy a Barca csapatába nincs sok esélye bekerülni. Ha lesz pénz, igazolunk is a posztra, másik kettő előtte van, Bernalt generációs tehetségnek tartják évek óta.
Van lehetősége, ha jól teljesít, és az első osztályba befér, elmenni ilyen Getafe, Betis szintű csapatokba. Alena 630, Bartra veteránként 2 milliót keres, mind Capology, mind bruttó.
Veiga elvileg 12 milliót keres bruttóban. Ha csak a felét kapja, akkor is sokszorosa a jelenlegi, várható bérének. Lehet tízszerese mondjuk. Utána visszajöhet pár év múlva első vagy másodosztályba játszani, hasonló bérért, mint amit most kaphatna.
És akkor ott van az FFP, sok csapat, mint a Betis, sakkozik, hogy ki mennyiért fér bele a bérsapkába.
Elzárták a pénzcsapot, így kevesebb pénz jut vissza a kisebb, vagy akár másodosztályú csapatokhoz.
Pár éve vettünk volna pl. egy Baenat, Villarreal egy Moleirot, Las Palmas egy másodosztályú játékost, és így tovább.
Eddig a PL volt felvásárlója a spanyol fiataloknak, de ott a legkisebb csapatok is szórják a pénzeket, valószínűleg ha nagy tehetségnek tartanák, akkor már kapott volna ajánlatokat, Citytől, Arsenaltól stb.
Majd huszonévesen visszajön gazdag emberként karriert építeni ha szerencséje van, egy Betisben, vagy elfocizgat egy alsóbb osztályban.
Nem azt mondom, hogy megértem, de ez van. A pénzt választotta.
Azért az tegyük hozzá, hogy ezek a fizetések a profi focisták között számítanak alacsonynak, a spanyol átlagbér kb. 30 ezer euró per év. Azaz 18-20 éves kölykök ennek a többszörösét keresik már most. Vélhetőleg éhen akkor sem halnának, sem ők, sem a családjuk, ha Európában maradnak.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
ocsike83
Jugador d'estrella

2025.01.29. 12:22:12

Feltehetően egy "jó" atyai, vagy anyai tanács hatására mennek oda.
Összerakták, hogy kb. a spanyol III. osztályban vannak most, hányan vannak a posztjukon, mennyi idő mire beverekedik magukat akárcsak a nagycsapat keretébe, aztán jönnek a soha véget nem érő kölcsönök, és kiszámolták, hogy ezzel mennyit is fognak keresni.

4-5 év múlva csilliárdosan visszajönnek a spanyol ligába (ki tudja, addig hova süllyed ez az egész) és egy Getafe / Espanyol szintre akkor is jók lesznek majd.
Több pénzük lesz akkor, mintha egész pályafutásukat itt töltenék.

Szerk.: közben FcBarcelona1-val kb. szóról szóra ugyanazon a véleményen vagyunk. :-)
Més que un club :P
bence0330

2025.01.29. 12:21:45

Troym írta:
2025.01.29. 12:09:07
bence0330 írta:
2025.01.29. 11:38:08
Nem vagyok benne biztos, hogy ekkora a szakadék ma már a két kontinens között. Szerintem ha odamész, és amúgy nagyon jó vagy, simán lehetsz válogatott, sok példa van rá. Valószínűleg nehezebb, ja. Abban sem vagyok biztos, hogy ha mondjuk valaki 2-3 évre oda megy, és betegre keresi magát, aztán visszajön, akkor nem kerülhet simán egy top klubhoz. Szóval nem nagyon hiszem, hogy ezzel tönkrevágja a karrierjét, bármelyik jobb játékos (amelyik nincs kiöregedve), simán visszajöhetne szerintem, ha akarna, lenne kérő is bőven.
Pedig nincs olyan példa (vagy azt mondom én biztosan nem tudok), hogy valaki noname módon elmegy ilyen helyre 18-20 évesen és topklubhoz kerül vissza, vagy válogatott lesz.
Olyan van, hogy letesz először valamit az asztalra, kimegy 25-35 éves kora között és továbbra is behívják a válogatottba onnan, vagy lehet 1-2 ember visszatér Európába, de még az is elenyésző.
Igen, egyelőre valóban inkább a befutott játékosok maradnak a válogatottak/topligák látókörében, de kb úgy tavalyig csak ilyen játékosok mentek ki, szóval nem is nagyon lehetett ez máshogy, ha egyszer fiatalok nem mentek ki, nyilván nem is jöhettek vissza. Mostanában már nem csak a kiöregedett játékosok lépnek. Szerintem ez a rendszer folyamatosan változik már önmagában azzal is, hogy már a fiatalok is elkezdtek kijárni. Ez friss folyamat, és szerintem ezzel, hogy már tehetségek is kimennek, elkerülhetetlen, hogy monitorozzák őket kint, hülye lenne egy válogatott szövetségi kapitány vagy mondjuk egy City scout nem figyelni egy tehetséges spanyol játékost, csak azért, mert nem Európában focizik. Annyira robbanásszerűen jön fel a szaúdi liga, hogy ami kis súlya már most is van, az biztos, hogy többszöröződni fog, szem előtt lesz. Most a vita kedvéért tételezzük fel, hogy Pau Prim a legjobb spanyol vkp lesz mondjuk már 2 év múlva, és kint fog játszani. El nem tudom képzelni, hogy de la Fuente nem hívná be, ha erősítené a csapatot.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.29. 12:18:55

Troym írta:
2025.01.29. 11:29:37
FcBarcelona1 írta:
2025.01.29. 10:44:00
Sport szerint közel volt a megegyezés Pau Primmel a hosszabbításról, amikor visszautasíthatatlan ajánlatot kapott Quatarból.
Vajon mi lehet az a visszautasíthatatlan ajánlat, hogy 18 évesen hazavágod a karriered és elmész a világ végére, még csak nem is a jobban szem előtt levő szaudi, hanem a katari ligába??? Adnak 100 milliót / év 4 évig, hogy tedd tönkre a pályafutásod, mondj le a válogatottságról, vagy mit tudnak ajánlani, egy saját olajkutat?

Ha elvinné a srácot a Bayern, PSG, valami PL csapat esküszöm érteném és meg se lepődnék, de ez??
Szerintem:
Elvileg Casado 520 ezret
Bernal 320 ezret
Keres.
Valószínűleg látja, hogy a Barca csapatába nincs sok esélye bekerülni. Ha lesz pénz, igazolunk is a posztra, másik kettő előtte van, Bernalt generációs tehetségnek tartják évek óta.
Van lehetősége, ha jól teljesít, és az első osztályba befér, elmenni ilyen Getafe, Betis szintű csapatokba. Alena 630, Bartra veteránként 2 milliót keres, mind Capology, mind bruttó.
Veiga elvileg 12 milliót keres bruttóban. Ha csak a felét kapja, akkor is sokszorosa a jelenlegi, várható bérének. Lehet tízszerese mondjuk. Utána visszajöhet pár év múlva első vagy másodosztályba játszani, hasonló bérért, mint amit most kaphatna.
És akkor ott van az FFP, sok csapat, mint a Betis, sakkozik, hogy ki mennyiért fér bele a bérsapkába.
Elzárták a pénzcsapot, így kevesebb pénz jut vissza a kisebb, vagy akár másodosztályú csapatokhoz.
Pár éve vettünk volna pl. egy Baenat, Villarreal egy Moleirot, Las Palmas egy másodosztályú játékost, és így tovább.
Eddig a PL volt felvásárlója a spanyol fiataloknak, de ott a legkisebb csapatok is szórják a pénzeket, valószínűleg ha nagy tehetségnek tartanák, akkor már kapott volna ajánlatokat, Citytől, Arsenaltól stb.
Majd huszonévesen visszajön gazdag emberként karriert építeni ha szerencséje van, egy Betisben, vagy elfocizgat egy alsóbb osztályban.
Nem azt mondom, hogy megértem, de ez van. A pénzt választotta.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.29. 12:09:07

bence0330 írta:
Nem vagyok benne biztos, hogy ekkora a szakadék ma már a két kontinens között. Szerintem ha odamész, és amúgy nagyon jó vagy, simán lehetsz válogatott, sok példa van rá. Valószínűleg nehezebb, ja. Abban sem vagyok biztos, hogy ha mondjuk valaki 2-3 évre oda megy, és betegre keresi magát, aztán visszajön, akkor nem kerülhet simán egy top klubhoz. Szóval nem nagyon hiszem, hogy ezzel tönkrevágja a karrierjét, bármelyik jobb játékos (amelyik nincs kiöregedve), simán visszajöhetne szerintem, ha akarna, lenne kérő is bőven.
Pedig nincs olyan példa (vagy azt mondom én biztosan nem tudok), hogy valaki noname módon elmegy ilyen helyre 18-20 évesen és topklubhoz kerül vissza, vagy válogatott lesz.
Olyan van, hogy letesz először valamit az asztalra, kimegy 25-35 éves kora között és továbbra is behívják a válogatottba onnan, vagy lehet 1-2 ember visszatér Európába, de még az is elenyésző.
bence0330

Troym írta:
FcBarcelona1 írta:
Sport szerint közel volt a megegyezés Pau Primmel a hosszabbításról, amikor visszautasíthatatlan ajánlatot kapott Quatarból.
Vajon mi lehet az a visszautasíthatatlan ajánlat, hogy 18 évesen hazavágod a karriered és elmész a világ végére, még csak nem is a jobban szem előtt levő szaudi, hanem a katari ligába??? Adnak 100 milliót / év 4 évig, hogy tedd tönkre a pályafutásod, mondj le a válogatottságról, vagy mit tudnak ajánlani, egy saját olajkutat?

Ha elvinné a srácot a Bayern, PSG, valami PL csapat esküszöm érteném és meg se lepődnék, de ez??

Ahogy egyre inkább trenddé válik, a scoutok meg akár az edzők is szerintem egyre jobban áttekintenek oda is a felhozatal miatt. Egyre inkább közvetítik világszerte a szaúdi bajnokságot, már ugyebár nálunk is. 1-2 év múlva valószínűleg még sokkal inkább szem előtt lesz az egész, mint most. Én abban sem vagyok biztos, hogy nem jön 1-2 top közel-keleti csapat a BL-be akár pár év múlva.

Nem mondom, hogy én elmennék, eszem ágában nem lenne, szerintem a végtelen pénz + a jobb élet, álmok megélése sokkal jobb, mint végtelen*5 pénz, de szerintem a kép már árnyaltabb kicsit ennél.
Troym
Director del Fútbol

FcBarcelona1 írta:

FcBarcelona1
Entrenador del Barça

A Roma a Las Palmassal tárgyal Mika Marmol leigazolása kapcsán, a Leverkusenbe távozó Hermoso helyére.
A Roma 6 milliót ajánlott, a Las Palmas kitart a 10 milliós kivásárlási ár mellett.
Az esetleges eladás 50%-a a Barcat illeti meg.

Troym
Director del Fútbol

Peter
Director del Fútbol

2025.01.28. 21:20:31

gránit írta:
2025.01.28. 20:12:54
....és volt(ak) aki(k) felértek és odaértek középpályásként.... :D
gránit
Director del Fútbol

2025.01.28. 20:12:54

Peter írta:
2025.01.28. 14:16:59
[Na ilyenkor van bennünk meg az az egyedi képesség, hogy valami potenciális cserecsatárt akasztunk le okosba occsóét.... :D
Csak ne szélsőt.

Érdemes megnézni a Valencia elleni helyezkedésünket. Gyakorlatilag három centerrel játszottunk egyszerre. Az egész csapat befelé húz. Ehhez képest, tartok attól, hogy igazolgatják majd a semmirekellő, hétgólos szélsőket.

https://as.com/resultados/futbol/primer ... adisticas/
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.28. 20:07:19

davi10 írta:
2025.01.28. 18:40:16
Van egy olyan érzésem, hogy se Chris, se Fati nem fog távozni, viszont Valle + a 2 B-s gyerek szaudi eladásából el fogjuk hozni végül Rashford-ot.
Tudtommal a B-s eladások nem számítanak bele az FFP-be.
Jó kérdés, ha befolyik 10 millió, (Elvileg 8-10 körül írta Romano Unai és Prim árát, de Prim lehet, hogy csak nyáron távozik, ingyen)az garancia e arra, hogy egy játékos bérét ki tudjuk fizetni.
La Ligánál ki tudja.
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.28. 18:40:16

Van egy olyan érzésem, hogy se Chris, se Fati nem fog távozni, viszont Valle + a 2 B-s gyerek szaudi eladásából el fogjuk hozni végül Rashford-ot.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Peter
Director del Fútbol

2025.01.28. 17:15:47

Troym írta:
2025.01.28. 16:22:06
na akkor nem ő lesz a bhv következő szezonban...marad GM, ez mennyire megnyugtató #-o
bhv előtt még talán egy kicsit meg is lehetne szűrni a lasztikat éa akkor talán lehetne egy csöppet ez is megnyugtatóbb, de a meccs akkor meccs, ha izgalmas
Troym
Director del Fútbol

2025.01.28. 16:22:06

"Alex Valle to Como. Here we go! Loan deal with an option to buy for €6m."

na akkor nem ő lesz a bhv következő szezonban...marad GM, ez mennyire megnyugtató #-o
Válasz küldése