Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a fontossági sorrendre gondoltam egyrészt, másrészt hányszor láttuk, hogy valaki jól játszik, odaadjuk a kincseskamra kulcsát és valahogy visszaesik.
Noha ezzel egyetértek, logikailag az övé kevésbé fontos, viszont nála kicsinek tűnik a rizikófaktor sérülésügyileg pl. De én is Pedriék utánra tenném, persze ez lehet addig le is lesz zongorázvaTroym írta: ↑2025.01.23. 22:44:14Elég időszerűtlennek érzem, amíg kb 10 játékos szerződése 2026-ban jár le, addig pont az övé 2027-ben.
Nálam csak azután kerülne szóba egyáltalán Raphinha, ha hosszabbítottunk azokkal, akikkel szerettünk volna (Gondolom Pedri, Gavi, Yamal, Fort, Torre, Christensen, kérdéses gondolom Decoéknak EG, Frenkie, Pena, Lewa) és megszereztük, akiket akartunk a nyáron.
Ha csak 2025 decemberben ajánlanak neki szerződést, akkor sem dől össze a világ és addig meg lehet nézni, hogy huzamosan tud ennyire jól játszani, vagy ez a szezonja kiugró.
Elég időszerűtlennek érzem, amíg kb 10 játékos szerződése 2026-ban jár le, addig pont az övé 2027-ben.
Érdekes próba lenne, de félek, hogy meghalna kilencesben. Már kicsit az is sok neki, amikor ilyen full second strikerbe van feltolva, ő képességeit tekintve egy igazi elit kulcspasszos-előkészítő, másodállásban gólszerző, persze ha épp baromi magasan van az önbizalma, és a gólszerzés is elit szinten megy neki, az fontosabb, helyezzük arra a hangsúlyt.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.22. 08:54:19Szerk: ha mégis jönne Nico Williams vagy más szélső a nyáron, én tényleg kipróbálnám Raphinhát csatárban Lewy helyett, összjátékban sokkal jobb, gólerős is, és elég jól fejel. Középen sokkal jobb, és a letámadás is jobb lehetne.
Nem mindig fog tudni koncentrálni. Én az elsők között voltam, akik elkezdték őt megvédeni, dicsérgetni, nagyon tetszett a csupaszív játéka, a jaguárszerű, csupa izom robbanékonysága, és nem értettem, hogy hogyan merülhetett fel néhányakban az elküldése.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.22. 08:54:19Remélem fejben tud koncentrálni egész szezonban, és elkerülik a sérülések,
Frenkienek átadni a karszalagot futott ki a pálya szélére, csak úgy tűnt elsőre, mintha őt cserélnék le, mert pont váltott a kamera, ahogy elkezdett a pad felé futni.
Közben amit lehetett Laporta is elkövetett, igazából komolyabb pénzt játékos eladásokból lehetne generálni, csak ha senki se akar menni úgy nehéz. Minél tovább kell menni a BL-ben az a tavalyi utolsó kör is most nagyon hiányzik, ha jól tudom, amiatt maradtunk le a klub vb-ről is. Ami szintén bevétel. Ilyen amerikai és hasonló túrákból lehet nagy pénzeket szakítani, csak már így is sok a meccs és nem is nagyon fér bele a naptárba.Troym írta: ↑2025.01.07. 21:03:40Kb. elmondta, amit mindenki gondol a futballvilágban a Barcáról amúgy is, ne legyünk már képmutatóak, hogy valami sokkoló, vagy amatőr nyilatkozatot tett. Pont akkor lett volna gáz, ha elkezdi szajkózni, hogy nem nagy dolog, ez egy nagy klub stb.
Valljuk inkább be:
A klub reputációja a béka hátsója alatt van.
Minden megkeresett játékos csak még több biztosítékkal lesz hajlandó érkezni, hogy ne járjanak úgy, mint Olmo, minden ügynök biztos még több jutalékot kér...
A PR rémálom meg nem Raphinha nyilatkozata, hanem ez az ügy maga, inkább azzal foglalkozzon Laporta.
Gündogan esete kicsit más. Rákenni egy játékosra a vereséget, ezzel az egész öltöző hangulatát felborítani nem profi játékosra vall. Ez olyan mint Raphinhára kenni az Atletico elleni vereséget, mert tiszta ziccereket rontott. A brazil azért diplomatikus és intelligens, egyáltalán nem volt durva, amit beszólt. Nem sértett meg vele senkit, nem állt bele senkibe. Egy korrekt nyilatkozatot tett, bár nagyon kiragadták ezt az egy választ. Ha az egész nyilatkozatot nézzük, szerintem egyáltalán nem ment neki Laportáéknak. Ha a többi hasonló kérdésre adott válaszait nézzük, az összes olyan volt, reméljük, hogy hamarosan jó híreket kapunk, bízunk benne, hogy az illetékeseknek sikerül megoldani, reméljük nemsokára pályán lesznek stb.Ronaldinho&Barca írta: ↑2025.01.08. 10:42:53Gündogan mikor kinyitotta a száját és valós problémákat említett a culék fellázadtak és köpködték, a fórum nagy részével egyetemben, kíváncsi vagyok Raphinhára is ez a sors vár-e, egy biztos nekem óriásit nőtt a szememben, hatalmas szezonja van, óriásit melózik, e mellett nem vak és elmondja őszintén a gondolatait, ami kb nyílt titok, ahogy tette Xavi is. Ritka nagy játékos, eddig is kedveltem, de most mint embert is becsülöm.