Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
epping
Barça B

2025.02.12. 13:35:19

MessiNeymarSuarez írta:
2025.02.12. 13:19:45

Egyrészt egy felnőtt(19 éves) volt együtt rajta egy 16 év alattival(16 a beleegyezési korhatár Spanyolországban) ami már önmagában problémás.

Eleve vicces Dani Alveshez hasonlítani mivel Alves megkapta a magáét, instant kirúgták a csapatából, raádásul a Camp Nou például biztosan kifütyülte volna pedig ő sokat tett azért hogy szeressék, ehhez képest Asencio nemhogy felfüggesztve nincs, de még játszhat is, ráadásul a Bernabeu közönsége meg a hírek ellenére is élteti(ami mindent elmond :roll: ).
Plusz a hírek alapján mutogatta, magyarul terjesztette nem pedig csak úgy kapta a felvételt amivel nem csinált semmit.

Ráadásul a konszenzus korhatára nem egyenlő a videofelvétel korhatárával, nemzetközi törvények alapján 18 év alattiról tilos, emellett még bele sem egyezett az áldozat.
Kíváncsi lennék miért nem szólalt meg az érintett hogy ki volt és ki nem.

De nem kell aggódni, befolyással ez is el lesz intézve az "ott se volt"-féle kimenetel garantált
Már az első csapatba kerülése előtt azt mondták hogy emiatt ugrott a RM-nál a karrierje, ehhez képest most épp a Bernabeu élteti, ami igencsak megkérdőjelezhető.
Negreirát meg felesleges felhoznod, azóta sem találtak semmi bizonyítékot rá, ellenben az elfogadott tény hogy a spanyol döntéshozók nagyon jelentős része nyíltan RM szimpatizáns.
Tehát betöltötte a beleegyezési korhatárt. Amúgy szakmailag deviánsnak (pedonak) az számít, aki serdülőkor előtt lévő, vagy magánál több, mint 5 évvel fiatalabb fiatakorú iránt érez szexuális vonzalmat. Tehát a 19 és 16 év esetén erről nem beszélhetünk.

Az, hogy Alvest kifütyülték volna, sosem tudjuk meg, mert nem lépett pályára. Ha Asenciot elítélik, és pályára lépne (nyilván nem tenné) őt is kifütyülnék. De ezt ugyanúgy nem tudjuk meg.

Nagyon kényelmes pozíció ez, hogy ha megússza a vádlott, akkor biztos csak elsikálták neki, és nem azért, mert nem bűnös. Komolytalanná is teszi az álláspontod. De ahogy korábban is írtam nem lehet mindent megúszni, lásd Alves.

A Negreira ügy a bizonyíték gyűjtés fázisában van, majd meglátjuk mit találnak.
szbsz írta:
2025.02.12. 13:16:41
Úriemberek klubja helyett pedofilok klubja lett a dologból a végére =D> Még csak annyi sincs bennük, hogy legalább a vezetőség kiadna egy hivatalos közleményt, hogy mélyen sajnálják az áldozatot/áldozatokat és mennyire elítélik az egészet! -----> Lehet Perec sem veti meg az efféle dolgokat... :lol:
Mire kéne közleményt kiadni, a folyamatban lévő eljárásra? Majd ha lesz eredmény lehet a megfelelő következtetéseket levonni.

Amúgy a Barca adott ki közleményt arról, hogy sajnálja a Dani Alves által megerőszakolt nőt? Lehet Laporta sem veti meg az efféle dolgokat.

Chino írta:...
Leírtam már többször, a nem a hormonok az enyhítő körülmény, hanem hogy fiatalokról van szó, akik bulikából az ágyban kötöttek ki.

A "két ribi" annak szól, hogy 16 évesen édeshármasoznak a pénzes fiúkkal.

A "ha te lennél az apjuk" kártyára is leírtam már, hogy az ügy szemponjából irreleváns. Összeférhetetlenség. Független, objektív bíró hoz majd döntést, ahogy az kell.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.02.12. 13:19:45

epping írta:
2025.02.12. 11:17:01

Miért fogalmazol folyamatosan úgy, mintha egy videó birtoklása egyenértékű lenne a liliomtiprással? Ezért kérdeztem, hogy "bűnös miben"? de erre nem válaszoltál. Ebben a storyban senki nem pedofil. Egy fiatal srác kölcsönös egyezség alapján szexelt egy (vagy kettő?) még fiatalabb csajjal. Értem én, hogy a szavakon lovagolva a csaj kiskorú, de ezt nem lehet összemosni a klasszikus pedofil cselekedetekkel, amiben egy felnőtt és egy gyerek a szereplő. És sokadszorra mondom, hogy Asencio ráadásul nem is szexelt kiskorúval. Ő egy videót kapott az aktusról. Ez sem az a klasszikus cselekedet, ami a dark weben megy, vagy amit pl Kaleta művelt. Ezért nem is fog semmi valódi bűntetést kapni, max valami jelképeset. De persze itt akkor is pedózva lesz folyamatosan.

És nem, nem védem a pedókat, a halálbüntetést sem sajnálnám tőlük. Csak itt nem arról van szó, hiába sugallja azt a média a kattintások érdekében, és hiába akarják egyesek itt összemosni a kettőt, mert Madrid játékosról van szó. Persze tudom, itt mindenki csak igazságot akar. De akkor nem néz ki jól, ha szándékosan félreértitek, hogy mi történt.
Egyrészt egy felnőtt(19 éves) volt együtt rajta egy 16 év alattival(16 a beleegyezési korhatár Spanyolországban) ami már önmagában problémás.

Eleve vicces Dani Alveshez hasonlítani mivel Alves megkapta a magáét, instant kirúgták a csapatából, raádásul a Camp Nou például biztosan kifütyülte volna pedig ő sokat tett azért hogy szeressék, ehhez képest Asencio nemhogy felfüggesztve nincs, de még játszhat is, ráadásul a Bernabeu közönsége meg a hírek ellenére is élteti(ami mindent elmond :roll: ).
Plusz a hírek alapján mutogatta, magyarul terjesztette nem pedig csak úgy kapta a felvételt amivel nem csinált semmit.

Ráadásul a konszenzus korhatára nem egyenlő a videofelvétel korhatárával, nemzetközi törvények alapján 18 év alattiról tilos, emellett még bele sem egyezett az áldozat.
Kíváncsi lennék miért nem szólalt meg az érintett hogy ki volt és ki nem.

De nem kell aggódni, befolyással ez is el lesz intézve az "ott se volt"-féle kimenetel garantált
Már az első csapatba kerülése előtt azt mondták hogy emiatt ugrott a RM-nál a karrierje, ehhez képest most épp a Bernabeu élteti, ami igencsak megkérdőjelezhető.
Negreirát meg felesleges felhoznod, azóta sem találtak semmi bizonyítékot rá, ellenben az elfogadott tény hogy a spanyol döntéshozók nagyon jelentős része nyíltan RM szimpatizáns.
Chino
Llegenda del Barça

2025.02.12. 13:18:45

epping írta:
2025.02.12. 11:41:22
Azért érdekel, mert igazságtalannak érzem.

Na, a jó öreg "ha te lennél az apja" kártya... Figyelj, ez tök irreleváns, pont erről szól az összeférhetetlenség, hogy aki érzelmileg érintett, az nem tud objektív döntést hozni.

Jaja, ez a törvény, és ítéljék el azért, amit elkövetett, és ne másért, én is ezt mondom. Tudod a törvényben meg vannak határozva különböző enyhítő és súlyosbító körülmények is. Amikor a kamaszok között tombolnak a hormonok, és történetesen egyikük már betöltötte a 18-at, másikuk pedig nem, az nem ugyanaz a megítélés alá esik, mint amikor egy felnőtt, kihasználja szellemi fölényét egy gyerekkel szemben.

És Asencio sem arra élvezkedett, hogy egy gyereket lát a videón, hanem mint egy hülye gyerek röhögtek a hülye haverjaival a hülye haverjukon, aki elkapott két ribit, akik közül az egyik még nem töltötte be a 18.-at. Ezt akarják egyesek a kaleta szintre lehúzni, ami nonsense.
Szerintem meg nem irreleváns, hogy "ha te lennél az apja". Nekem nincs lányom, de akkor is azt mondom, hogy aki (főleg egy kiskorúval) ilyet tesz, legyen "csak" terjesztés lenne ötletem a büntetésére. Ahogy te is nagyon komolyan elítéled azt, aki megver egy nőt, hiába nem a te párod.

Az, hogy "két ribiként" emlegeted megint csak téged jellemez, holott folyamatosan azzal jössz, hogy nem tudunk pontosan semmit, nem voltunk ott. Akkor honnan tudod, hogy "ő mire élvezkedett, meg csak röhögött rajta a haverjával". Alvesnél ki tudja milyen nő volt és mit csinált, pedig az tényleg lehetett egy rosszféle hölgy. Ennek ellenére a tettéből, a büntetésének jogosságából mégsem von le semmit.
Az pedig nem tudom milyen enyhítő körülmény, hogy tombolnak benne a hormonok. Ugyanezt mondanám Pedriről, Cubarsiról, akárkiről, ha ezt tenné.
Akár elítélik, akár nem biztos nem olyan súllyal esik latba, mint ha megerőszakoltak volna valakit és ha kiderül, hogy nincs köze ehhez, akkor valóban hagyják békén és ne legyen következménye, ugyanakkor egyre inkább úgy tűnik, hogy nem ez a helyzet.
És ez olyan bűncselekmény, amit mindenhol különös szigorral vesznek, egy olyan helyen mint Spanyolország pláne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chino 2025.02.12. 13:20:02-kor.
Forca Barca!!!!
szbsz
Capitá del Barça

2025.02.12. 13:16:41

Úriemberek klubja helyett pedofilok klubja lett a dologból a végére =D> Még csak annyi sincs bennük, hogy legalább a vezetőség kiadna egy hivatalos közleményt, hogy mélyen sajnálják az áldozatot/áldozatokat és mennyire elítélik az egészet! -----> Lehet Perec sem veti meg az efféle dolgokat... :lol:
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.02.12. 13:06:05

Én ebbe köpködés szintén nem olyan szívesen megyek vele, mert van egy olyan elvem, hogy ha két borzalmas rossz közül kell választani, miszerint hogy valaki, aki tett valamit, nem bűnhődik meg érte, szemben azzal, hogy valaki ártatlanul megy börtönbe, vagy ilyen esetben akár csak ártatlanul bélyegződik meg, akkor az előbbit választom. Nyilván megérdemli xy a börtönt, ha megtette, de a szenvedő fél ebből nem profitál. Viszont valakinek meg ok nélkül tönkremehet az élete, ez részemről kicsit nagyobb gond. Szóval legyen biztos a dolog, részemről. De ez elég szubjektív.

De nyilván ha bűnös, akkor elég undorító, és kapja meg a büntetését, teljesen függetlenül attól, ki melyik csapathoz tartozik. Szóval én kivárok az erős véleménynyilvánítással.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
epping
Barça B

2025.02.12. 12:50:47

brazilfan írta:
2025.02.12. 12:36:52
epping írta:
2025.02.12. 12:03:43
Szexbotrány miatt Dani Alves van börtönben.
Igen, tudunk a zaklatási ügyéről, nem örültünk neki.
Emlegetheted, ha jól esik, de már írtam neked, hogy a fórum tavalyi szavazásán ez volt az év egyik csalódása.
Nem mondtam, hogy örültök neki, én a kolléga felvetésére válaszoltam. Amúgy a zaklatásnál az erőszak finoman szólva erősebb, nem szerencsés összekeverni őket.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.02.12. 12:36:52

epping írta:
Szexbotrány miatt Dani Alves van börtönben.
Igen, tudunk a zaklatási ügyéről, nem örültünk neki.
Emlegetheted, ha jól esik, de már írtam neked, hogy a fórum tavalyi szavazásán ez volt az év egyik csalódása.
epping
Barça B

2025.02.12. 12:13:20

Leon írta:
2025.02.12. 12:07:46
Azt nem értem mi a büdös fenéért jön egy Barcás fórumra egy reálos vergődni? Persze fordítva sem értem (Barcás egy real fórumra).
Olyan jó a pofonért házhoz menni? Komolyan mondom mazochistának kell lenni ehhez.
Lényeg ha ez az ember csak egy átlagpolgár lenne akkor már rég a sitten rohadna Benzema haverjával együtt. Így meg úgy is meg fogja úszni mint szinte az összes több lóvés sportoló.
Beszélgetni jövök. És nem ússza meg mindenki, pl Dani Alves sem. De pénzzel könnyebb, ez kétségtelen, de mindent azzal sem lehet.

Kicsit off, de mondjuk a sztár focisták szintjénél is van feljebb pénzben, és ők még többet megúszhatnak ugye, mint az említett epstein ügyből látszik.
Leon
Director del Fútbol

2025.02.12. 12:07:46

Azt nem értem mi a büdös fenéért jön egy Barcás fórumra egy reálos vergődni? Persze fordítva sem értem (Barcás egy real fórumra).
Olyan jó a pofonért házhoz menni? Komolyan mondom mazochistának kell lenni ehhez.
Lényeg ha ez az ember csak egy átlagpolgár lenne akkor már rég a sitten rohadna Benzema haverjával együtt. Így meg úgy is meg fogja úszni mint szinte az összes több lóvés sportoló.
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
epping
Barça B

Troym írta:
2025.02.12. 11:53:05
epping írta:
És Asencio sem arra élvezkedett, hogy egy gyereket lát a videón, hanem mint egy hülye gyerek röhögtek a hülye haverjaival a hülye haverjukon, aki elkapott két ribit, akik közül az egyik még nem töltötte be a 18.-at. Ezt akarják egyesek a kaleta szintre lehúzni, ami nonsense.
Ezt meg te nem tudhatod.
Nem tudni mennyi ideig volt nála felvétel, mire használta, hány embernek mutatta, milyen egyéb céljai voltak vele, ez szintén szubjektív, mert csak feltételezed.

Erre való a hatóság és a bíróság döntést hozni, nem a szurkolók.
Ja, ez igaz, de erre van sokkal nagyobb esély. És pont ez böki a csőröm, hogy azt próbálják sugallni, mintha pont ugyanolyan gusztustalan állat lenne, mint pl az epstein féle sziget vendégei, vagy a Lost Prophets énekese. És ez az égbe kiáltó igazságtalanság. Mert köpködjük, ha kiderül, hogy megérdemli, de ugye az a cél, hogy anélkül is köpködjük. Szóval ártatlanság vélelme, ahogy írtátok többen (remélem őszintén is gondoltátok), aztán ha lesz ítélet visszatérhetünk a témára.
Én azt mondom, hogy ha te / én / akárki lenne a felvételen szereplő lány apja, tuti őt is feljelentenéd, én is feljelenteném akkor is, ha a kedvenc csapatom játékosa.
Ez igaz, de ettől függetlenül ugyanúgy irreleváns és demagóg.
szbsz írta:
2025.02.12. 11:56:04
Nagyon kemény ami ott megy mostanában: birók korrumpálása, szexbotrányok, pedofilok, stb... Valami csúnyán félrement náluk az elmúlt években... :cry:
Bírók korrumpálása miatt a Barca van eljárás alatt. Szexbotrány miatt Dani Alves van börtönben. A pedofilt meg korábban kifejtettem miért kamu, de gondolom nem érdekel.
szbsz
Capitá del Barça

2025.02.12. 11:56:04

Nagyon kemény ami ott megy mostanában: birók korrumpálása, szexbotrányok, pedofilok, stb... Valami csúnyán félrement náluk az elmúlt években... :cry:
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Troym
Director del Fútbol

2025.02.12. 11:53:05

epping írta:
Ezt meg te nem tudhatod.
Nem tudni mennyi ideig volt nála felvétel, mire használta, hány embernek mutatta, milyen egyéb céljai voltak vele, ez szintén szubjektív, mert csak feltételezed.

Erre való a hatóság és a bíróság döntést hozni, nem a szurkolók.

Én azt mondom, hogy ha te / én / akárki lenne a felvételen szereplő lány apja, tuti őt is feljelentenéd, én is feljelenteném akkor is, ha a kedvenc csapatom játékosa.
epping
Barça B

Azért érdekel, mert igazságtalannak érzem.

Na, a jó öreg "ha te lennél az apja" kártya... Figyelj, ez tök irreleváns, pont erről szól az összeférhetetlenség, hogy aki érzelmileg érintett, az nem tud objektív döntést hozni.

Jaja, ez a törvény, és ítéljék el azért, amit elkövetett, és ne másért, én is ezt mondom. Tudod a törvényben meg vannak határozva különböző enyhítő és súlyosbító körülmények is. Amikor a kamaszok között tombolnak a hormonok, és történetesen egyikük már betöltötte a 18-at, másikuk pedig nem, az nem ugyanaz a megítélés alá esik, mint amikor egy felnőtt, kihasználja szellemi fölényét egy gyerekkel szemben.

Deluigi
Entrenador del Barça

2025.02.12. 11:30:09

Pedig itt le van irva, mi tortent es a torveny nem lepett at folotte:

https://index.hu/sport/futball/2025/02/ ... olytatasa/

Az eredetileg hat Real-futballistát is érintő ügy nyomozása során már kiderült, hogy Asencio nem volt abban a teremben, ahol az események megtörténtek, és január elején spanyol lapok arról írtak, hogy már nem a terjesztés lehetséges elkövetőjeként, hanem pusztán tanúként szerepel az ügyben.

Most azonban egybehangzó spanyol sajtóhírek (El País, As, Marca) is arról számoltak be, hogy a vád ejtésére tett fellebbezést a bizonyítékok elégtelensége miatt elutasították, mivel továbbra is elegendő okot találtak arra, hogy az ügyében folytassák a nyomozást.

Az elutasítás szerint a videó hiánya nem bizonyítja, hogy nem is létezik, illetve az egyik gyanúsított arról vallott, hogy Asencio mutatta meg nekik a videót, valamint a WhatsApp-adatai is arról árulkodnak, hogy ő is megkapta a felvételt. A beszélgetésben a négy vizsgált futballista a beszámolók szerint becsmérlő megjegyzéseket tett az áldozattal kapcsolatban.
Troym
Director del Fútbol

2025.02.12. 11:29:10

epping írta:
"az egyik gyanúsított arról vallott, hogy Asencio mutatta meg nekik a videót, valamint a WhatsApp-adatai is arról árulkodnak, hogy ő is megkapta a felvételt."

Ez konkrétan nem annyi, hogy neki megvolt egy felvétel, amit rögtön törölt, hanem a vád szerint az ottani törvények szerinti pedofilnak minősülő felvételeket osztott meg másokkal, az onnantól terjesztésnek minősül
epping írta:
Értem én, hogy a szavakon lovagolva a csaj kiskorú, de ezt nem lehet összemosni a klasszikus pedofil cselekedetekkel, amiben egy felnőtt és egy gyerek a szereplő.
Pedig ugyanaz, ezt hívják törvénynek. Ha ott egy 15 év, 364 napos ember kiskorú, akkor pedofília. Fekete-fehéren le van írva.

Amúgy egy kérdés: ha a te 15 éves lányod lenne, akkor is ilyen megengedő lennél azzal, aki terjeszti a róla készült ilyen tartalmakat?

Végül: Miért érdekel, hogy egy Barcás fórumon hogy nevezik? Nem tökmindegy számodra? Én se kérdezem a Barca játékosainak becenevét a Madridi fórumokon, teljesen irreleváns, se jobb, sem rosszabb napom nem lesz, mert valahogy hívnak valakit a Madrid szurkolók.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2025.02.12. 11:30:32-kor.
epping
Barça B

Troym írta:
2025.02.12. 10:33:49
epping írta:
2025.02.12. 10:17:45
Bűnös miben? Kapott egy videót. Valóban bűncselekmény, valóban büntetendő, de nem azonos súllyal, mint egy erőszak, amivel szeretné a média összemosni. Ha el is ítélik, max felfüggesztettet kap. Nyilván nem pont ugyanaz, de nagyon egyszerű párhuzamba állítani az M'Bappé esettel. Azt is a média akarta nagyobb ügynek beállítani (a teknőc szempontjából), mint amekkora valójában volt. És nem kiforgatni a szavaimat, nem azt mondom, hogy bármilyen erőszakos cselekmény bagatel dolog, azt mondom, hogy az a konkrét eset kizárólag a franciára vetítve bagatel ügy. Asencio esetének meg kb annyi következménye lesz, mint a focisták adócsalós ügyeinek.
Ez nem adócsalás, hiába érzed annak, tudom Magyarország minden sarka kifordult magából, de egy erősen keresztény Spanyolországban egy kiskorúval szembeni szexuális bűncselekmény nem smafu.
Érdekes amúgy a hozzáállásod, mert egy pedofil bűncselekmény akár csak bűnpártolása kapcsán bármelyik random játékosunkról derülne ki, hogy ilyet tett, én ragaszkodnék ahhoz, hogy 5 percen belül kihajítsák a csapatból.
Erre nincs pardon és itt nem lehet eljátszani, amit anno mindkét csapatban a focisták magyaráztak az adócsalások kapcsán, hogy nem értenek az adóügyekhez, ők ártatlanok stb.

Természetesen őt is megilleti az ártatlanság vélelme mindemellett.
Miért fogalmazol folyamatosan úgy, mintha egy videó birtoklása egyenértékű lenne a liliomtiprással? Ezért kérdeztem, hogy "bűnös miben"? de erre nem válaszoltál. Ebben a storyban senki nem pedofil. Egy fiatal srác kölcsönös egyezség alapján szexelt egy (vagy kettő?) még fiatalabb csajjal. Értem én, hogy a szavakon lovagolva a csaj kiskorú, de ezt nem lehet összemosni a klasszikus pedofil cselekedetekkel, amiben egy felnőtt és egy gyerek a szereplő. És sokadszorra mondom, hogy Asencio ráadásul nem is szexelt kiskorúval. Ő egy videót kapott az aktusról. Ez sem az a klasszikus cselekedet, ami a dark weben megy, vagy amit pl Kaleta művelt. Ezért nem is fog semmi valódi bűntetést kapni, max valami jelképeset. De persze itt akkor is pedózva lesz folyamatosan.

És nem, nem védem a pedókat, a halálbüntetést sem sajnálnám tőlük. Csak itt nem arról van szó, hiába sugallja azt a média a kattintások érdekében, és hiába akarják egyesek itt összemosni a kettőt, mert Madrid játékosról van szó. Persze tudom, itt mindenki csak igazságot akar. De akkor nem néz ki jól, ha szándékosan félreértitek, hogy mi történt.
Troym
Director del Fútbol

2025.02.12. 10:33:49

epping írta:
Bűnös miben? Kapott egy videót. Valóban bűncselekmény, valóban büntetendő, de nem azonos súllyal, mint egy erőszak, amivel szeretné a média összemosni. Ha el is ítélik, max felfüggesztettet kap. Nyilván nem pont ugyanaz, de nagyon egyszerű párhuzamba állítani az M'Bappé esettel. Azt is a média akarta nagyobb ügynek beállítani (a teknőc szempontjából), mint amekkora valójában volt. És nem kiforgatni a szavaimat, nem azt mondom, hogy bármilyen erőszakos cselekmény bagatel dolog, azt mondom, hogy az a konkrét eset kizárólag a franciára vetítve bagatel ügy. Asencio esetének meg kb annyi következménye lesz, mint a focisták adócsalós ügyeinek.
Ez nem adócsalás, hiába érzed annak, tudom Magyarország minden sarka kifordult magából, de egy erősen keresztény Spanyolországban egy kiskorúval szembeni szexuális bűncselekmény nem smafu.
Érdekes amúgy a hozzáállásod, mert egy pedofil bűncselekmény akár csak bűnpártolása kapcsán bármelyik random játékosunkról derülne ki, hogy ilyet tett, én ragaszkodnék ahhoz, hogy 5 percen belül kihajítsák a csapatból.
Erre nincs pardon és itt nem lehet eljátszani, amit anno mindkét csapatban a focisták magyaráztak az adócsalások kapcsán, hogy nem értenek az adóügyekhez, ők ártatlanok stb.

Természetesen őt is megilleti az ártatlanság vélelme mindemellett.
epping
Barça B

Troym írta:
2025.02.12. 08:44:36
epping írta:
2025.02.12. 06:10:31
Nincs magyarázat, amivel elfogadható Asencio cselekedete, nem érdekel épp hogy védi őt a madridi média. Amennyiben bebizonyosodik, hogy bűnös, akkor remélem ő is és Dani Alves is cellatársa lesz pár érzékeny lelkületű, nagy igazságérzetű 15-20éves lány 200 kilós apjának a börtönben. Nem érdekel ki milyen mezt viselt, mert onnantól megszűnik sportoló lenni és sima bűnöző.

Saviola! A szimpátia versenybe nem megyek bele, nyilván főszabály szerint mindenkinek a saját csapata játékosai a szimpatikusak, és a rivális játékosai antipatikusak. Felesleges elkezdenünk sorolni.

Cseri! Beleegyezés mibe? Te összekevered itt a bcs.-eket.
Troym
Director del Fútbol

2025.02.12. 08:44:36

epping írta:
Nincs magyarázat, amivel elfogadható Asencio cselekedete, nem érdekel épp hogy védi őt a madridi média. Amennyiben bebizonyosodik, hogy bűnös, akkor remélem ő is és Dani Alves is cellatársa lesz pár érzékeny lelkületű, nagy igazságérzetű 15-20éves lány 200 kilós apjának a börtönben. Nem érdekel ki milyen mezt viselt, mert onnantól megszűnik sportoló lenni és sima bűnöző.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.02.12. 08:05:48

epping írta:

Kapott egy videót egy belsős whatsup csoportban, amit nem hozott nyilvánosságra. És amúgy a másik srác volt együtt a két csajjal, konszemzuális alapon, akik amúgy korban elég közel álltak egymáshoz. Nem a vén kecske esete az ártatlan kislányokkal, és Asencio-nak viszonylag kevés köze van hozzá. Nem lesz ebből semmi, hiába reménykedtek. A média nyilván megpróbálja kisajtolni belőle a legtöbb kattintást.

Greenwood és Benzema esetét vicces összemosni; az egyik megerőszakolta és agyonverte a nőjét, a másik közvetített (!!!) egy zsarolást olyan arcok között akiket ismert. Az egyik fizikai erőszak, a másik esetből teljes mértékben hiányzik a fizikalitás.

És akkor feladjátok a magaslabdát, mert ugye a saját portán kéne először sepregetni. Dani Alvest nem sikerült kimosni, az kicsit komolyabb ügy. Amúgy Greenwoodot sem mosták volna ki, annyira konkrét volt az ügy, ha nem lép vissza a nője (gondolom rájött, hogy ha leültetik a bikáját hamar elfogy a pénz), sőt azóta gyereket is szült neki. :lol:
Ettől függetlenül kellemetlen figurának látszik, Ramos 2.0, rossz értelemben, mintha túl korán el lenne szállva magától, ahogy mutogat az ellenfeleknek.
Szimpi, mint Gavi!
Veled, veletek ellentétben mi nem reménykedünk ilyenekben, senkinek nem jó, ha az ilyen ügyek szaporodnak, az emberség aljadéka ez a téma.

A szimpizéssel real madrid szurkolóként csak óvatosan, vinikkel, rüdigerekkel meg endrickekkel a csapatodban. Illetve a hangnemen is finomíthatsz, senki nem fogja simogatni a hófehéreket, provokálni meg nem érdemes, mert gyorsan búcsúzunk. :)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Cseri
Entrenador del Barça

2025.02.12. 07:43:34

epping írta:

Kapott egy videót egy belsős whatsup csoportban, amit nem hozott nyilvánosságra. És amúgy a másik srác volt együtt a két csajjal, konszemzuális alapon, akik amúgy korban elég közel álltak egymáshoz. Nem a vén kecske esete az ártatlan kislányokkal, és Asencio-nak viszonylag kevés köze van hozzá. Nem lesz ebből semmi, hiába reménykedtek. A média nyilván megpróbálja kisajtolni belőle a legtöbb kattintást.
Nem ismerem a spanyol btk-t, kis hazánkban, többek között az ilyen felvételek birtoklása, tárolása és tovább küldése is bűncselekmény. Spanyolországban a beleegyezési korhatár 16 év, (nálunk 14,az abszolút korhatár 12...). Amennyiben annyira ártatlan lett volna szóba sem kerül a vádemelés. Ettől függetlenül az ártatlanság vélelme megilleti őt is.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.02.12. 07:27:16

epping írta:
Kapott egy videót egy belsős whatsup csoportban, amit nem hozott nyilvánosságra. És amúgy a másik srác volt együtt a két csajjal, konszemzuális alapon, akik amúgy korban elég közel álltak egymáshoz. Nem a vén kecske esete az ártatlan kislányokkal, és Asencio-nak viszonylag kevés köze van hozzá. Nem lesz ebből semmi, hiába reménykedtek.
De én azt írtam, hogy „Remélem, kiderül az ártatlansága, és nem a Real érdekei miatt fogják felmenteni, hanem mert nem csinált semmit.”
epping írta:
És akkor feladjátok a magaslabdát, mert ugye a saját portán kéne először sepregetni.
Megtörtént, Dani Alves ügye nemcsak a fórumon volt hosszú ideig beszédtéma, hanem a 2023. év végi szavazáson is bekerült az év legnagyobb csalódásai közé, egyébként pont az én javaslatomra.

Előbb tájékozódni, azután pattogni.
epping
Barça B

brazilfan írta:
2025.02.11. 21:21:47
Asencio mégis játszhat?
brazilfan írta:
2025.02.11. 21:45:00
Deluigi írta:
2025.02.11. 21:30:47
Hat, naluk a bunozo Benzema is jatszott, mig a MU elhajtotta Greenwodot.

Mindenkinel masak az erkolcsok...
Úgy látszik, Perez felmentette a vád alól.

Greenwood és Benzema esetét vicces összemosni; az egyik megerőszakolta és agyonverte a nőjét, a másik közvetített (!!!) egy zsarolást olyan arcok között akiket ismert. Az egyik fizikai erőszak, a másik esetből teljes mértékben hiányzik a fizikalitás.

És akkor feladjátok a magaslabdát, mert ugye a saját portán kéne először sepregetni. Dani Alvest nem sikerült kimosni, az kicsit komolyabb ügy. Amúgy Greenwoodot sem mosták volna ki, annyira konkrét volt az ügy, ha nem lép vissza a nője (gondolom rájött, hogy ha leültetik a bikáját hamar elfogy a pénz), sőt azóta gyereket is szült neki. :lol:
Ettől függetlenül kellemetlen figurának látszik, Ramos 2.0, rossz értelemben, mintha túl korán el lenne szállva magától, ahogy mutogat az ellenfeleknek.
Szimpi, mint Gavi!
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.02.11. 16:23:47

Troym írta:
2025.02.11. 15:00:38
The court maintains the prosecution of Real Madrid's Raúl Asencio for allegedly sharing child p*rnography.
Asencio remains under indictment and faces a possible sentence of up to 5 years in prison.

@elconfidencial

Ennél súlyosabb vád nemigen létezik, könnyen véget is érhet a pályafutása Asencionak.
Remélem, kiderül az ártatlansága, és nem a Real érdekei miatt fogják felmenteni, hanem mert nem csinált semmit.

Troym
Director del Fútbol

2025.02.11. 15:00:38

The court maintains the prosecution of Real Madrid's Raúl Asencio for allegedly sharing child p*rnography.
Asencio remains under indictment and faces a possible sentence of up to 5 years in prison.

@elconfidencial

Ennél súlyosabb vád nemigen létezik, könnyen véget is érhet a pályafutása Asencionak.
Válasz küldése