Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ez egy remek kérdés.Troym írta: ↑2025.03.16. 18:31:28Általánosságban kérdezném, hogy melyik ponton jelenthető ki, hogy valakinek lefőtt a kávé? Ott van pl Gavi. Szerintem a sérülése óta értékelhetetlen a teljesítménye, a legnagyobb jóindulattal időhúzó csere. Meddig tart pl nála majd a türelem? Következő szezon közepéig? Annak a végéig? Mi lesz, ha a 2025/26 szezonban is ennyit hoz? Megéri megtartani? Várjunk rá, mert 17 évesen jó volt?
Nekem sem maradt meg semmi pozitív, inkább a negatív. Ha be is állt, akkor sem szántotta fel a pályát, nem voltak felsőpolcos megoldásai, inkább fásultság, sétálgatás, labdavesztések.
Néztem a Twitter-jét, de nem láttam ilyen hírt Fabrizio-tól...FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.22. 20:18:01BREAKING: Ansu Fati is expected to LEAVE Barcelona this summer.
@FabrizioRomano
Pedig Lewával középen inkább szélen játszott. Nem jelenti, hogy vonalszélsőként, de nem mozgott szabadon bent, ahogy Raphinha is például rendszeresen a bal oldalon veszi fel a labdákat, főleg amíg Balde fel nem ér. Nincs akkora területe, de a brazil is inkább úgy húzódik be, hogy sokszor magának teremti meg a helyet. Ebben Torres duplanulla. Elég beszédes, hogy Lewy mellett játszva kb. 400 perc alatt egyedül a BVB elleni meccsen tudott gólt lőni.gránit írta: ↑2025.02.08. 01:40:57Én Yamalt és Lewandowskit leszámítva nem látok elől kötött posztokat. Teljesen kötetlenül mozognak. Ha a labdaérintéseik pontjait nézzük, egész kavalkád rajzolódik ki. Ezek a posztok, amelyeken Raphinha, Fermín, Ferran, Olmo, Torre játszanak, teljesen kötetlenek. Itt nincs olyan, hogy szélső kell, vagy ilyen kell vagy olyan kell. Támadók kellenek, akik gólt tudnak lőni, és Flick úgy ítéli meg, hogy Fati nem tud annyit adni, mint az említett játékosaink. Én sem látom, miért kellene neki játszania. Akik előtte vannak a sorban, remek teljesítményt nyújtanak, szórják a gólokat, 35 meccsen 109 gól, ez egészen elképesztő, meccsenként több mint 3,0 gólt szerzünk átlagban, nem látom, Fati mi pluszt tudna nyújtani. Amikor játszott, nem láttam tőle semmit. Amikor Torre beállt nagyon kis időre, duplázott, és jelezte, hogy lehet rá számítani. Volt, aki több türelmet kapott? Lehet. De jelenleg semmi okot nem látok arra, miért kellene Fatinak játszania, és miért kellene bárki mást miatta a padra ültetni.
Én Yamalt és Lewandowskit leszámítva nem látok elől kötött posztokat. Teljesen kötetlenül mozognak. Ha a labdaérintéseik pontjait nézzük, egész kavalkád rajzolódik ki. Ezek a posztok, amelyeken Raphinha, Fermín, Ferran, Olmo, Torre játszanak, teljesen kötetlenek. Itt nincs olyan, hogy szélső kell, vagy ilyen kell vagy olyan kell. Támadók kellenek, akik gólt tudnak lőni, és Flick úgy ítéli meg, hogy Fati nem tud annyit adni, mint az említett játékosaink. Én sem látom, miért kellene neki játszania. Akik előtte vannak a sorban, remek teljesítményt nyújtanak, szórják a gólokat, 35 meccsen 109 gól, ez egészen elképesztő, meccsenként több mint 3,0 gólt szerzünk átlagban, nem látom, Fati mi pluszt tudna nyújtani. Amikor játszott, nem láttam tőle semmit. Amikor Torre beállt nagyon kis időre, duplázott, és jelezte, hogy lehet rá számítani. Volt, aki több türelmet kapott? Lehet. De jelenleg semmi okot nem látok arra, miért kellene Fatinak játszania, és miért kellene bárki mást miatta a padra ültetni.
Lehet, hogy szépen termelnek, bár ha az ellenfeleket és az eredményeket nézzük a BVB-n kívül, talán csak a Betis releváns.gránit írta: ↑2025.02.07. 17:39:51A szakmai indoklás a lehető legkárosabb lenne a játékos számára. Ha kiállna az edző, és elmondaná, hogy "ez a játékos nem elég jó, nem számítok rá, nincs szükségem rá, nem akarom a keretben látni. Szeretném, ha távozna, még a padra sem ültetem le, annyira béna, legyen csak tőlem minél távolabb, a lelátón vagy otthon, vagy ahol akar, csak a közelemben ne." Ez lenne a játékosnak a lehető legrosszabb.
Az indoklás a csapat összeállításából kiolvasható. Utolsó a sorban, a tartalékok tartaléka.
Azért nincs szüksége rá Flick-nek, mert Ferran is, Fermín is, Torre is rendre meghálálják a bizalmat, amikor lehetőséghez jutnak. Nagyon szépen termelnek. Ferrant divat leszólni, de nagyon szépen termel. 25 meccsen már 10 gólnál jár, ez nagyszerű, főleg cserejátékosként. Fermín szintén remek formában van, lövi a gólokat. Torre 12 meccsen 4 gól, minimális játékidővel ez fantasztikus. Annyira sokan vagyunk ezen a poszton, hogy még ő is kevés lehetőséget kap, pedig az egyik leghatékonyabb lövő a ligában. És még ő is alig-alig áll be. Értelemszerű, hogy Fati ilyen körülmények között nincs a keretben.
A kezdő sor Raphinha-Olmo-Yamal, Olmo sajnos gyakran sérült. Fermín, Ferran, Torre ott vannak tartalékban. Fati egyszerűen kiszorult a körből.