"az egyik gyanúsított arról vallott, hogy Asencio mutatta meg nekik a videót, valamint a WhatsApp-adatai is arról árulkodnak, hogy ő is megkapta a felvételt."
Ez konkrétan nem annyi, hogy neki megvolt egy felvétel, amit rögtön törölt, hanem a vád szerint az ottani törvények szerinti pedofilnak minősülő felvételeket osztott meg másokkal, az onnantól terjesztésnek minősül
epping írta: ↑2025.02.12. 11:17:01
Értem én, hogy a szavakon lovagolva a csaj kiskorú, de ezt nem lehet összemosni a klasszikus pedofil cselekedetekkel, amiben egy felnőtt és egy gyerek a szereplő.
Pedig ugyanaz, ezt hívják törvénynek. Ha ott egy 15 év, 364 napos ember kiskorú, akkor pedofília. Fekete-fehéren le van írva.
Amúgy egy kérdés: ha a te 15 éves lányod lenne, akkor is ilyen megengedő lennél azzal, aki terjeszti a róla készült ilyen tartalmakat?
Végül: Miért érdekel, hogy egy Barcás fórumon hogy nevezik? Nem tökmindegy számodra? Én se kérdezem a Barca játékosainak becenevét a Madridi fórumokon, teljesen irreleváns, se jobb, sem rosszabb napom nem lesz, mert valahogy hívnak valakit a Madrid szurkolók.