Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jön majd Tah. Araújóval erős kezdőt alkothatnak majd, Cubarsí-val, Martinezzel pedig lesz egy jó rotációnk, kisebb csapatok ellen bőven jók ők is.
A gólját nem nézve is feltűnt hogy sokkal agilisebb, robbanékonyabb volt mint mostanság, nem tudom mi történt vele de nagy volt a kontraszt a nemrégi fáziskéséses meccsei után.

Olyannyira nem rossz, hogy számomra ő lenne a tökéletes jhv, olyan, mint Hakimi, már évekkel ezelőtt le akartuk (le kellett volna) igazolni,nem pedig Alvest visszahozni.Talán idén lesz rá pénzünk, mert Foyt évekre megoldaná a jhv problémánkat! (Ezután már csak egy jól védekező balhv kellene és kész is lenne az a megbízható védelmünk, amely minden további siker alapját jelentené. Baldét kipróbálnám a középpályán, mert védőként nem elég jó, de a középpályás labdakihozataloknál, de főleg a kontráinknál igen hasznos a cselezőképessége és az ellenél középpályásait felülmúló labdás gyorsasága, amikor nem a társakkal kényszerítőzve, hanem bátran cselezve, gyorsaságát kihasználva egyéni játékkal felhozzaa labdákat a csatártársakig.
Relatív jó hír, mert azért annak szurkolóként nagyon tudnék örülni, ha mondjuk EG olyan képességekkel és bombaformával rendelkezne, hogy kirobbanthatatlan lenne a válogatottból is.....
Mai cikk az AS-en, hogy egyik klub sem akarja lejátszani most, érthető okokból. Nyilván az Osasunának lenne kevésbé rossz, a Barca hangosabban tiltakozik, két kulcsemberünk nem játszhatna.
Én nem egészen így látom. Mostanság volt, éppen ellenük, hogy mentünk két góllal, de a végén nem lett közte semmi, ráadásul történt ez egy kupameccsen. Ugyanakkor az igaz, hogy mindez csak rajtunk múlt, viszont......Ha figyelembe vesszük a Barca korábban kevésbé ismert erényeit, úgy mint a stabil védekezés (még emberhátrányban is), továbbá az egyre gyakoribb kontrából szerzett gól, akkor nyugodtan elképzelhető az általad vázolt forgatókönyv, de csak akkor, ha egyszerre alkalmazzuk a fenti két, újszerű taktikai elemet. Meggyőződésem, ha az ominózus kupameccsen 4:2 után hátrább húzódunk (teljes csapatról beszélünk), akkor a vége 0 helyett akár 4-5 is lehetett volna. Bízom abban, hogy Flick mester is tanult abból az esetből, mert akkor nem féltem a csapatot, természetesen szemmel tartva, hogy egy meccsen bármi megtörténhet, és fokozottan igaz ez egy rangadó esetén.torotam írta: ↑2025.03.15. 09:21:51A matracosok biztosan megpróbálnak extra motiváltan játszani és egy hazai Barca veréssel betapasztani a saját és szurkolóik BL-es sebeit. Tudjátok van az a mondás a sebzett vadról...
Szóval attól nem félek, hogy nem lesznek kellően motiváltak.
Ugyanakkor hiába profik, ők is csak emberek és ha mi szereznénk az első gólt, vagy akár első kettőt, na ott kijöhet a lélektana a szerdai meccsüknek és megrogyhatnak. Onnantól meg csak rajtunk áll majd, hogy mennyi lesz közte.
Érdekes meccs lesz, én nagyon várom!
Elég gusztustalanul a Barca alá tesznek ezzel. ndorítóak.bence0330 írta: ↑2025.03.09. 20:06:00Remélem, hogy május lesz. Elég komoly vicc lenne a 27. Utolsó meccsek a főbb játékosaink válogatottjaiból:
Francia, Holland: 23
Spanyol, Lengyel: 24 - már ez sem ideális, azért válogatottból nagy a váltás
Uruguay: 25 - felteszem ott lesz Ara de nem tudom, van-e már kerethirdetés
Brazil: 26(!!!) Raphinha kb aznap szállna le a repülőről, vagy előző este, időeltolódás, hajnalban játszik, stb.
Válogatott meccsekre nem vonatkozik a 72 órás szabály, csak klubokra?
Ha a két dél-amerikait elengednék a második meccsről, akkor akár még neccesen meg lehetne oldani, de ezt eléggé kétlem.