sansz írta: ↑2025.02.26. 23:53:25
Vádaskodás az, ha valaki kimondja a tényeket?
Linkeltem, vissza lehet keresni a volt elnöket.
Tebas minden nyilatkozatában lenyilatkozza, hogy Real Madrid szurkoló.
Ahogy Louzan is lenyilatkozta, első útja Perezhez vezetett megválasztása után, maga nyilatkozta.
Uribes pártoló tag.
Az lenne vádaskodás, ha kijelenteném, hogy elfogultak, vagy amit Tebas nyilatkozgat, hogy Olmot regisztráltatta Uribessel, vagy amit nemrég nyilatkozott, hogy akkora a hatalma, hogy Madrid volt polgármesterével, volt miniszterelnökkel barátkozik, vagy, hogy többször volt a főügyészség tagja a Real páholy vendége.
Milyen mondatot keresnek? Azt, hogy a Real fejezze be a nyomásgyakorlást, amit bizonyítani sem kell, de a nem létező bizonyítékra a nyomásgyakorlásra a Negreira esetben azt nyilatkozta, ha nem lenne elévülési idő, már kizárták volna a Barcát az első osztályból? Ez csak egy a sok közül.
Nem fogok utánajárni a bírók származási helyének idő hiányában, tudtommal 1 katalán Verdura van, aki maga nyilatkozta, hogy nem vezethet a Barcanak. Bengoetxea a baszk. Akinek van ideje, keresse ki, csak Itturalde Gonzalez nyilatkozatából tudok kiindulni, ami lehet, hogy tényleg csak vádaskodás.
Persze egyik (vezetők, bírók) sem jelenti azt, hogy részrehajlók, vagy, hogy ez bizonyítani lehetne, nem is a Barca akarja ezt megtenni.
Írtam, csak a Real Madrid hiányzott a bíró reformról.
Politikába nem akarok belemenni, de akit érdekel, utána lehet járni, mik lettek a következményei az elszakadási kezdeményezésnek, ami nem éppen békésen zajlott.
Te vádolsz vádaskodással, amikor "ordító csalással egyenértékű tévedésekről" írsz, ami mindent összevetve, valószínűleg előfordult már a Barcával is, de nem emlékszem ilyen kezdeményezésekre, amit a Real megtett.
A. Ha van pénzmozgás, ki fizetne? Milyen származásról beszélünk?
B. A. szurkoló vagy akár a Real TV sem feltétlenül láthatja jobban, egyrészt elfogult, másrészt sok esetben a szabályokat sem ismeri. Linkeltem, az AS főszerkesztője szerint büntető volt, ahogy Sandro lökte Baldet, utána pedig a lábára érkezett.
Ha ezt folyamatosan hangoztatod a hivatalos csatornáidon, az egy nyomásgyakorlás, amit megtudtunk a Negreira esetből, hogy büntetendő.
Ez a bíráskodás jobbá tételéről szólna?
Itt már szóba jön a zöld asztal melletti döntések kérdése.
Munuerat vizsgálták a cége kapcsán, közben Tebas lenyilatkozza, hogy a Real igazgatósági tagja felesége az RFEF-ben az elnökség tagja, és a női foci bíróküldéséért felelős. Ez nem összeférhetetle? Senki nem vizsgálja. Nem az én szavaim, hanem a La Liga elnökéé.
De ha akarunk, visszamehetünk a "hibás" bírói döntések "kijavításáról" a szövetség részéről. Hány esetben lett eltörölve a Realnak, és ezzel szemben a Barcanak?
Tudom, ez vádaskodásra sikerült.
Ahogy az is, hogy szokott lenni vizsgálat utólag, és módosítanak is, de most arra szintén nem lesz időm, hányszor módosítottak az utóbbi 10 évben a Realnak, és hányszor a Barcanak. Utóbbi időben kapásból az jut eszembe, hogy Real 3 Vinicius eltiltás eltörlése, kevesebb büntetést kapott a Valenciai piros után a várhatónál, ahogy Bellingham is.
Ismétlem, egyik sem jelenti azt, hogy részrehajló lenne az ítélkezés, jelen esetben nem is a Barca akarja ezt bizonyítani. Viszont a korrupt, csaló bíráskodással történő vádaskodás egy klub részéről bizonyítékok nélkül szerintem túllép egy határt, amiért hivatalosan eljárás is indult a klub ellen, ami a Marca szerint pénzbüntetést von maga után. Kérdés utána mi fog történni.
https://www.fcbarcelonanoticias.com/en/ ... 6_102.html
Itt van Estrada Fernandez nyilatkozata a témában. De Undiano Mallenco is tudna nyilatkozni, miután nem vezethetett egy darabig a 2 befújt Barca Clasicos büntető után, és ráadásul kiállította Ramost.
https://amp.sportsmole.co.uk/football/r ... 45961.html
Volt eltiltva Muniz Ruiz, Gil Manzano, Bengoetxea Real meccs vezetése után.