Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a remontada minden rossz eredője. Pénzügyi és sportszakmai összeomlás. Onnantol aztán ellenünk is jöttek a remontadak meg a roadkillek. Számomra az anfield a legfájóbb mert gond nélkül meg kellett volna nyerni abban az évben.
Hopp, igen, ez meg nekem maradt ki, illetve a Real bukásai nincsenek meg annyira, de így akkor nekik is jutott banánhéj....
Nekem ezek már részben összemosódnak, részben elvesztek, de frissítésre előjönnek...
Nekem inkább a 2016/17-es BL "menetelés fáj. Ha ott az a Juve fiaskó nem üt be, azzal a csapattal a döntőben szerintem elkaphattuk volna a Realt. Akkor pedig az egy nagyon legendás győzelem lett volna a 6:1-el.LG írta: ↑2025.02.24. 15:50:20Jól emlékszel. Nekem főleg a 16-os volt fájó, akkor árpilisig nagyon jól ment a csapat, aztán a legrosszabbkor jött egy hullámvölgy, ráment a BL, és a bajnokságban is szoros lett a vége. 14-ben is összejöetett volna, de akkor mi nem voltunk akkora formában, az Atleti meg remekül futott, ott inkább az aktuális forma alapjáb várható eredmény született. 15-öt említette a fórumtárs. 12-ben sem kellett volna sok, a Real büntetőkkel búcsúzott a Bayern ellen, Ramos akkor rúgta az űrbe a labdát, mi meg a Chelsea ellen 2-0-ra mentünk, emberelőnyben 11-est lőttünk, onnan sikerült bukni.Nem is tudom, hogy ez a fájóbb, vagy 2018, amikor utcahosszal nyertük a bajnokságot, sokáig veretlenül mentünk, aztán jött az a római rémálom
![]()
Jól emlékszel. Nekem főleg a 16-os volt fájó, akkor árpilisig nagyon jól ment a csapat, aztán a legrosszabbkor jött egy hullámvölgy, ráment a BL, és a bajnokságban is szoros lett a vége. 14-ben is összejöetett volna, de akkor mi nem voltunk akkora formában, az Atleti meg remekül futott, ott inkább az aktuális forma alapjáb várható eredmény született. 15-öt említette a fórumtárs. 12-ben sem kellett volna sok, a Real büntetőkkel búcsúzott a Bayern ellen, Ramos akkor rúgta az űrbe a labdát, mi meg a Chelsea ellen 2-0-ra mentünk, emberelőnyben 11-est lőttünk, onnan sikerült bukni.
Ha jól emlékszem mindkétszer az Atleti ütött el minket, de egyszer egészen biztosan, pedig a BL-en kívül a bajnokságban és a kupában is elkalapáltuk őket....
Ezt áthoznám ide, itt talán jobb helyen van.epping írta: Májusban már csúcsra lesz járatva a keret (ha még versenyben leszünk), ahogy minden évben. És ilyen körülmények között ez a csapat mentálisan, szakmailag és rutinban is messze felettetek jár. A támadó triótok is messze felülteljesít jelenleg szerintem, ők kipukkadnak májusra, és nélkülük meg kb bárki ellen esélytelen a Barca.
Ház, kocsi meg asszony mehet a levesbe? Agüerro még ennél is tovább ment, láttuk mi lett belőle...epping írta: Szóval ja, ha clásico lenne a döntőben részemről mehetne a ház, kocsi, asszony a 16.-ra. És tudom, hogy ez most k.cs.g nagyképű madridista dumának hangzik... Ne kezeljétek egy objektív szakvéleményként, mert nyilván nem az. Ez az én véleményem.
Értem, ne aggódj. Fúj bírók, fúj Tebas, fúj FFP, de szép csendben húzzuk meg magunkat. Ja, és fúj szuperliga, természetesen. Jó nekünk itt, FFP-vel és Tebas-szal. Csak erre az ellentmondásra voltam kíváncsi, köszönöm.
Idaírtam, hogy remélem nem kell magyarázni.gránit írta: ↑2025.02.19. 16:59:43Tehát szidjuk az FFP-t meg a bírókat, de azért húzzuk meg magunkat... Tipikus.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.19. 16:53:27A mi helyzetünk teljesen más, sem a bírók sem az FFP ügyébe nem tudunk vagy akarunk beleszólni, az a legjobb most, ha kimaradunk belőle.
Én állandóan szidom az FFP-t és a bírókat, de elég fura, hogy eközben meg ragaszkodunk hozzájuk.
A Madriddal itt már sztereóban kellene támadni a Ligát.
Tehát szidjuk az FFP-t meg a bírókat, de azért húzzuk meg magunkat... Tipikus.FcBarcelona1 írta: ↑2025.02.19. 16:53:27A mi helyzetünk teljesen más, sem a bírók sem az FFP ügyébe nem tudunk vagy akarunk beleszólni, az a legjobb most, ha kimaradunk belőle.
Az első felével egyetértek. Ha a Real nem lenne ilyen jó gazdasági helyzetben, nem tűrné ezt az FFP szívatást, amit velünk művelnek. Évekig nem igazolhatnának senkit, nemhogy 100 milliókért. Nem volt az olyan régen, amikor 100%-át adták el a közvetítési jogdíjuknak.LG írta: ↑2025.02.19. 16:02:37Ha nem is a nagyon közeli jövőben, de szerintem a szakítás meg fog törni az elkövetkező években, és onnantól szerintem nekünk sincs értelme maradni. Most mondhatjuk, hogy milyen szánalmas a Real a bírózással, de azért sokszor ment ez a barcásoktól is (akár ezen a fórumon is). Na meg mi is hadban állunk elvileg a Ligával, csak most éppen kicsit lecsendesedett a dolog, de még nincs vége. Szóval szerintem a 2 nagy ki fog lépni, ha nem is most szezon végén, de még ebben az évtizedben, vagy a Liga vezetésében, módszereiben fognak drasztikus változások történni.
A Realt meg lehet köpködni, de azt meg kell hagyni, hogy sokkal bátrabban beleállnak ebbe a harcba, mint Laportáék.
Mindennel egyetértek. Azt tenném hozzá, hogy már évekkel ezelőtt megtörtént volna a szakítás, csak a többi klub berezelt az UEFA és a FIFA fenyegetéseitől.LG írta: ↑2025.02.19. 16:02:37Ha nem is a nagyon közeli jövőben, de szerintem a szakítás meg fog törni az elkövetkező években, és onnantól szerintem nekünk sincs értelme maradni. Most mondhatjuk, hogy milyen szánalmas a Real a bírózással, de azért sokszor ment ez a barcásoktól is (akár ezen a fórumon is). Na meg mi is hadban állunk elvileg a Ligával, csak most éppen kicsit lecsendesedett a dolog, de még nincs vége. Szóval szerintem a 2 nagy ki fog lépni, ha nem is most szezon végén, de még ebben az évtizedben, vagy a Liga vezetésében, módszereiben fognak drasztikus változások történni.
A Realt meg lehet köpködni, de azt meg kell hagyni, hogy sokkal bátrabban beleállnak ebbe a harcba, mint Laportáék.
Én hoztam fel, nem véletlenül. A Ligát hagyni kellene a francba, és meg kellene alapítani a szuperligát. Ezt Madridban is így látják. Én magamban már elástam velük a csatabárdot, úgy 25 éve, amikor a kosárlabdában megcsináltuk velük (is), amit a fociban is kellene. Azóta ezerszer erősebb az európai kosárlabda, mint 2000-ben volt, ami az NBA-ben is egyre inkább érződik. Ott is egyre több az európai szupersztár, már MVP-szinten.Troym írta: ↑2025.02.17. 13:08:49Real Madrid are considering trying to QUIT Spanish football to join ANOTHER LEAGUE.
This is in protest at the leadership of La Liga president Javier Tebas and biased refereeing decisions. - sport
Vicces, hogy pár hete itt a fórumon volt téma, hogy szedelőzködni kéne és átigazolni más ligába, erre most a Madrid fenyeget ezzelEz lassan egy all-in 2-es, 7esre
![]()
Ez kicsit ellentmondásos. Egyszer azt írod, hogy ha ők lennének Góliát, nem mákos gólokkal nyernének, majd később leírod, hogy ne tegyenek úgy, mintha Dávid lennének, amikor ők Góliát. Tehát ők nem Góliát, mert mákos gólokkal győznek, aztán meg ne játsszák a Dávidot, amikor ők Góliát. Ez eléggé ellentmondásos.PR42 írta: ↑2025.02.17. 12:21:47folyamatosan úgy állnak hozzá mintha ők lennének a kisebb csapat, aki szembe megy minden nehézséggel és végül csodával határos módon az utolsó pillanatban szívből győz. Nekik nem "szívből" kellene győzni mákos gólokkal... A kettő nem fér meg egymás mellett, szerintem, mint narratíva. Most vagy ők a legnagyobbak akiknek alap hogy nyerniük kell, vagy ismerjék be hogy ez a mákoskodás és sípcsonttal góllövés ez nem felel meg annak a képnek amit mutatnak magukról.
Kb. a Dávid-Góliát sztorit erőltetik újra és újra, Dávid szemszögéből, miközben igazából ők Góliát.
Sajnos elég hosszú lett.bence0330 írta: ↑2025.02.17. 07:40:04
Igen. Teljesen más, amikor már csak kicsit ítélnek feléd a meccsen, szegénykém....
...És továbbra is: nézem a médiát, a madridisták szerint komolyan el volt csalva a tegnapi meccs, és ellenük fújtak.![]()
Senki meg sem említi pl. a Camavinga esetet. Az úgy nem történt meg és kész.
Szóval most egymás mellett van a példa hogy miért lehet őket így látni, és hogy te is így látod (bizonyos mértékig), illetve hogy szerinted nem lehet őket így látni.bence0330 írta: ↑2025.02.12. 18:38:55
Ezen túl nem hinném, hogy sok visszataszító dolog van a csapatban, mint olyanban, igazából semmi. A szurkolókban meg pláne nem. Barcásként ez a véleményem, és nem nagyon értettem soha, hogy lehet ennyire szélsőségesen látni két csapatot. Én sem csípem őket, de azért na.