Zsolti írta: ↑2025.02.11. 23:05:33
PR42 írta: ↑2025.02.11. 22:59:03
Ezt a trágya Madridot idén se állítja meg senki sajnos.
Mikiegér kupa lett ez a BL.
Attol mert a Barca rendre kiesik a csoportkorbol, esetleg valami vilagi eges utan a kieseses szakaszban attol meg nem mikieger kupa.
Az vigasztal, hogy ezt a Cityt a jelenlegi Barca is simazta volna. Remelem ossze kerul valahogy a RM es a Barca a blben.
Szálljunk le a magas lóról.
Az még a legerősebb Barcának se nagyon jött össze hogy 3-4-5 klasszikót nyerjen zsinórban.
Mi most kettőnél tartunk. Lesz még egy bajnoki, ott egy bajnokság forog kockán.
Én biztosra veszem hogy a kupában is fogunk velük játszani.
A BL-ben én biztos nem akarok velük játszani.
100% hogy a kövi 2-3 klasszikóból ők jönnek ki jobban. Régóta nézek focit, ez egy ilyen dolog. Mu voltunk felül egy ideig de ez mindig gyorsan változik.
Szóval ne hidd hogy adott hogy mi egyáltalán messze jutunk a Blben vagy hogy ott bármi esélyünk lesz a Madriddal.
Mikiegét kupa lett a Bl mert van egy csapat aki farmolja a címeket és már nem lehet utolérni.
25 év alatt a csapatuk magja és már többszörös nyertesek közülük többen.
Igaza van Don Carlonak. Aki ebből a párharcból tovább megy, az meg is nyeri. És az a Madrid lesz.
Ki állítja meg őket? Liverpool? Ne nevetess. Ők már 3x fognak kikapni tőlük. Vesztes banda. Bayern? Áh. PSG? Viccnek is rossz. Többi angol klub eleve kuka, Chelsea ELben, MU azt se tudom hol, Arsenal örök vesztes, Aston villa xd… Atma örök vesztes.
Senki sincs aki képes lenne felküldeni egy védelmet ami megfogja a Madridot.
Nekünk sikerült kétszer, lessel. Kizárt hogy ezt 4-5 alkalommal megismételjük.
Minden második évben ők nyerik.
Zizu csodája 3bol 3 az nem véletlen volt.
Azóta se sokkal rosszabbak. Ha a City nincs akkor más nem fogja meg őket. Ez a City meg egy Alavest se tudna megfogni.
Mi ez ha nem mikiegér kupa?