Damask írta: ↑2025.02.28. 00:08:22
bence0330 írta: ↑2025.02.27. 18:03:17
Nyilván én is örülnék, ha a Poolban maradna, csak nekem van egy sanda gyanúm, hogy a nem túl nagy számú technikás és ésszel is játszó, de emellett melós játékos közül egyet biztos meg fog szerezni nyáron a Reál, tippre ez lesz a nagy igazolásuk idén.
Nem kell aggódni a Real miatt, annyival nem jobb Valverdéhez képest hogy egy vagyont fizessenek érte, Wirtz lesz ott a célpont.
Nem sok jobb középpályás van Valverdénél, nagyon-nagyon tisztelem őt, talán a legjobban a Madridban. De más profil, tudja azt, ami Valverdéből hiányzik, aki kb mindent legfelső szinten tud a fineszen kívül. Én úgy nézem, a legtöbb Madridi szurkoló egy "agyat" szeretne, aki pontos hosszú labdákkal tud operálni, tud szervezni, mint Kroos. Nem mondom, hogy Szobi a nr1 ebben, de ott van az élmezőnyben.
Wirtz megint teljesen más stílus és poszt, bár ha őt leigazolná a Madrid, lehet, hogy Bellingham konstansan hátrébb lépne, és betöltené ezt a posztot, még ha nem is teljesen ez a legerősebb helye. Azért titkon remélem, hogy egy saját maga által bevallottan Barca-drukker vagy nálunk köt ki, vagy máshol, de nem fehérben.

Normál körülmények közt szerintem komoly előnyben lennénk az érte folytatott versenyben, csak hát amikor örülhetünk, ha meghosszabbítunk egy szerződést, akkor ez nem nagyon lesz téma. De akkor is remélem, hogy legalább akkor elmegy egy top PL klubhoz, esetleg a BM-be, mint Madridba.
De ha leigazolnák még őt is, akkor lehet, hogy nevekre ez max az MSN miatt nem lesz a valaha volt leggalaktikusabb támadórészleg, de lehet, hogy még velük együtt is, az a Wirtz-Bellingham-Mbappé-Vini-Rodrygo már teljesen nonszensz kategória lenne, kb 4 potenciális aranylabda-jelölt lépkedne egymás lábán.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy