2006.09.29. 08:10:40
ronaldinhonak volt már egy hasonló kb. 3 hónapos kihagyása, rögtön az első szezonban, amikor végül 2. lett a csapat...
eto'o szerintem is sokkal fontosabb láncszem, mint bárki más. az egyetlen pótolhatatlan ember sztem!!! lehet játszani messi, deco, vagy ronaldinho nélkül, mert át lehet szervezni a csapatot. de tudjuk, ha eto'o-nak nem jött össze a góllövés a csapat sem nagyon hengerelt. a többiek valahogy csak összehoztak egy gólt, de inkább eto'o vállalta be a szitukat!!! tavaly már látszott az afrika kupa alatt mi lesz a csapattal eto'o nélkül, pedig akkor volt egy larssonunk... mégsem ment annyira a játék. asszem 1 ember van ma aki pótolhatja eto'o-t, az pedig henry, de ő nem itt játszik... gudjohnsen most bizonyíthat és saviola is padra kerülhet, de nem hiszem, hogy ketten együtt fognak fele annyi gólt lőni, mint eto'o egyedül!!! szóval, pokoli nehéz lesz nélküle, remélem nem marad le a csapat túlságosan, mert az az utolsó 2 hónap amikor tolhatja a zsugát kevés lesz bármihez...
xavi vagy larsson nélkül meg lehetett nyerni a bajnokságot, de eto'o nélkül nagyon húzós lesz!!!
MIELŐBBI FELÉPÜLÉST NEKI!!! NAGYON SZORÍTOK, HOGY MIHAMARABB VELÜNK LEGYEN!!!
a madridos kiskcsögre csak annyit, amikor cicinho megsérült senki nem ment át röhögni a túloldalra, sőt!!! mindenki sajnálta és jobbulást kívánt neki, mert ez így fair!!! sztem még figo-t sem röhögtük volna ki... az ilyennek a puta madre!!!