bence0330 írta: ↑2025.04.11. 17:34:47
Vele most vajon mi lesz? Egyszer beállt mutatóba, hogy létezik, vagy ez valaminek a kezdete? Ahogy átvette ütemben az indítást, ott lehetett látni a tehetségét, még ha utána (sok hónap kihagyás után érthető módon) rontott is egy egyszerű passzt utána.
Iszonyatosan sűrű program jön, remélhetőleg közel két hónapon át, ha 20 percekre be tudna állni Yamal vagy Rapha helyére, már megérné.
Kicsit rejtély/furcsa hogy ennyire szélsőhiányban Flick 20-30 percekre sem játszatja, de látva az ő és stábja munkásságát szinte biztos hogy jogos alapja lehet, tekintve hogy milyen lépéseket húzott meg amiket nem gondoltunk volna és őt igazolták, kezdve Araujoval aki fix kezdő volt előtte, Flick viszont nem siettette el + nem is nagyon játszatta amíg bele nem tanult a rendszerbe
De rekonstruálva az utóbbi pletykák, híresztelésekkel nagyjából 2 forgatókönyv a reális körülötte:
1. Flick tudatta vele hogy még messze áll a tőle elvárt szinttől ezért idén nem sok szerep jut neki így télen nézzen kölcsönbe csapat után(amit a hírek szerint Fati elutasított, emiatt simán lehet hogy Flick akkor azt mondta hogy nem játszol)
2. Az egész blöff és sajnos fizikálisan soha sem fogja bírni az élsport terhelését a szervezete, így 20-30 perc játék után várható az újabb sérülés vagy nagyon erős fájdalmak.
Én is olvastam az Al-nassr játékosmegfigyelői ott voltak és annak szólt, simán lehetséges és logikus hogy miért egy BL egyenes kieséses meccsen dobja be mikor ligában is lett volna rá lehetőség, amit viszont nagyon erősen remélek hogy ez Flickkel közös egyetértéssel történt hogy ha az eredmény úgy engedi akkor játszhat 5 percet, és nem pedig felsőbb utasításra kényszerítették Flickre rá, mert arra csúnyán ráfázunk előbb-utóbb(lásd Bayern).
Engem meglepne ha újból játszana sajnos, valami biztosan hiányzik nála ha Flick ennyire jegeli.