Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Kb.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.11. 23:38:19Vitinhaé az évezred legrosszabb, de bement tizije díjra pályázik![]()
Ez mondjuk jellemző rájuk amúgy is. Nincs gólerős játékosuk, csak Salah, aki meg klasszikusan gyenge az ilyen jellegűmeccseken, és elég jól ki is veszik.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.11. 22:42:49Liverpool úgy látszik visszaadja az odavágóért és most ők azok akik mindent kihagynak![]()
December óta gondolom, hogy előbb vagy utóbb az emberére kell, hogy akadjon ez a pool.
Pontosan ahogy tette ezt a Liverpool ellen is az odavágón, fél szemmel néztem a meccset, a reális eredmény valahol 4-1 körül lett volna a PSG javára, de mindent kihagytak+Alisson mindent IS kivédett, akkora performansz volt hogy a remek meccset hozó Tek-et szorította ki a forduló BL álomcsapatából.csababarca írta: ↑2025.03.11. 21:19:51Piszok jó játékos lehetne ez a Barcola is, de kapu előtt még bizonytalan.
Ezért is remélem a pool megy tovább inkább, ez a psg a világ összes helyzetét el fogja bénázni a real ellen.
Ha érdekel, az alábbiakon hamarosan lesz fent teljes meccs és bővített highlights is.ElBartimaeus írta: ↑2025.03.11. 21:04:19A frász találta ki ezeket a korai meccseket bl-ben? Fullra abban voltam, hogy 9-kor leülhetek egy jó meccset megnézni, erre látom, hogy már nyertünk 3-1-re. Rendkívül idegesítő.
Áthoztam. A második sor a még talpon lévő csapatok, a 3. az összesített coeff, az utolsó meg az átlagolt coeff, induló csapatok számával arányosan, ez a lényeg, a ranglista alapja, ki is emeltem. A PL eléggé vezet, kicsit összesítettben is, de a lényegben, az átlagolásban meg nagyon. Szerintem ők már csak valami azonnali csillaghullással tudnak onnan kiesni. A La Ligának talán annyi a hátránya a Serie A-val szemben, hogy egy tuti kiesik a napokban, akárhogy hullottak az olaszok ott pillanatok alatt, nincs az még lemeccselve. A Bundes még gondolom beleszólhatna valami Dortmund-BM elődöntővel meg győzelemmel, meg nem tudom most hirtelen, kik vannak az EL-ben, az ő sikereikkel, de sok esély biztos nincs erre.