Bajnokok Ligája & Európa Liga
- torotam
- Jugador d'estrella
Pepnek a meccs után fel kellene állnia a City kispadjáról. Teljesen rezignált arccal vette tudomásul Bappe 3. gólját. Ez nem normális. Ahogy a City játéka sem.
Bappe világklasszis játékos, de a City védelme is asszisztált ehhez a mai mesterhármashoz.
Kár, hogy a City így felhozta a Madridot, ettől nagy boostot kapnak majd.
Bappe világklasszis játékos, de a City védelme is asszisztált ehhez a mai mesterhármashoz.
Kár, hogy a City így felhozta a Madridot, ettől nagy boostot kapnak majd.
Visca el BARCA!
Ez a City a 8-2-es Barcelona minden elemét hozza. Nagyon gyenge, körülményes, enervált játék.
Elnézve ezt a meccset nem bánom, hogy sem Nico, sem Gündögán nincs már itt, pedig milyen szép magas fiúk.
Annak is örülök, hogy sem Motta, sem a jelenlegi Milan edző nem nálunk kötött ki.
Annak is örülök, hogy sem Motta, sem a jelenlegi Milan edző nem nálunk kötött ki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cseri 2025.02.19. 22:30:17-kor.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
-
- Entrenador del Barça
Felhozo meccs szint. A City védők állandóan mutogatnak egymásnak, fogalmuk sincs, hogyan dolgozzanak össze.
kicsit szorosabb a PSV - Juve, az olaszoknak nem egy sikersztori a 2 nap eddig
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Amelyik csapat 60 milliót kiad egy Nico Gonzalezre, az meg is érdemli, hogy felmossák velük a padlót.
Nem tudom, hány százmilliót költöttek el csak az elmúlt 2-3 évben, és tele vannak középszerű emberekkel, mostani kezdőben nem tudok Marmoushon és Gvardiolon kívül olyan embert mondani, akit hozzánk be mernék jószívvel tenni a kezdőnkbe.
Nem tudom, hány százmilliót költöttek el csak az elmúlt 2-3 évben, és tele vannak középszerű emberekkel, mostani kezdőben nem tudok Marmoushon és Gvardiolon kívül olyan embert mondani, akit hozzánk be mernék jószívvel tenni a kezdőnkbe.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ennel a semminel barmi jobb.
Bevallom, sokakkal ellentétben én nagy tisztelője vagyok Pepnek. Ha csak tehetem, nézem is a City meccseit. Ez az év azonban megdöbbentő. Hogyan lehet ennyire leromlani? ( Szerintem sokan nem tudják)
Talán Pep már "pihenőre " vágyik. Igen, de ott van nagyon sok példa a PL-ben. Hiába vannak az edzőváltások a gödörben lévő csapatoknál, nincs semmi javulás. Semmi garancia nincs a javulásra, sőt, ha Gardiolát leváltanák
Talán Pep már "pihenőre " vágyik. Igen, de ott van nagyon sok példa a PL-ben. Hiába vannak az edzőváltások a gödörben lévő csapatoknál, nincs semmi javulás. Semmi garancia nincs a javulásra, sőt, ha Gardiolát leváltanák
Szamomra visszataszito es szanalmas,elkoltott 3-4milliard eurot kb es 1 bl
(azt is nagy nehezen)ciki,helyeben ev vegen meg is koszonnem.Rekordszeruen leepitett egy milliardos “csapatot”
Ez a mai semmi,meg szora sem erdemes.Otlettelen,sziv nelkuli…

Ez a mai semmi,meg szora sem erdemes.Otlettelen,sziv nelkuli…
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Pep sajnos BL-ben teljesen inverze Ancelottinak, vagy Flicknek, jelentősen jobbnak kell lennie a csapatának a másiknál ahhoz hogy tovább menjen, és akkor is el sikerül néha lúzerkodni.Mascherano14 írta: ↑2025.02.19. 21:09:49Nem hittem volna, hogy Pep ENNYIRE alulmúlja még a Barca-beli önmagát is, hogy egyáltalán készül az ellenfélre. Carlo nem egy nagy taktikus, de itt lábelőt csinál belőle meg a milliárdos gárdából.
Azért el kell ismerni azt is, hogy Carlo jól felkészült.
Ebben a Cityben is simán benne volt 2, de inkább 3 BL cím, de '21-ben túlvariálta a döntőt, tavaly meg sikerült elbohóckodni 620 helyzettel a visszavágót.
-
- Entrenador del Barça
Óvodás védekezés, ahogy 5-6 emberuk futott mindig lemaradva. És most már a real darálas jön, pep székébe is kerülhet. Teljesen kilátástalannak tűnik ez.
Hogy lehet igy megzuhanni egy ekkora csapatnak mint a city?! szanalmas, egy Espanyolba tobb elet lenne
- torotam
- Jugador d'estrella
Fel is készült meg szerintem alapvetően kb ez lenne a Madrid alapjátéka minden meccsen, ha nem buszoznának ellenük. Visszaállnak a saját térfelükre, majd egy előreívelt labdából vagy egy gyors kontrából a villámgyors klasszis támadóik megoldják. A BL-ben egy-egy meccsen ez gyilkos taktika és hopp már ott is vannak megint a döntőben....
Persze a City bohózata tavalyi önmagának, ez is igaz.
Visca el BARCA!
-
- Entrenador del Barça
Nem hittem volna, hogy Pep ENNYIRE alulmúlja még a Barca-beli önmagát is, hogy egyáltalán készül az ellenfélre. Carlo nem egy nagy taktikus, de itt lábelőt csinál belőle meg a milliárdos gárdából.
Normalis hatved kilovi a stadionbol…fogalmatlan city,1milliardbol nem tudott Pep vedelmet epiteni.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mi köze van ehhez Kushanovnak, vagy kire utaltál itt?
A nagy Ruben Dias-Stones páros betlizett a gólnál.
Real a bl-ben kegyetlen, el kell fogadni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Köszi és jó éjszakátbence0330 írta: ↑2025.02.19. 21:04:11Ha nem, tessék: https://vipstand.pm/sports/football/wat ... ty-live/1/
Én első Real gólig nézem
... úgyhogy ez ennyi is volt.![]()
Milyen jó volt 0 km-es belső védőket venni télen.

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Ha nem, tessék: https://vipstand.pm/sports/football/wat ... ty-live/1/
Én első Real gólig nézem
... úgyhogy ez ennyi is volt.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Nem adja semelyik adó?
- bence0330
Nico és Marmoush eléggé berobbantak a hétvégén, de azt nem gondoltam volna, hogy Haaland kimarad. Főleg, hogy az egyiptominak is nagyon hasznos volt a jelenléte, az ő "takarásából" ugorgatott ki. Benne lehet bízni, mert bár nyilván nem valószínű, de benne ott van a mesterhármas, és hogy agyonveri ezt a gyenge Reál védelmet.Deluigi írta: ↑2025.02.19. 20:53:13Courtois, Mendy, Rüdiger, Asencio, Valverde, Bellingham, Tchouaméni, Ceballos, Vinícius, Mbappé, Rodrygo
vs
Ederson, Khusanov, Stones, Dias, Gvardiol, Gündogan, Nico González, Foden, Bernardo Silva, Savinho, Marmoush
Jobbnak tunik a mostani kezdo, mint az elso meccsen jatszok.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Deluigi
- Entrenador del Barça
Courtois, Mendy, Rüdiger, Asencio, Valverde, Bellingham, Tchouaméni, Ceballos, Vinícius, Mbappé, Rodrygo
vs
Ederson, Khusanov, Stones, Dias, Gvardiol, Gündogan, Nico González, Foden, Bernardo Silva, Savinho, Marmoush
vs
- bence0330
Érdemes vajon bekapcsolni a meccset, vagy csak idegeskedne az ember, hogy a Madrid ellen már megint vert seregként lép a pályára egy csapat, már a meccs előtt? Jól nézett ki a City hétvégén, de szerintem ezek a játékosok ha meglátják a Reált, már lengetik a fehér zászlót, és akkor még el sem taktikázta Pep a dolgot, ami szintén valószínű. És ha ez sem jönne be, akkor jönne a 95. perc.
Barca-témához: ha a portugálokat kapnánk, egy dolog biztos lenne, hogy látványos meccs lesz.
Én még azért mindig PTSD-s vagyok, és úgy érzem, ha megkapjuk a PSG-t, akkor valahogy úgyis kiesünk ki-ki meccsen egy banánhéjon elcsúszva, akárhogy játszanánk. Flicknek még ezt a részét be kell bizonyítania, hogy már a múlté.
Barca-témához: ha a portugálokat kapnánk, egy dolog biztos lenne, hogy látványos meccs lesz.

Én még azért mindig PTSD-s vagyok, és úgy érzem, ha megkapjuk a PSG-t, akkor valahogy úgyis kiesünk ki-ki meccsen egy banánhéjon elcsúszva, akárhogy játszanánk. Flicknek még ezt a részét be kell bizonyítania, hogy már a múlté.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szerintem a Monaco ellen jobban megszenvedtünk volna(2szer is mattoltak minket, a GAmperen és az első BL meccsen, mégha emberelőnyben is), míg a Benficának azért rúgdostuk így-úgy a gólokat még idegenben is. De én is attól tartok hogy nekünk ez nem lesz releváns sajnos.Chino írta: ↑2025.02.19. 11:26:10Én szívesebben láttam volna a Monacot, habár tartok tőle, hogy számunkra teljesen irreleváns, hogy abból a párosításból ki jutott tovább.
Ez az Atalanta meccs elég vicces volt. Viszont oda-vissza kikapni már durva, amellett, hogy minden elismerés a Bruggenek. Toloi azért nem igazán tud veszteni, egyszerre lehetett fetrengeni a röhögéstől meg fogni a fejet, hogy mennyi esze van
https://x.com/WanDijk_/status/189196812 ... atkozat%2F
Atalanta kiesésével viszont előny hogy ha a PSG-n valahogy tovább sikerül jutnunk akkor utána ők jöhettek volna, míg a helyettük továbbjutó Bruges-t a City-Dortmund-Ac milan is verte 3 góllal, így talán kedvezőbbek lennének ha továbbjutnak a Lille/Aston Villa kettősön és mi is sikerrel vesszük a PSG-t.
A másik ágon a Benfica-Dortmund-Bayern/Leverkusen/Arsenal papírforma ággal hatalmas szerencséje lesz a Liverpoolnak, álmodni sem merek róla hogy mi kapjuk azt az ágat, főleg a tavalyi mázlis sorsolásunk után.
- Chino
- Llegenda del Barça
Én szívesebben láttam volna a Monacot, habár tartok tőle, hogy számunkra teljesen irreleváns, hogy abból a párosításból ki jutott tovább.
Ez az Atalanta meccs elég vicces volt. Viszont oda-vissza kikapni már durva, amellett, hogy minden elismerés a Bruggenek. Toloi azért nem igazán tud veszteni, egyszerre lehetett fetrengeni a röhögéstől meg fogni a fejet, hogy mennyi esze van
https://x.com/WanDijk_/status/189196812 ... atkozat%2F
Forca Barca!!!!
- bence0330
Hű, és így sikerült nyerni...
Benfica meg közben úgy tűnik legyűri a Monacót, de jó lenne velük játszani, még ha ők is elég jók azért. De látom ők sem szeretnek gólszegény meccseket játszani.
Benfica meg közben úgy tűnik legyűri a Monacót, de jó lenne velük játszani, még ha ők is elég jók azért. De látom ők sem szeretnek gólszegény meccseket játszani.