Az a baj, hogy a keret egyes tagjait 2 polccal többre értékeljük, mint amennyi a piaci értéke. Gavi egy hasznos játékos a rotációban, de nem több. Ő nem az új Xavi / Iniesta a rendszerben, inkább az új Seydou Keita, ha párhuzamot kell vonni, emiatt én sem értem miért kapott fizetésemelést, mert nem lett több / jobb a hozzáadott értéke, így én is simán ugyanannyit adtam volna, mint eddig keresett, az aláírási bónusz akkor is pár millió plusz.
Meg igenis zavaró, hogy Pedri nagyságrendekkel jobb és hasznosabb, mint Gavi, de mégis úgy kezeljük őket, mintha ugyanazt tennék a közösbe.
Vagy Fermin. Bírom, hogy hajtós kölyök, de volt 3-4 jó meccse idén (Csak így tovább, szurkolok meg minden!) itt tart, középpályán 5-6-7. ember, ennyi.
Inigo körüli nyüzsgés is érthetetlen. 34 éves könyörgöm. Oké, hogy hasznos játékos jelenleg, de júni 30-ig van szerződése, 20.-án is elé lehet tenni egy 50% csökkentést +1 évvel, minek sietünk? Rettegünk, hogy elviszi valaki? Mégis milyen kockázatot futunk, hogy még nem adunk elé új szerződést?
Yamal viszont más tészta. Dörzsölt ügynök, legnagyobb tehetség / sztárpalánta üres, biankó csekkek olajsejk csapatoktól. Nem azt mondom, hogy adjunk 30-40-50 milliókat neki, mert azt tuti megérti, hogy itt annyit senki nem kap, de csapaton belül igenis top3 fizetést kell neki adni.
Mendes nem fogja olcsón adni a dolgot. Nekem a tippem egy nála kifújó "sztárocska" ügyfelet ide kell hoznunk, hogy Yamal ügyet intézze. Mondok egy példát: hirtelen megszáll mindenkit az "ihlet" Decoéknál és elhozzuk teszem azt Goncalo Ramost Párizsból, hogy ők megvehessék Gyökerest mondjuk.