El Sie7e írta: ↑2025.02.06. 18:26:56
Ha nyomást gyakorolnak akkor büntessék meg. De pontosan mi is ez a nyomás gyakorlás? Egyenlőre azért sírnak mert a saját tevékenységüket vetítik le. Nem szerkesztett, hamisított videók szerepelnek ezekben hanem hivatalos közvetítések klipjei. Szegények ezt nem tudják kezelni akkor 80000-es stadionban feszült helyzetben, millók előtt élő adásban, hogy kezelik a szituációkat. Tehát konkrétan azt mondják ha látják, hogy mit csináltak ők maguk akkor az befolyásolja őket a jövőben? Akkor tiltsák el őket a tv nézéstől is nehogy lássanak egy sport összefoglalót. Újságot se olvassanak és az internetre még csak véletlenül se menjenek fel. Elég gyenge érvek ezek.
Ha tényleges befolyásolás van akkor mehet a bünti. Ez nem az. Ez csak picsogás a részükről.
Figyelj, nekem mind1, most írtam le, semlegességet várnék, sosem lesz az.
A CTA, RFEF, Tebas, klubok szerint nyomásgyakorlás, ami a Negreira ügyben büntetendő, amit be sem tudnak bizonyítani.
Ancelotti szerint azért jobbak az angol bírók, mert nincs rajtuk akkora nyomás...?
Itt nem kell sokat keresgetni
Közben rágalmazással, korrupcióval, csalással vádaskodnak. Meghamisított felvételekről írnak.
Cserében a nagy bizonyíték, hogy voltak tévedések, 50-50-es esetekben nem befújt történések, néhány egyenesen elfogult elvárás (Real TV, remélem nem gondolod, hogy ott minden jogos, akkor ilyen erővel nekünk is elmaradt vagy 10 büntető

)
Az UEFA szabályai tiltják a felvétel kiadását, a fichajes ellen eljárás indult, a felvételek nyilvánosságra tételével, linkeltem.
Szerk:
Hajdú B. István oldala:
A Real Madrid protokollajándékokat ajándékozott a játékvezetői csapatnak a Szuperkupa döntő előtt, de Manzano és csapata a Real Madrid TV által irántuk folytatott ellenségeskedés és kritikák miatt nem fogadták el őket
Amikor a szatyros bírónak is van önérzete