Peter írta: ↑2025.03.31. 12:16:45
gránit írta: ↑2025.03.30. 18:27:03
A játék rengeteg elemében fejlődtünk, a pontrúgásaink újra veszélyesek.
Szépen, nyugodtan teszi a dolgát a csapat és mindezt úgy, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.
Azt is kellemes látni, hogy a korábban néhány játékosnál hiányolt, a teljesítmény tekintetében pozitív irányú elmozdulás is lépésről lépésre láthatóan alakul. Értem ezt főleg úgy, hogy ezek jelenleg nem csak alkalolmszerűen láthatók, hanem folyamatában látszik a pozitív irányú változás gyakorlatilag minden pályára lépő játékos esetében és ez értelemszerűen a csapatot viszi előre.
Egyelőre Gavi az, akinél én ezt nem látom, de éppen azért, mert e tekintetben ő kivétel, nincs is hatással a csapat teljesítményére illetve bárki játszhat helyette.
Szóval igen, a játék minden elemében fejlődtünk, fejlődünk és van is hová még fejlődni.....
Gavinak drukkolok, szerintem most Torre is előtte jár, jól játszik, akármennyire is kevés percet kap, él vele.
Gavi csapatszellem, csupa érzelem, heves, csupaszív, ezt kell még jól kordában tartani, amellett, hogy tartós jó forma kell,
ami megvan benne.
De hogy a lesajnált játékosaink milyen szinten virultak ki, az hihetetlen.
Szegény Christensen gyógyulna már meg végre, és Ansu váltana, hogy megtalálja a helyét.