Ezen logika mentén az 1,7 milliárdos új Nike szerződés sem számít, mert nincs a számlán. Oh wait...
Ez ilyen Real Madrid szurkolói logika lehet

Ezen logika mentén az 1,7 milliárdos új Nike szerződés sem számít, mert nincs a számlán. Oh wait...
Tényleg mintha falnak beszélne az ember. Bemondanak 100-at amiből 58 van meg. Nem az 58 a fiktív hanem a maradék. De elvárják, hogy mindenki úgy kezelje, hogy ott van mert becsületszó.FcBarcelona1 írta: ↑2025.04.02. 19:09:46Veled befejeztem a vitát, mert nem vezet sehová
A 100 milliós saját üzletrészből 58 millió az fiktív pénz
De 500 millió a Realnak állami támogatás és állami megbízás építkezésre Pereznek az oké, a Barcanak is így kellene. És nem érted a Real VS Barca helyzetét spanyolországban
Veled befejeztem a vitát, mert nem vezet sehováEl Sie7e írta: ↑2025.04.02. 18:58:09Megint össze vissza mosdatod az egészet. A Barca saját könyvelő cége azt mondja nem számíthatja bele az idei költségvetésbe mert még nem is létezik. Erre mond 2 megoldást ami 1, az elosztás 30 évre vagy 2, beletenni az ideibe az 58!!!-at amit ténylegesen megkaptak. Tehát már itt problémás ugye mert 100at akarnak elszámolni amit még meg se kaptak. Megint fiktiv pénzekkel üzlekednek. Pont alátámasztod a mondandómat. Mindez nem a ligától hanem a saját könyvelőjétől!
Az meg, hogy Perez milyen üzleteket köt nem tudom hogy jön ide. eladta, lepapírozta és ment a klub számlájára amiből kifizették az adósságot. Ennyi kéne a Barca vezetéstől is de ÉVEK óta képtelenek felmutatni a valós pénzeket és bemondásra akarnak üzemelni és áldozatnak festik le magukat. Mindenre ez a válaszod: Liga, Tebas, Perez. Mi lenne ha felelősségre vonnák a vezetőséget a mutogatás helyett.
Így születnek a félreértelmezésekEl Sie7e írta: ↑2025.04.02. 17:55:31az első osztályban van 20 csapat a segundában még 22. ez a 42 csapat teszi ki ami a la ligához tartozik. 42-ből a Barca kiskapuzik minden szabály ellen. És itt most nem a szabályok mivoltáról van szó mert ott a szabályzat, 41 betartja egy meg mindet meg akarja kerülni.
Kérdem én miért ilyen nehéz egy nyamvadt fizetési papírt beadni? Ennyi lenne a dolguk, hogy igazolják a pénzt. Nem arról szólt a dolog, hogy nem fogadják el. Szimplán mutasd a lóvét. Miért nem képesek erre? Ha nem tudják igazolni akkor milyen pénzről van szó? És ez nem arról szól, hogy mi van a szabályokban. Évek óta fantom pénzekkel operálnak. Decemberben is ennyi lett volna a teendő. Tessék itt a szerződés és itt a bizonylat az átutalásról. Ez az összetett dolog nem sikerült. Ha 1000ft-ot felveszek az atmből jön az igazolás. Ennyit nem képes a klub teljesíteni évek óta.
A szabályokról lehet vitatkozni és változtatni de ehhez összefogás kell és nekimenni a ligának amihez nem partner a klub.
És az a fej, amit vág hozzá... pont, mint egy dzsihadistadavi10 írta: ↑2025.03.25. 19:20:44Attól függetlenül, hogy ezt most pont a Real játékosai csinálták, remélem repül a bünti. Egy mezlevételért sárga jár, Simeone is kapott kevesebbért, akkor a bolond torokvagdosó Rüdigert meg a többi jómadarat is szankcionálni kell.Chino írta: ↑2025.03.25. 17:06:29Érdekes lesz mi sül ki ebből.
https://sport365.hu/az-atletico-negy-re ... xKvj6f9H0g
Aztán meg ha kidől 1-2 játékos és kiesünk a BL-ből akkor majd lenyilatkozza hogy"Milyen jó hogy nem hagytam őket igazolni, így is 2 trófeát nyertek úgy meg Tripláztak volna, a 2 trófeával meg legyen elégedettek ne reklamáljanak hanem maradjanak csöndben"bence0330 írta: ↑2025.03.30. 00:37:41Amúgy én sem, meg nem tudnám mondani.Az olasz nevét felismerném, ha látnám, de ő sem sűrűn szólal meg, akkor sem így.
És nem csak beleugat, de milyen módon, és milyen érzékeny pontokon! Nekünk ugye simán kacarászva bemondja, hogy de jó, hogy nem igazolhatunk, mert így is túl jók vagyunk, és mi lenne a Madriddal (segítek neki, alighanem ha lenne 2-3 plusz emberünk a padon, már kb eldőlt volna a bajnokság, sokkal jobb november-decembert futottunk volna). Most meg a túlterhelt játékosoknál egy túlzsűfolt naptárral még az eleve szűk 72 órákat sem betartva egyik nagycsapatnál sem, nekünk irreális időpontra közbeiktatott (szerencsére jól elsülő) meccs után elkezd poénkodni egy ilyen elég érzékeny témán. Erre azt hiszem csak az ízléstelen szó illik már.
Amúgy én sem, meg nem tudnám mondani.
Attól függetlenül, hogy ezt most pont a Real játékosai csinálták, remélem repül a bünti. Egy mezlevételért sárga jár, Simeone is kapott kevesebbért, akkor a bolond torokvagdosó Rüdigert meg a többi jómadarat is szankcionálni kell.Chino írta: ↑2025.03.25. 17:06:29Érdekes lesz mi sül ki ebből.
https://sport365.hu/az-atletico-negy-re ... xKvj6f9H0g
30 milla? Amatőrök, mi állítólag kemény 7 millióért 15 évig megvettük kilóra az összes bírót Negreira név alatt, legalábbis az ellenzők szerintFcBarcelona1 írta: ↑2025.03.22. 11:46:28https://www.sport.es/es/noticias/real-m ... -115231606
Sporton van egy cikk a Real TV működéséről.
„Húsz éve üzemeltetjük a csatornát, és úgy gondolom, hogy az elmúlt évek során a lehető legjobb terméket hoztuk létre, olyat, amely hűen ábrázolja a Real Madridot és a Real Madrid szurkolóit ”
2023-ban Jaume Roures kifejtette, hogy ez "egy nagyon veszteséges csatorna, amely évente 30 millió eurót veszít"
Ennek ellenére a klub nagyra értékeli a csatorna szerepét a Real Madrid szurkolók támogatásában, az általuk igazán nagyra értékelt közönséget.
Azért ha igaz, durva ez a 30 millió/év veszteség
Pontosan ezért azért szorítok, hogy maradjon náluk. Amíg náluk rontja a levegőt, javulnak az esélyeink. Amennyire lezüllött a labdarúgás, mi meg gödörben voltunk, sorra tolniuk kellett volna a hatkupás szezonokat. Ehelyett egyetlen bajnoki kiírásban sem lőtt 17 gólnál többet, Mbappé meg már most 20-nál jár. A helyükben eladnám 100 millióért, és befoltoznám a lyukakat (középhátvéd, mélységi irányító, ballábas csatár, kétlábas szélső). Azért szorítok, hogy ezt ne tegyék meg, és továbbra is húzza őket lefelé. Az ő lehetőségeikkel sokkal termékenyebb játékost is tudnának szerezni, így örülök, ha marad, lehetőleg a kezdőben.
Ehhez sajna hozzá kell szokni, jelenleg ő a legkiválóbb támadó véleményem szerint. Pech, hogy épp a Realba akart menni, de hát hova máshova is akart volna a PSG-s időszaka után? Pénze van kb megszámolhatatlan, most BL-eket és aranylasztit akar, ehhez meg a Real volt a legracionálisabb választás.
Az egyetlen valós kihívója Raphinhának az aranylabdánál is. A Real az egyik legesélyesebb a BL győzelemre, emellett Mbappé húzza már egy ideje a csapatot. Salah kiesett, és bármennyire is jó lenne egy Pedri aranylabda, biztos nem fogja megkapni, ha piros hó esik sem.
Ráadásul ott van még Bellingham. Róla úgy szóltak a hírek, hogy Viniciussal azonos szintű fizetésen lesz a Realos karrierje alatt, úgyhogy valamennyit ő is jó eséllyel kaphat.torotam írta: ↑2025.03.08. 13:00:20Valószínűleg Vinicius még most szeretne egy brutál fizetést kiharcolni, mielőtt Bappe végleg margóra rakja. Azért két játékos ekkora bértömegét (+Bellingham) már lehet ők is megérzik. Nekünk alapvetően csak jó, ha a sztárjaik magas fizetései miatt nem tudják majd a védelmüket rendbe tenni.
Azt meg csak remélem, hogy emiatt egy Rapha nem fog sokkal magasabb fizetést kérni.
Yamalnak meg ennyire magas fizut 18 évesen talán nem is lenne szabad adni, mert mi lesz így ha 23-27 éves lesz, azaz a top éveiben? 50 milliót kér majd? ...
Persze nagyon jó játékos, meg kell tartanunk, de még bőven van mit letennie az asztalra és van is rá még bőven ideje, nagyon fiatal még. Lehet jobb lenne kisebb alapfizu és inkább ösztönző bónuszok, prémiumok a teljesítménye függvényében.
Szobonak passzol a PL és a Pool is, szerintem ő marad még ott.bence0330 írta: Nyilván én is örülnék, ha a Poolban maradna, csak nekem van egy sanda gyanúm, hogy a nem túl nagy számú technikás és ésszel is játszó, de emellett melós játékos közül egyet biztos meg fog szerezni nyáron a Reál, tippre ez lesz a nagy igazolásuk idén.
Szobonak passzol a PL és a Pool is, szerintem ő marad még ott.bence0330 írta: Nyilván én is örülnék, ha a Poolban maradna, csak nekem van egy sanda gyanúm, hogy a nem túl nagy számú technikás és ésszel is játszó, de emellett melós játékos közül egyet biztos meg fog szerezni nyáron a Reál, tippre ez lesz a nagy igazolásuk idén.