davi10 írta: ↑2025.08.02. 16:04:00
Nem baj, ha De Jong mellett van egy ilyen karakterű arc is erre a posztra...
Na ez az (vagy hát fordítva ragadom meg). DJ-nak sok típusú meccsen van létjogosultsága, még ha szerintem bizonyosokra nem is elég, viszont két nagyon más típusú játékos, ami alapvetően egy jó dolog, nagy variációt ad. Függetlenül attól, hogy én a hollandot nem tartanám meg, ez jó kombináció lehetne, DJ egy bizonyos szintig, néhány ellenfél kivételével kifejezetten magas szintet tud hozni, uralni tudjok vele jobban a kp-t, mint Casadóval. Én Casadót kb 60-70%-ban kezdetném, de DJ nagyon komoly lenne rotálni őt, ha jól választjuk meg a kettejük meccseit, ellenfelek alapján. Ha ez profin menne, részemről mehetne 50-50-ben is a dolog, és szépen frissel lehetne tartani mindenkit. Nyilván ebben most a sötét ló Bernal nincs benne.
Ami még érdekelne Casadónál, hogy mit csinálna Pedri helyén. Mert amúgy Pedri labdaszerzési készségét kb hozza, tőle se könnyű labdát elvenni, még ha nyilván nem is tudja úgy 4 ember közül kivezetni azt, mint a zsenink, az egyérintős passzokban meg elképesztő szint, és látása sem rossz. Most, hogy vagyunk páran a hatos posztra (remélem Bernal tényleg játékra kész lesz már hamar, és tényleg jó lesz), és inkább Pedrinek nincs tényleges, korrekt helyettese, ez egy érdekes kérdés lenne, mert ha le tudná hozni Gavinál jobban, akkor aztán tényleg aranyat érne a srác. Szerintem ő lenne az, aki szintben és kreatív passzokban is helyettes tudna lenni. Nyilván ilyen Dro meg Guille beállíthatóak, de azért ők inkább talán "csak" ügyesek még, mint stabil, komplex játékosok.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy